Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Şubat '14

 
Kategori
Güncel
 

"O dilediğini yaratır. Dilediğine kız evlat, dilediğine erkek evlat verir"

"O dilediğini yaratır. Dilediğine kız evlat, dilediğine erkek evlat verir"
 

“O dilediğini yaratır. Dilediğine kız evlat, dilediğine erkek evlat verir Dilediğini de kısır bırakır.”(Şura 42/49 - 50)

İslam ahlakını göz ardı eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, iktidar hırsı ile özel yaşamın saygı sınırlarını aşmış, toplamsal normları hiçe saymış; Mustafa Kemal ATATÜRK ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ‘evlenme’ ve çocuk sahibi olma konumunu ‘polemiğe’ girişmiştir.

Bugüne kadar siyasi yaşamımızda ilk kez kamuoyunun gözü önünde ATATÜRK ve Bahçeli’nin ‘özelin de özeli’ olan ‘evlenme ve çocuk sahibi olma konumuna girişilmiş olması Türk Ulusu’nu üzmüştür.

Başbakan Erdoğan,‘densiz’ üslubu ile ‘Gazi Mustafa Kemal çoluk sahibi olmuştu da çocuk sahibi olmamıştı. ’Evlenmemiş de olabilirsin ama sen ailenin kadrini kıymetini bilmezsin’ ifadesi insani vicdana sığıyor mu?

Protokol sıralamasında T.C.’nin 3. devlet adamı Başbakan Erdoğan’a Ulu Önder ATATÜRK’ün ‘özelinde özeli’ yaşamını hem de mevta olduktan sonra dillere pelesenk yapmak yakışıyor mu?   

İnsanoğlunun bir yaşam arkadaşı ya da bir çocuk istemesi kendi özgür irade beyanına bağlıdır.

İzdivaca ve yuva kurmaya giden yolun her adımını mantıklı atmalı, sonra da samimi bir gönülle ‘Yaradan’ına tevekkül etmelidir.İnsanoğlu çocuğunun olmasını çok istemesine karşın; ısrarcı olmamalıdır.

Konuya İslam Dini perspektifinden bakmak zorunda bırakılmamız nedeniyle Başbakan Erdoğan’a teşekkür ederim.

“O dilediğini yaratır. Dilediğine kız evlat, dilediğine erkek evlat verir, yahut kızlı oğlanlı olarak her iki cinsten karma yapar. Dilediğini de kısır bırakır.”(Şura 42/48 – 50)

Bilimin oldukça ilerlediği günümüzde, tabii yoldan çocuğu olmayan aileler için çözüm ve tedavi yöntemleri bulunmaktadır.

25.02.2014, İzmir, Türkiye

Not: Fotoğraf Alıntıdı     

 
Toplam blog
: 392
: 908
Kayıt tarihi
: 27.11.11
 
 

1951 Muğla doğumluyum. Ege Üniversitesi İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesi'ni 1974 yılında bit..