Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Temmuz '10

 
Kategori
Güncel
 

''Hayır''dır inşallah

''Hayır''dır inşallah
 

Vatanım.Barağım.


Milletçe deliriyoruz.

İnegöl, Hatay, toplu olarak ayaklandı ne polis ne jandarma insanların önüne geçemiyor.

Başlıkta milletçe deliyoruz dedim ama asıl ele almak istediğim bu galayenlerin sebebi ne?.

Ülkemizde her şeyi güllük gülüstanlık gösteren hükümet üyeleri olsada insanlarımız mutsuz, devlete ve yargıya güvensiz..

İnegöl de ve Hatay da halk neden emniyetin önüne gidip zanlıları istiyor? amaç belli , linç...Bu eylem bir kez gerçekleşse bir daha önüne geçilmez...

Bu eylemi yapanlar bilinçli mi? tabiki hayır.Bilinç altında bir sebep var ki bu insanlar şuçluları kendileri cezalandırmak istiyor.

Nerede psikoloklar, nerede istatikçiler, nerede hukukçular.? neden kimsenin sesi çıkmıyor.

Psikoloklar insanlarımız üzerinde araştırma yapsınlar...Bir ailede kaç kişi çalışıyor, çalışanın maaşı ne kadar, aldığı maaşla kaç nufusa bakıyor?.

Askari ücretle geçinen aile ne kadar beslenip sağlıklı birey olabilir. Maazalarda, marketlerde reyonlar her çeşit yiyecek ve giyecekle dolu, alım gücü var mı?YOK:

Devlet diyor ki biz bir bütünüz." HAYIR" bütün değiliz, siz bürokratlar üst tabaka, biz askeri ücretli alt tabaka, BAKIN BİZ ZATEN BÖLÜNMÜŞÜZ...Sokak gösterilerinde neden maaza camları kırılıyor, arabalar ateşe veriliyor, bankalara hasar veriliyor?İşin uzmanı olsam diyeceğim ki , halkın kini mal varlığına.

İnsanlarımız deliriyor , Dikkat!

İstatistikçiler bir araştırma yapın sağlık alanında .Doktorlar kaç hastanın ağrısının, hastalığının , nedenini nörolojik olarak tesbip etmiş.

Hukukçular . Devlet halkın fizik ve ruh sağlığını kollayıp gözetmek zorunda değil mi ?...

İnsanlar deliriyor .Dikkat!

Bu gün haberlerde izledim , Halkalı şehitlerinden birinin eşi gittiği hastanede sosyal güvencen yok diye bakılmamış. Şehit eşine sağlık bakanı yeşil kart çıkartmış...Şehit eşi haykırıyor ! ben yoksul değilim, ben sadakaya muhtaç değilim!!, ( BEN ŞEHİT EŞİYİM) Bu yazıyı yazma nedenim samsunlu şehit eşi. Hani yasa, Hani devlet. Bu kadının eşi niçin şehit oldu?

Allah sonumuzu HAYIR eyleye. Bu Vatan Bizim.

 
Toplam blog
: 45
: 1303
Kayıt tarihi
: 13.10.08
 
 

Şiir yazmaya çalışıyorum, spor yapmayı seviyorum, deniz, yüzme, tutku bende. Doğayı anlamaya çalı..