Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Temmuz '14

 
Kategori
Astroloji
 

21 - 27 Temmuz 2014 Haftalık burç astroloji: Hafta sonu Güneş Aslan burcunda süper!

21 - 27 Temmuz 2014 Haftalık burç astroloji: Hafta sonu Güneş Aslan burcunda süper!
 

haftalık burç


21 Temmuz Pazartesi haftanın en olumlu günü olabilir. Bu günde Ay Boğa burcunda Güneş, Merkür ve Venüsün de desteğiyle süper bir konuma geçiyor. 23 Temmuz Çarşamba günü ise Güneş yöneticisi olduğu Aslan burcuna geçiyor. 24 Temmuz Perşembe ne yazık ki haftanın en yoğun günü olabilir. Bu günde Merkür, Venüs Yengeç.de, Uranüs Koç.da, Plüto Oğlak.da, Satürn Akrep.de kötü konumda olacak. 25 Temmuz Cuma Ay Yengeç.de Venüsün de körüklemesiyle haftanın en kötü konumunda olacak. 26 Temmuz Cumartesi Mars Akrep burcuna geçiyor. 27 Temmuz Pazar Güneş Aslan.da Ay ve Jüpiterin de desteğiyle haftanın en iyi konumuna geçiyor. Bu günde Güneşin katsayısı epey yükselecek.

Bu hafta Yengeç burçlarını (vatani konular) ve Koç burçlarını (asker, polis, vs) simgeleyen şeyler yoğun olarak kötü etkiler almakta.

21 - 27 Temmuz 2014 Haftalık burç detay;

Olumsuz Transitler

Koç burcunu kötü etkileyen transit : 22, 23, 24, 25, 26, 27 Temmuz Uranüs

22, 23, 24, 25, 26, 27 Temmuz günleri Uranüsü simgeleyen özgürlükçü ve hümanist kişiler, gruplar öfkeli ve saldırgan olabilirler. Bu durumdan Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri olumsuz etkilenebilir. Bir takım saldırı planları, silahları asker, polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilir. Geleceğe yönelik projelerde, teknolojik konularda zorlanmalar olabilir. Bu günlerde yapılacak girişimler yada başlangıçlar plan ve projelerden, teknolojik konulardan yada özgürlükçü ve hümanist kişi ve gruplardan olumsuz etkiler alabilirler.

İkizler burcunu kötü etkileyen transit : 22 Temmuz Salı Ay

22 Temmuz Salı günü Ay.ın simgelediği vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda yada üretimle ilgili konularda hilekarlıklar olabilir. Örneğin vatani konularla, ülke güvenliğiyle uğraşan bazı hilekar ve kurnaz kişiler iletişimin her aşamasını (fikir, yazı, konuşma, internet, bilgi, belge, vs.) olumsuz yönde etkileyebilirler. Üretimle uğraşan kurnaz kişiler de ticari konuları olumsuz yönde etkileyebilirler. Ülke güvenliğinde yapılacak kurnazlık ve hilekarlıklar ülkenin yollarını ve iletişim (kara, hava, deniz) kanallarını olumsuz etkileyebilir. Bu yüzden iletişim kanallarında ve ticari konularda güvensizlikler oluşabilir.

Yengeç burcunu kötü etkileyen transitler : 25 Temmuz Cuma Ay / 22, 24 Temmuz Merkür / 23, 24, 25, 26, 27 Temmuz Venüs

25 Temmuz Cuma günü AY.ın sembolize ettiği vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konularda güvensizlikler yada verimsizlikler olabilir. Bu durumdan yine vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin ülke güvenliğinde olabilecek güvensizlikler üretimle ilgili konuları olumsuz etkileyebilir. Yada üretimle ilgili verimsizlikler yine üretimle ilgili konuları veya vatani konuları olumsuz yönde etkileyebilir. Örneğin petrol yada doğal gaz üretimiyle ilgili konular vatani konuları olumsuz etkileyebilir.

