Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Şubat '10

 
Kategori
Oyuncaklar
 

Siz hiç böyle bir at gördünüz mü?

Siz hiç böyle bir at gördünüz mü?
 

Bu bir oyuncak at. Ama bizim bildiğimiz sallanan atlar gibi değil!

Çocuğunuzun gerçek bir ata binme duygusunu yaşamasını sağlarken, aynı zamanda gelişimi için çok önemli olan spor yapma ihtiyacını da karşılıyor iddasında. Ürünün videosunu izlediğinizde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

Dünyanın herhangi bir güç kaynağına ihtiyaç duymayan tek patentli tasarım diyor http://www.tostarsatis.com.tr/ adlı kendi sitesinde. Ama bence bir güce gerek var. O da çocuğunuzun gücü. Ya da artık oyuncak atın üzerine kim binecekse.

3 yaşından 90 kiloya kadar kullanım özelliğine sahip. Tabi ki çocuk söz konusu olduğunda önce güvenlik geliyor. Dünya standartlarındaki ASTM-F963, EN71 test raporları ile bu güvenlik konusunu tescillendirmiş bir oyuncak.

Küçük, orta ve büyük boy olmak sınıflandırılmış. Attan zürafaya, aslandan pandaya kadar bir çok hayvan figürü kullanılarak tasarlanmış.

Gelelim fiyatlarına. 377 ile 932 TL arasında değişiyor. Bu fiyatların taksit ve peşin ödeme seçenekleri mevcut. Anlayacağınız bütçenizde adı gibi bir tayfun yaratabilir.

Bu parayı verdikten sonra gerçek at alırım diyenler olabilir. Eğer mekanik sistemi uzun yıllar bozulmayacak şekilde yapıldıysa evladiyelik olarak alınabilir.

Haber vermesi benden, gidip alması sizden:)

En pahalısından bir Tayfun n detayı:

http://www.toystarsatis.com/main/yuruyen_at_tayfunn__zbr_32106_______zebra__maxi-20-4-1.html

Tayfunn videosu:

http://www.toystar.com.tr/video_tayfunn.php

 
Toplam blog
: 119
: 1401
Kayıt tarihi
: 11.02.09
 
 

Ben kimim? Tüm sıfatlarımın dışında doğduğum günden beri bu sorunun cevabını bulmak için sürekli ..