Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ocak '09

 
Kategori
İlişkiler
 

''Sözden sonsuza evlilikte hukuksal ilişkiler'' kitabım çıktı

''Sözden sonsuza evlilikte hukuksal ilişkiler'' kitabım çıktı
 

"Sözden Sonsuza - Evlilikte Hukuksal İlişkiler" Adalet Yayinevi- 2009www.adaletyayinevi.com


Sözle başlayan ilişkiler ya sonsuza kadar süren bir mutluluk kapısı veya bir dönüş her şeyden, isteksiz zorba tecrit. Yavaş bir yükseliş, ani süratli düşüş. Bazen ilişki düzelsin istersin. Fakat nasıl? Belirsiz...

Kayalar tıkar bazen yolunuzu. "Senelerdir gidiyorum, fakat hep aynı yerdeyim" diye kalırsınız. Bir ışık şuası beklersiniz ya, yapayalnız iken birlikte.
işte bu kitap, o parıltı...

Her insanın 3 önemli özelliği aklı, savaşı ve aşkıdır.
Aşkı içeren medeni ilişkilerde herkesin ve her kesimin sorunu olduğu çok açıktı... Ve ne yazık ki her hangi birinin ilk okuduğunda bilgilenebileceği bir kitap yoktu.

"Sözden sonsuza evlilikte hukuksal ilişkiler" böyle ortaya çıktı. Demosunu Adalet Yayinevine yolladım. Çok beğendiler ve yayınlama teklif ettiler. İnanılmaz mutlu oldum. Yüce Allah'a sonsuz teşekkürler...

"Bu da bir kamu hizmeti" diye düşünüyorum.

Evet 15 milyonu aşıkın çift var Türkiye'de. 30 milyondan fazla insanı doğrudan ilgilendiriyor bu kitap. Bunların çevresini ve çocuklarını da dolaylı olarak.
Sözün sonsuza kadar devam etmesinin bir yolu da konu hakkında reel bilgilere sahip olmaktır. Böylece kimse gözü kapalı atılmaz maceraya. Yine her kes dilediği gibi yaşasın, fakat hak ve sorumlulukların bilerek.

Sözü uzatmak istemiyorum. www.adaletyayinevi.com da içindekiler bölümü var.
Milliyet bloga da, kitabımın satırları kadar başarılar ve teşekkürler... Tüm blog ailemize ve okurlarımıza ömür boyu mutluluklar dilerim. Bu parıltının, bizi geleceğe ulaştırması dileğiyle.

 
Toplam blog
: 45
: 2970
Kayıt tarihi
: 12.06.06
 
 

İstanbul Hukuk 1990 mezunu. Hukukçu. 1997 T.o.d.a.i yüksek lisans başlama yetkinliğine sahip.&n..