22, 24 Temmuz günleri Merkür.ü simgeleyen iletişim kanallarında (fikir, yazı, konuşma, internet, bilgi, belge, kısa yollar, eğitim-öğretim), ticari konularda, hizmet (işçi, memur, vs) ve sağlık sektöründe olabilecek güvensizlik ve verimsizlikler vatani konuları, ülke güvenliğini yada üretimle ilgili konuları olumsuz etkileyebilirler.

Örneğin iletişim kanallarındaki güven problemleri vatani konularda yada ülke güvenliğiyle ilgili konularda gerginliklere, kurnazlık ve hilekarlıklara yol açabilirler.

Bu günlerde internette bilgi ve belgelerin güven problemi vatani konularla uğraşanları sinirlendirebilir.

23, 24, 25, 26, 27 Temmuz günleri Venüsü simgeleyen para konuları, sosyal ve siyasi konularda güvensizlik ve verimsizlik olabilir. Bu durum vatani konuları, ülke güvenliğini veya üretimle ilgili konuları olumsuz etkileyebilirler. Para konularında oluşabilecek güvensizlik yada verimsizlikler üretimle ilgili konuları olumsuz etkileyebilir. Yada sosyal ve siyasi konulardaki güvensizlikler vatani konuları ve ülke güvenliğiyle ilgili konuları olumsuz yönde etkileyebilirler. Bu gümlerde ülke güvenliğinde, vatani konularda bazı kişiler talepkar olabilirler.

Özellikle 24 ve 25 Temmuz günleri Yengeç burcunu simgeleyen vatani konular yoğun olumsuz etkiler alabilirler.

Terazi burcunu kötü etkileyen transit : 25 Temmuz Cuma Mars

25 Temmuz Cuma günü Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri Terazi burcunu simgeleyen sosyal ve siyasi konuları olumsuz yönde etkileyebilir. Bu günde asker, polis ve güvenlik birimleri kendi isteklerini ön plana çıkarıp talepkar davranabilirler. Bu durumdan sosyal ve siyasi konularla uğraşan kişiler ve siyasetçiler yada diplomatlar olumsuz yönde etkilenebilirler. Sosyal ve siyasi konularda kavga ve tartışmalar çıkabilir.

Akrep burcunu kötü etkileyen transit : 23, 24, 26 Temmuz Satürn

23, 24, 26 Temmuz günleri Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite konumundakiler katı, sahiplenici ve yıkıcı olabilirler. Bu durumdan gizli saklı işler, bankacılık konuları, yer altı ve üstü kaynaklar, değişim ve dönüşümler olumsuz yönde etkilenebilirler.

Oğlak burcunu kötü etkileyen transit : 23, 26, 27 Temmuz Plüto

23, 26, 27 Temmuz günleri Plütonun simgelediği gizli saklı işler, bankacılık konuları, yer altı ve üstü kaynaklar, değişim ve dönüşümlerde bunalımlar olmaya devam edebilir. Yer altındaki fay hatlarında da sonradan deprem yapmak üzere baskı olmaya devam edebilir.

Olumlu Transitler

Boğa burcunu iyi etkileyen transit : 21 Temmuz Pazartesi Ay

21 Temmuz Pazartesi günü Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konularda verimlilik artabilir. Bu durumdan para konularıyla uğraşan kişiler olumlu etkiler almaktalar. Bu duruma Güneş (nüfuzlu kişiler, liderler), Merkür (iletişim, hizmet, sağlık sektörü, ticari konular) ve Venüs (sosyal ve siyasi konularla uğraşanlar) de destek vermektedir. Ayrıca 21 Temmuz haftanın en olumlu günü olmaktadır.

                   Uranüs 1 -> Koç (Mars) 3 -> Terazi

Jüpiter 2 -> Aslan (Güneş) 4 -> Yengeç (Ay) 11 <-> Boğa (Venüs) 14 (Venüs ve Ay pozitife kayıyor)

                   Merkür 3 -> Yengeç

                    Venüs 1 -> Yengeç

İkizler burcunu iyi etkileyen transit : 23 Temmuz Çarşamba Ay

23 Temmuz Çarşamba günü Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konularda bilgi, beceri ve iletişim ön plana çıkabilir. Bu durumdan iletişim, hizmet ve sağlık sektörü ve ticari konular olumlu etkiler alabilir.

