Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1977 doğumlu ve Trabzon asıllıyım. Karadenizin hırcın dalgalarından sisli dağları ve yeşil yaylalarından okyanus ötelerine açıldım. Hayatımın çoğunu yurt dışında eğitim alarak ve çalışarak geçirdim. Son 8 yıldır Isviçrede finans sektöründe çalışıyorum. Evli ve iki cocuk babasıyım. Dünyanın pek çok yerini gezmiş ve değişik ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Tartışmaya en başından başlayalım isterseniz!

Katılıyorum size. Avrupada doğma büyüme biri olarak şunu net olarak söyleyebilirim: Batı dünyasının bu anlamda yaklaşımı ben güclüyüm yani haklıyımdır. Istediğim her kutsala hakaret ederim, Islam coğrafyasını kan gölüne cevirebilirim bütün dünya bana diz cökecek. Bu haksız düzene karşı gelirsen vay haline!

13 Ocak 2015 12:15
Müslümanlar neden "terör" yapıyor?

Ali Bey daima kendini üstün gören ve sömürgeci olan batı kendi hegemonyasına karşı direnen her coğrafyada Islami harekete terörist damgası vurmak istediği gayet tabii bir davranış. Fakat bizim laikci-kemalistler gibi hem anti-emperyalistim deyip hemde kendi öz kimliğine düşman batıyı kör bir hayranlıkla taklit edenlere ne demek lazım? Bu büyük çelişkiyi anlamak mümkün değil.

12 Aralık 2013 16:21
Fazıl Say hangi kültürün elçisidir?

Ama Ali bey Bilmiyormusunuz bizim CHP zihniyetine göre illada Islam'a hakaret özgürlüğü olacak bu ülkede. O kadar secimdir ona oy vermeyen bu inanan halkın inanclarına saygı duymak da ne demek!

18 Nisan 2013 17:18
 
Toplam blog
: 5
: 794
Kayıt tarihi
: 16.05.12