Sevgideğer okurlar e-posta sorularının ikinci kısmına bu yazımızda yanıtlar arayacağız. Genel olarak hamurlarının yeterince kabarmamasından veya piştikten sonra sertleşmesinden, keklerin kabarıp so..
Sevgideğer okurlar gelen e-postaları genel olarak ele aldığımda hamur işleri ve keklerde karşılaşılan sorunlardan bahsedilmekteydi. Bu tür sorunların yanıtı için öncelikle kıvam konusundan bahsetme..
Sevgideğer okurlar Aristor Kuramı bazında besinleri tasnif etmeye çalışmıştık. Anımsamak için tekrar edecek olursak; Sıcak unsuru; Hayvansal kaynaklar (vücut ısısı taşıyanlar) Soğuk..
Selam sevgideğer okurlar tekrar hoşbuluştuk! Son yazımda bahsettiğim, aşama aşama elimizdeki besinleri işleyerek bir araya getirdiğimiz kompozisyonlarla her türlü yemeği yapabileceğimizden ..
Sevgi her şeyin başı şöyle ki; ilgilendiğiniz konuda okuyup biriktirecek değerler için buluşmuşsak, aramıza sevgi bağlacı girmiş ve gönüllerde buluşmuşuz demektir. Bu yüzden gönülden gönüle merhab..
Selam Sevgi değer okurlar… Saygının sevgiye orantısı doğrusal olduğu için, bir o kadar da saygı duyduğumu bilmenizi isterim. Her birinizi tek tek ayrı ayrı içtenlikle selam ile kucaklarken ..
Okur olmak kolayda iki kez okumak için yazmak gerekiyor. Yazmak en zor iş çünkü ne okuyup anlamış..