Aslan burcunu iyi etkileyen transit : 26, 27 Temmuz Güneş

26, 27 Temmuz günleri Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişiler, liderler yada gençler her zamankinden daha canlı, yaratıcı ve yapıcı olabilirler. Bu günlerde spekülatif konularda da bir canlanma olabilir. Haftasonu olduğundan spekülatif konular futbol maçlarını yada eğlence hayatını içerebilir. Gençliği ilgilendiren konularda da bir canlılık yaşanabilir. Bu günlerde çeşitli eğlence ve organizasyonlar olabilir. Bilhassa 27 Temmuz Pazar günü Güneş Aslan burcunda Ay ve Jüpiterin desteğiyle haftanın en iyi konumunda olacak. Yani bu günde nüfuzlu kişiler, liderler vatanseverlerin, vatani konuların, yabancı ülke ve kültürlerin, hukuk ve yasaların desteğiyle yeni organizasyonlar yapabilirler. Spekülatif konular da üretimle ilgili konuların, yabancı ülke ve kültürlerin desteğiyle daha canlanabilir.

Hafta sonu özellikle 27 Temmuz liderlerin daha canlı ve aktif olacakları bir gün. Bu arada Güneş gençlik ve gençliği ilgilendiren konuları da simgelediğinden gençliği ilgilendiren konularda da bir canlanma olabilir.

Akrep burcunu iyi etkileyen transit : 26 Temmuz Cumartesi Mars

26 Temmuz Cumartesi günü Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri Akrep burcunu simgeleyen gizli saklı işleri, bankacılık konularını, yer altı ve üstü kaynakları, değişim ve dönüşümleri olumlu etkieyebilir. Bu günde Satürn her ne kadar Akrep burcuna bunalım ve aksilikler verse de Mars.dan girişim ve enerji almaktadır.

Yani Akrep burcunu simgeleyen gizli saklı işler otoriter kişilerden engeller alsa da Mars yüzünden asker, polis ve güvenlik birimlerinden enerji almakta. Bankacılık konularında, yer altı ve üstü kaynaklarda da girişimler artabilir. Ama girişimlerin yanında engel ve aksilikler de olabilir.

Balık burcunu iyi etkileyen transit : 22, 24 Temmuz Neptün

22, 24 Temmuz günleri Neptünü simgeleyen Büyük Kurum ve kuruluşlarda (Kamu yada özel şirketler, vakıflar, hastaneler, hapishaneler) insanlık yararına özverili ve yaratıcı çalışmalar olabilir. Büyük kurum ve kuruluşlar başka kurum ve kuruluşlardan yada başka devlet kurumlarından olumlu etkiler alabilirler.

24 Temmuz Perşembe haftanın en yoğun günü : (Merkür, Venüs, Uranüs, PLüto ve Satürn kötü konumda)

                                                             Merkür 0 -> Yengeç

Uranüs -1 -> Koç (Mars) 1 -> Terazi (Venüsü) 0 -> Yengeç (Ay) 1

Bu günde özgürlükçü ve hümanist gruplar asker, polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilir. İletişimde, sosyal ve siyasi konularda güvensizlikler olabilir. Bu durumdan vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular olumsuz etkilenebilir.

Dünya gündemini işgal eden Filistin - İsrail savaşı

Filistin devleti 15 Kasım 1988'de Cezayir'de kurulmuştur. Yani Türkiye gibi bir Akrep burcu ülkesidir. Ancak Filistinin hareket ve davranışları simgeleyen Marsı Koç burcundadır. Türkiyenin Marsı ise dengeyi sağlayan Terazi burcundadır. Yani kendi içimizde fırtınalar kopsa da saldırgan bir ülke değiliz.

İsrail devleti 14 Mayıs 1948'de Kudüs'de kurulmuştur. Bir Boğa burcu ülkesidir. Marsı ise Aslan.dadır.

