Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Eylül '08

 
Kategori
Güncel
 

Denizde fener evlerde ampul nedense ülkemde hep karanlık işler

Denizde fener evlerde ampul nedense ülkemde hep karanlık işler
 

Deniz fenerleri aydınlatmasında Ampul kullanılır. Ampul mü feneri aydınlatır fenermi ampulü ?


Fener ve Ampul bende tetiklediği düşünce aydınlık. Ama basındaki anlatılar hiçde öyle olmadığını Fener ve Ampulun sadece ve sadece kendi altında olanları aydınlattığını gösteriyor. Tabii sadece basında senaryo olarakta kalmamış, Alman savcısı bile bu ikisi arasında bağlantı görmüş ilginç.

İnsan korkuyorda! Bu konularda bir şeyler yazmaya, ya birileri bana da kızarsa korkusu bu. Malum bizim holdingimiz falanda yok. Büyük patronları sindirmeye çalışan bir öfke bizim gibi sıradan vatandaşı... Umarım görmez bu yazımızı falan aman haa. Fener le Ampul arasında ne gibi bir ilişki olabilirki ikiside aydınlatma görevi görüyor, dibindekilere refah ve mutluluk kazancı sağlıyor o kadar. Anladığım ikisininde birbirinden farkı yok biri yağla çalışıyor olabilir yani fener. ötekinin yakıtı bizde. Zira artık Türkiye Elektrik Kurumu kar edicek malum zamlardan sonra.

Neyse yazımı inanın bir şeyler daha yazarak devam ettirmek istiyorum, ama gerçektenden korkmuyorda değilim. Birileri bu konularda konuşulmasına kızıyor anladığım. Bizim tek bir istediğimiz var ne fener ne ampul ışığı bir mum kadar aydınlık olsun dünyamız o yeter. Zira ampul'un ışığı kadar ısısıda fazla olmaya başladı.

Malum küremiz ısınıyor ekonomi yapmak lazım, ekonomik ampul kullanmak lazım. Bu ampul rezistanslı cok yakıyor çok tüketiyor. Kısaca sonuç olarak şunu diyelim. Aydınlanmak lazımsa eski ampulleri atın, yenilerini alın. Zaman tasarruf zamanı. Paramız yoksada oyumuz var.

 
Toplam blog
: 44
: 2426
Kayıt tarihi
: 30.08.08
 
 

Yaşamak buysa yaşıyoruz işte, hayat bir mücadele ve ben de bu mücadeleyi elimden geldiği şekliyle ve..