Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mayıs '10

 
Kategori
Güncel
 

'Su Gibi' dünyadan manzaralar…

'Su Gibi' dünyadan manzaralar…
 

‘Su Gibi’nin İspanya’dan ithal adayları Arash(65) ve Armin(37), ülkemizin yeni yıldızları! Armin Bey, talibiyle konuşurken Songül Hanım, bu ikili hakkında görüş istedi. Bir bayan, konuşmaları doğal ve inandırıcı bulmadığını söyleyip Armin Bey’i ‘makine’ye benzetti.

‘İspanya’dan gelen bu insanların ne olduğunu, geçmişlerinde neler yaptıklarını bilmiyoruz’
diyen bayan, Songül Hanım’dan tepki gördü. Araya giren Uğur Bey, ‘Buradakilerden çoğunun aklından geçenlere tercüman oldunuz’ diyerek ortamı yumuşatmaya çalıştı. Uğur Bey’in, ‘Aklında Armin ve Arash Beylerle ilgili soru işareti olan konuşsun’ demesinin ardından stüdyoda tartışma başladı. ‘Türk vatandaşı olmadıkları için geçmişlerini araştıramayız. Neden İspanya’da evlenmemişler’ diyen bayanların yanı sıra ‘Yurt dışından gelmeleri hanımların ilgisini çekiyor. Bizi kimse aramıyor’ diyen erkek adaylar da dikkat çekti. Armin Bey, ‘Türkiye’den düzgün bir hanımla evlenmek istemenin neresi garip’ savunmasını yaparken Songül Hanım da onu destekledi. Polemiğin ilerlemesi üzerine ‘Kalitelerini kaldıramadık. Başka yerden geldiler diye suçlu gibi görmeyelim’ uyarısını yapan Songül Hanım, tartışmayı başlatan bayanın ‘Tüm Türkiye benim gibi düşünüyor. Buradaki konuşmaların inandırıcı olmadığı söyleniyor’ demesine de aldırmadı! ‘Su Gibi’de bu ‘milli’ mesele yaşanırken, Türkiye gündeminde ‘Ziraat Türkiye Kupası’ vardı!

Karşılaşmayı ‘sezonu kurtarma maçı’ olarak gören TS ve 27 yıllık makûs talihini yenmek isteyen FB taraftarları TRT 1 ekranındaydı. Anayasa’yla ilgilenmeyenler kupanın TS’ye gidişini izlerken, Armin’le Arash da kimdi? CNBC-e’deki ‘Piyasa Ekranı’ Dünya borsalarındaki düşüşü yansıtırken, TGRT ‘Şirket Haberleri’nde 5inci mağazasını Ankara’da açan IKEA müjdesi, ‘Türkiye halkı’nın farkıydı! Yunanlıların genel grevle IMF’ye kafa tutmasına karşın, yabancı sermaye cenneti ülkemiz halkının ‘Bari ithal damada tepki gösterelim’ tavrıysa göz yaşartıcıydı! Elden gelen bu kadar…

ANİBAL GÜLEROĞLU

 
Toplam blog
: 1210
: 1542
Kayıt tarihi
: 10.04.10
 
 

İstanbul'da başlayan yaşamım, eski İstanbullu ailemden edindiğim kültürle gelişti. Birinciliklerl..