İki ülke de zor ülkelerdir. İsrail kendini ifade ederken Güneş iyi konumdaysa sosyal ve paylaşımcı kötü konumdaysa kendi isteklerini öne süren ve talepkar olabilir. Marsı Aslanda olduğundan bunu dışa yani hareketlerine vururken Mars iyi konumdaysa gösterişli bir şekilde ortaya koyar ama Mars kötü konumdaysa bunu saldırgan ve egoist bir şekilde ortaya koyar. Olası en kötü durum Güneş ve Marsının aynı anda kötü konumda olmasıdır. Yani kendini talepkar bir şekilde ifade ederken davranışları da saldırgan ve egoistçe olabilir.

Filistin'in Güneşi Akrep burcunda ve Marsı Koç burcundadır. Güneşi iyi konumdayken kendini son derece güçlü ve nüfuz edici bir şekilde ifade edebilir. Ama Güneşi kötü konumdayken kendini ifade ediş tarzı yıkıcı ve intikam alıcı olabilir. Bu ifadesini Mars yoluyla dışa vururken Mars iyi konumdaysa enerjik ve atak bir şekilde yapabilir. Ama Mars kötü konumdaysa kendini ifade ediş şeklini dışa vururken saldırgan ve kavgacı olabilir. Filistin ve komşuları için olası en kötü durum Güneş ve Marsının aynı anda kötü konumda olmasıdır.

İsrail'İn Gazzeye saldırdığı gün olan 04 Temmuz günü (http://www.aktifhaber.com/israil-yine-gazzeye-saldirdi-1011033h.htm) Aslan burcunun yöneticisi Güneş Yengeç burcunda kötü konumdaydı. İsrail'in Marsı da Aslan.da olduğundan ülkenin Marsı olumsuz bir şekilde etkilenmiş ve bu saldırılar ortaya çıkmıştır.

Önümüzdeki günlerde İsrail'in kendini ifade ediş tarzı daha talepkar olabilir. Çünkü Boğanın yöneticisi Venüs Yengeç burcunda 23 Temmuz - 15 Ağustos günleri kötü konumda olacak. Bilhassa 02 Ağustos.da Venüs Yengeç burcunda -3 katsayısı ile en kötü konumda olacak.

Buna karşılık Akrep burcunun yönetcisi Plüton da 01 ve 02 Ağustos günleri kötü konumda olacağından Filistin de kendini ifade ederken daha yıkıcı olabilir.

Eylül ve Ekim ayları İsrail açısından daha uzlaşmacı olabilir. Çünkü bu aylarda Güneş ve Venüs çok iyi konuma geçecekler. Kasım ayı ise tam bir felaket sayılabilir. Bakalım neler olacak izleyip görmek lazım ! :)

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar

10 Temmuz Saat 02.45'te merkez üssü Saros Körfezi olan 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (Satürn ve Plütonun kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/saroz-korfezi-nde-deprem-gundem-1909676/)

10 Temmuz Akdeniz'de saat 10.58'de Richter ölçeğine göre 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. (Satürn ve Plütonun kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/akdenizde-4-0-buyuklugunde-deprem-553009/)

10 Temmuz TBMM Genel Kurulunda görüşülen kamuoyunda ‘Çözüm Süreci’ olarak bilinen ‘Terörün Sona Erdirilmesi ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Tasarısı’ kabul edilerek yasalaştı. (Çözüm süreci paketi 26 Haziran 2014'de bilgi, belge ve anlaşmaları simgeleyen Merkürün ve sosyal, siyasi konuları simgeleyen Venüsün İkizler burcunda kötü konumda olduğu bir dönemde Meclise sunulmuştu. http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler/2014/06/140626_cozum_surecimeclis.shtml Bu paketin Mecliste kabul edildiği gün olan 10 Temmuz 2014'de Merkür ve Venüs İkizler burcunda iyi konumdaydı. http://www.milliyet.com.tr/cozum-sureci-kanunlasti/siyaset/detay/1910010/default.htm Meclise sunulduğu günle kabul edildiği günleri göz önüne alırsak bu çözüm paketinin geçici bir süre işe yarayabileceği ortaya çıkmakta.) (http://www.milliyet.com.tr/cozum-sureci-kanunlasti/siyaset/detay/1910010/default.htm)

