Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Eylül '11

 
Kategori
TV Programları
 

‘Hayrettin’den pampiş şov…

‘Hayrettin’den pampiş şov…
 

Dizi karakterlerini kullandığı şovlarla keyifli dakikalar yaşatan Hayrettin Karaoğuz, sezona pampiş Hilal Cebeci’yle birlikte ‘Merhaba’ dedi. Yeni diziler başlamadığından bulaşacak karakter bulamayan Hayrettin, eskilerden ‘Behzat Ç’ ile yetindi. Sempatik mimikleri ve iğneleyici kişiliğiyle pek çoklarından daha fazla tanınmayı hak eden Hayrettin, yeteneğini Hilal Cebeci’yle ‘pampişizm’ felsefesini irdelerken bir kez daha ispatladı.  

Hümanistlikle pampişliği bir tutan Cebeci’ye alçak koltukta oturma cezası veren ‘Hayrettin’, sorularıyla Twitter yıldızını oldukça terletti. ‘Duş’ kelimesini ‘duj’ şeklinde telaffuz etmenin ve gündemi umursamamanın ünlenmek için baş şartlar olduğunu ispatlayan programda en can alıcı soru, ‘Geceyarısı resim koyup sildiğin doğru mu’ oldu. ‘Bilinçli bir şey yapmadığım için koyup silerim’ diyerek Twitter’da özel resimler paylaştığını kabullenen ünlünün hedefi, bir milyon pampişe ulaşmak. ‘Temel İçgüdü’ canlandırmasının zayıf kaldığı, ‘Pulp Fiction’ müziğinin pampiş uyarlamasınınsa eğlendirici olduğu ‘Hayrettin’e göre bu teşhirin arkasında temel içgüdü yatmakta. İsteyen istediğini düşünsün… Pampiş, Yüksek Sadakat’i tanımamasından dolayı yapılan eleştiriler dahil, hiçbir şeyi umursamamakta. Gençlere gündemi yakalamak için kasılmamalarını öğütleyen Cebeci, rüyalarına giren Einstein(Anştayn)’dan da artık bıktığını beyan etmekte. ‘Hayrettin’ sayesinde şovunu izlediğimiz baş pampişin bir diğer bilimsel yorumu, dünyada bulunacak şey kalmadığı için bilim adamlarının önemsizleşmesi. ‘Akıl’ da bilimsel araştırmalarla dağıtılmadığına göre diyecek söz yok.  

İyi oyuncu olmadığını söyleyip kendine haksızlık eden Cebeci dışında ‘Hayrettin’de dikkat çeken, ‘Öğrenci Evi’ magazin bölümü! Magazinlerdeki ünlü evlerini samimiyetsiz bulup en pis öğrenci evini yansıtan bölümü açan Hayrettin, öğrenci evi hayatına özenen Cebeci’yi de ev arkadaşı arayanlara tavsiye etmekte. İbişleşen pampişlere duyurulur…  

Anibal Güleroğlu 

 

 
Toplam blog
: 1210
: 1542
Kayıt tarihi
: 10.04.10
 
 

İstanbul'da başlayan yaşamım, eski İstanbullu ailemden edindiğim kültürle gelişti. Birinciliklerl..