Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Milliyet Blog Nedir?

Milliyet Blog – Sesinizi dünyaya duyurmanın en kolay yolu!

 
Gündem artık sizin yazdıklarınızla belirlenecek! Blog dünyasına Milliyet ile adım atın, sesinizi dünyaya duyurun!

İnternet günlükleri, Milliyet'in yayın tecrübesi ve farklı bakış açısıyla yepyeni bir soluk kazandı. Zengin yayın fonksiyonları ve kullanım kolaylığı sayesinde Milliyet Blog, tüm okurlarına blog yazarlığının kapılarını açıyor.

'Blog', İngilizce 'weblog' kelimesinin kısa ve yaygınlaşmış adı. Kısaca 'internet günlüğü / e-günlük' olarak ifade edilebilecek, teknik bilgi ve donanım gerektirmeyen, kullanımı ve yönetimi kolay, zengin fonksiyonlu kişisel web alanları olan bloglar, sahiplerinin hem yazılı, hem görsel üretimlerini internet ortamında tüm dünyaya ulaştırmalarına olanak sağlıyor.

Geleneksel medyanın sınırları, dünyanın dört yanında milyonlarca okura ulaşan blog yazarlarının kişisel sayfaları sayesinde her geçen gün genişliyor. Günden güne sayıları çoğalan, yayın kalitesi yükselen bloglar, etkileşimli yapılarıyla interneti gerçek bir küresel iletişim platformuna dönüştürmüş durumda.

'Temalı' bir blog sitesi olan Milliyet Blog, okurlarını bilgi ve deneyim sahibi oldukları alanlarda yazmaya çağırıyor. Milliyet Blog yazarları, kişisel bloglarında yaşadıkları, bildikleri, hissettikleri her şeyi düzenli olarak ve görsel öğelerle destekleyerek Milliyet İnternet okurlarıyla paylaşıyor, tartışmaya açıyor; Milliyet Blog'un sunduğu zengin yorum, mesaj ve raporlama seçenekleriyle okurlarının yazılarına olan ilgisini ve düşüncelerini günü gününe takip edebiliyor.

Siz de blog'unuzu hemen oluşturup, kişisel ilgi alanınıza göre, bilgi sahibi olduğunuz alandaki güncel olay ve gelişmeleri, duygu ve düşüncelerinizi, bilgi ve deneyimlerinizi Milliyet İnternet okurlarıyla paylaşmaya başlamak istemez misiniz?

Milliyet Blog kategorilerimizden birini seçerek veya uzmanı olduğunuz, listemizde yer almayan kategoriyi bize önererek birikim, deneyim, düşünce ve yaşantılarınızı tüm Miliyet İnternet okurlarına aktarmak istiyorsanız,

hemen Milliyet Blog üyesi olun!
Yeni bloglarınız herkese ulaşıyor!

milliyet.com.tr ve Milliyet Blog sayfalarındaki tanıtım / ön plana çıkarma alanlarında dönüşümlü olarak yayınlanan tüm bloglar, Milliyet Blog sistemince otomatik olarak rastgele ön plana çıkarılmaktadır.

Bloglarınız her yerde!

Milliyet Blog, birikim, düşünce ve deneyimlerinizle her geçen gün daha renkli, daha zengin ve çok sesli bir ortam haline geliyor.

Şimdi sesinizi tüm Milliyet okurlarına ulaştırıyor; sizin tanıklığınızda gelişen olaylara Milliyet.com.tr ana sayfasında yer veriyoruz.

Sizin veya tanıdıklarınızın başından geçen, dikkatinizi çeken, paylaşmaya değer bulduğunuz, gündelik yaşamın içinden olay ve haberleri “Ben bildiriyorum” bölümümüze gönderin, sesinizi dünyaya duyuralım!

Siz önemlisiniz, yaşadığınız her olay önemli. Gündem sadece dünya ve Türkiye'deki büyük olaylardan oluşmuyor. Sizlerin yaşadıkları, başınızdan geçenler, yakınlarınızla paylaştıklarınız, acılarınız, üzüntüleriniz, sevinçleriniz, sizi sinirlendiren, hoşunuza gidenler de önemli. Belki daha da önemli.

Bekliyoruz. Herkesle paylaşın, başkalarının deneyimlerine de siz ortak olun...

Gündem sizsiniz!..