10 Temmuz İsrail tankları yığdı! Kara operasyonu başlayabilir. (Geçtiğimiz aylara oranla Temmuz ayının nispeten iyi olabileceğini söylesek de toplumsal olayları simgeleyen Uranüs ve Plütonun kötü konumda olacağını belirtmiştik. İşte İsrail ve Filistin arasındaki bu gerilim de Plütonun genelde kötü konumda oluşundan kaynaklanmakta. Ayrıca 07 - 13 Temmuz 2014 burç yorumlarımızda 10 Temmuz için Güneş ve Jüpiterin vatani konuları simgeleyen Yengeç burcunda kötü konumda olacağını ve vatani konularda ego ve gururun hüküm sürebileceğini de belirtmiştik gerçekten de İsrail ve Filistinin karşılıklı ego ve gurur yapması yüzünden olaylar tırmanmıştır.) (http://www.milliyet.com.tr/israil-tanklari-yigdi-kara/dunya/detay/1909986/default.htm)

10 Temmuz Saat 21.31'de merkez üssü Oniki adalar açıkları olan 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. (Satürn ve Plütonun kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/oniki-adalar-aciklari-depremle-gundem-1910054/)

11 Temmuz İsrail'in Ankara Büyükelçiliği Türk makamları ile iletişime geçti. Gazze Şeridine yardımların gönderilmesi için destek teklif etti. (Merkür ve Venüsün İkizler burcunda iyi konumda oluşuna örnek olay. 07 - 13 Temmuz 2014 haftalık astroloji yorumlarımızda Venüsün İkizler.de iyi konumda oluşundan ötürü kısa süreli olumlu ateşkes veya anlaşmalar olabileceğini söylemiştik.) (http://www.milliyet.com.tr/israil-den-ankara-ya-flas-teklif/dunya/detay/1910518/default.htm)

12 Temmuz İstanbul Zeytinburnu'nda bir apartmanın giriş katındaki dükkanda patlama meydana geldi. Patlama sonrası ortalık savaş alanına döndü. (07 - 13 Temmuz 2014 burç yorumlarımızda 12 Temmuz için Temmuz ayının en yoğun günü olabileceğini söylemiştik. Ayrıca bu günde Oğlak burcunda Ay ve Plüto kötü konumdaydı ve Ay dolunaydı. Bu olayda patlama ve ölü sayısı olduğundan Plütonun kötü konumda oluşuna işaret etmekte.) (http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/zeytinburnunda-patlama-554516/)

12 Temmuz Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), Gazze'de gerginliğin düşürülmesini isteyerek, 2012'deki ateşkes uygulamasının yeniden tesis edilmesini istedi. (07 - 13 Temmuz 2014 haftalık astroloji yorumlarımızda 12 Temmuzda Venüs ve Merkürün İkizler burcunda iyi konumda olmasından ötürü siyasi anlamda olumlu anlaşmalar ve kısa süreli ateşkesler olabileceğiden bahsetmiştik.) (http://dunya.bugun.com.tr/bmden-israil-ve-filistine-cagri-haberi/1184439)

12 Temmuz İsrail cami çıkışında vurdu: 15 ölü. (Her ne kadar 07 - 13 Temmuz astroloji yorumlarımızda Merkür ve Venüs İkizler burcunda iyi konumda olsa da ölümleri simgeleyen Plüton kötü konumdaydı. Ayrıca saldırı planlarını simgeleyen Koç burcundaki Uranüs de kötü konumdaydı.) (http://www.milliyet.com.tr/israil-cami-cikisinda-vurdu-15-olu/dunya/detay/1911048/default.htm)

13 Temmuz 6. günde İsrail-Hamas ilk kez çatıştı. (Oğlak burcunda kötü konumdaki dolunaydan 1 gün sonra Plütonun hala kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/6-gunde-israil-hamas-ilk-kez/dunya/detay/1911082/default.htm)

14 Temmuz 17 Aralık soruşturması ABD'ye sıçradı. (Gizli saklı işleri de simgeleyen Plütonun kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://www.odatv.com/n.php?n=17-aralik-sorusturmasi-abdye-sicradi-1407141200)

14 Temmuz Başbakanın IŞİD'e yardımı deşifre oldu. (Gizli saklı işleri de simgeleyen Plütonun kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://www.odatv.com/n.php?n=erdoganin-iside-yardimi-desifre-oldu-1407141200)

14 Temmuz Başbakan Erdoğan Mesut Barzani ile Ankara'da bir araya geldi. Görüşmede, Irak'ta istikrar ve güvenliğin yeniden tesisi için yeni bir siyasi başlangıca ihtiyaç duyulduğunun vurgulandığı öğrenildi. (14 - 20 Temmuz 2014 haftalık burç yorumlarımızda 14 Temmuz günü için Venüsün İkizler burcunda iyi konumda olmasından ötürü sosyal ve siyasi konularda iletişimin artacağını söylemiştik gerçekten de bu günde siyasi konularda iletişimin arttığı bir gündü.) (http://sozcu.com.tr/2014/gundem/degisimi-hizlandirin-mesaji-555817/)

15 Temmuz İsrail tarafından Gazze'ye yönelik başlatılan operasyonlar günler sonra sona eriyor. Mısır'ın öncülüğünde yapılan görüşmeler sonrasında taraflar ateşkes ilan etmeyi kabul etti. (Venüsün İkizler burcunda iyi konumda oluşuna örnek olay. Ama saldırıların hala sürüyor oluşu da Plütonun kötü konumda oluşuna örnek teşkil etmekte. Aslında bir yandan Venüsü simgeleyen siyasi konularda kısa süreli anlaşmalar ve ateşkesler olabileceğine ama bir yandan da Plütonu simgeleyen ölümlerin de olabileceğine işaret etmekte.) (http://www.odatv.com/n.php?n=ve-ateskes-saglandi-1507141200)

15 Temmuz israil Ordusu gazze Operasyonu'na yeniden başladığını açıkladı. (Haftalık burç yorumlarımızda kısa süreli ateşkesler olabilir demiştik ama bu kadarı da pes dedirtti. Ateşkes sadece 6 saat sürdü. Hiç yapmasalar daha iyi olurmuş. :) Bu durum Venüsün İkizler burcunda oluşuna örnek teşkil etmekte.) (http://www.odatv.com/n.php?n=ateskes-bitti-operasyona-basliyoruz-1507141200)

15 Temmuz İngiltere'nin Farnborough kentinde düzenlenenen uluslararası havacılık fuarında, Türk mühendislerinin hazırladığı yerli yapım taarruz ve taktik keşif helikopteri ATAK ile insanız hava aracı ANKA MALE tanıtıldı. (14 - 20 Temmuz 2014 haftalık burç yorumlarımızda 14 Temmuz günü için Ay.ın Kova burcunda iyi konumda olmasından ötürü vatani konularda yeni keşifler olabileceğine değinmiştik gerçekten de 1 gün sonrası Türk mühendislerinin hazırladığı yerli yapım taarruz ve taktik keşif helikopteri tanıtıldı.) (http://www.milliyet.com.tr/atak-ve-anka-male-gorucuye-cikti--gundem-1912059/?ShowPageSkin=1)

15 Temmuz Ankara’ya sıra dışı gece ziyareti. Ortadoğu’da olağanüstü gelişmelerin yaşandığı bir dönemde Katar Emiri’nin Ankara’ya gece ziyaretinde bulunarak, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi dikkat çekti. (Bu olay da Venüsün İkizler burcunda oluşuna örnek olay. Venüs sosyal ve siyasi konuları simgeler. İkizler burcu ise iletişim ve ticari konuları simgeler. Siyasi konularda iletişimin yoğun olduğu görülmekte.) (http://www.milliyet.com.tr/ankara-ya-sira-disi-gece-ziyareti/siyaset/detay/1912439/default.htm)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 21 - 27 Temmuz haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 2.evde Pzt süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 3.evde Salı kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 3.evde Çrş süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 4.evde Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 4.evde Salı, Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 4.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Güneş 5.evde Cts, Pazar süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Mars 7.evde Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Mars 8.evde Cts süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Satürn 8.evde Çrş, Prş, Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 10.evde Çrş, Cts, Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 12.evde Salı, Prş süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Yükselen Boğa

Ay 1.evde Pzt süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 2.evde Salı kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 2.evde Çrş süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 3.evde Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 3.evde Salı, Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 3.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Güneş 4.evde Cts, Pazar süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Mars 6.evde Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Mars 7.evde Cts süper :Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Satürn 7.evde Çrş, Prş, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 9.evde Çrş, Cts, Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 11.evde Salı, Prş süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 12.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen İkizler

Ay 1.evde Salı kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 1.evde Çrş süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 2.evde Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 2.evde Salı, Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 2.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Güneş 3.evde Cts, Pazar süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Mars 5.evde Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Mars 6.evde Cts süper :Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Satürn 6.evde Çrş, Prş, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 8.evde Çrş, Cts, Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 10.evde Salı, Prş süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 11.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 12.evde Pzt süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Yükselen Yengeç

Ay 1.evde Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 1.evde Salı, Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 1.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Güneş 2.evde Cts, Pazar süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Mars 4.evde Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Mars 5.evde Cts süper :Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Satürn 5.evde Çrş, Prş, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 7.evde Çrş, Cts, Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 9.evde Salı, Prş süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 10.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü :Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 11.evde Pzt süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 12.evde Salı kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 12.evde Çrş süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Yükselen Aslan

Güneş 1.evde Cts, Pazar süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Mars 3.evde Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Mars 4.evde Cts süper :Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Satürn 4.evde Çrş, Prş, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 6.evde Çrş, Cts, Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 8.evde Salı, Prş süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 9.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü :Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 10.evde Pzt süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 11.evde Salı kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 11.evde Çrş süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 12.evde Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 12.evde Salı, Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 12.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Yükselen Başak

Mars 2.evde Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Mars 3.evde Cts süper :İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Satürn 3.evde Çrş, Prş, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 5.evde Çrş, Cts, Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 7.evde Salı, Prş süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 8.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü :Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 9.evde Pzt süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 10.evde Salı kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 10.evde Çrş süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 11.evde Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 11.evde Salı, Prş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 11.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Güneş 12.evde Cts, Pazar süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Yükselen Terazi

Mars 1.evde Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Mars 2.evde Cts süper :Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Satürn 2.evde Çrş, Prş, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 4.evde Çrş, Cts, Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 6.evde Salı, Prş süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 7.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü :Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 8.evde Pzt süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 9.evde Salı kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 9.evde Çrş süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 10.evde Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 10.evde Salı, Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 10.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Güneş 11.evde Cts, Pazar süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Yükselen Akrep

Mars 1.evde Cts süper :Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Satürn 1.evde Çrş, Prş, Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 3.evde Çrş, Cts, Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 5.evde Salı, Prş süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 6.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü :Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 7.evde Pzt süper :Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 8.evde Salı kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 8.evde Çrş süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 9.evde Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 9.evde Salı, Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 9.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar süper :Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Güneş 10.evde Cts, Pazar süper:Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Mars 12.evde Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Yükselen Yay

Plüto 2.evde Çrş, Cts, Pazar kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 4.evde Salı, Prş süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 5.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü :Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 6.evde Pzt süper :Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 7.evde Salı kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 7.evde Çrş süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 8.evde Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 8.evde Salı, Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 8.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar süper :Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Güneş 9.evde Cts, Pazar süper:Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Mars 11.evde Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Mars 12.evde Cts süper :Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Satürn 12.evde Çrş, Prş, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Yükselen Oğlak

Plüto 1.evde Çrş, Cts, Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 3.evde Salı, Prş süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 4.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü :Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 5.evde Pzt süper :Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 6.evde Salı kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 6.evde Çrş süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 7.evde Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 7.evde Salı, Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 7.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar süper :Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Güneş 8.evde Cts, Pazar süper:Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Mars 10.evde Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Mars 11.evde Cts süper :Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Satürn 11.evde Çrş, Prş, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Yükselen Balık

Neptün 2.evde Salı, Prş süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 3.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü :İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 4.evde Pzt süper :Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 5.evde Salı kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 5.evde Çrş süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 6.evde Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 6.evde Salı, Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 6.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar süper :Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Güneş 7.evde Cts, Pazar süper:YenilikOrtaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Mars 9.evde Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Mars 10.evde Cts süper :Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Satürn 10.evde Çrş, Prş, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 12.evde Çrş, Cts, Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

 

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..