Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ağustos '16

 
Kategori
Astroloji
 

1 Eylül Başak Burcunda Güneş Tutulmasının Burçlara etkileri

1 Eylül Başak Burcunda Güneş Tutulmasının Burçlara etkileri
 

Yükselen Koç Burcu ve Yükselen Terazi Burcu:

Güneş tutulmasının etkileri sağlık ve iç dünyanızda bazı sorunlara sebebiyet verebilir. Kronik olan rahatsızlığınız tekrarlanması ya da bir sağlık sorunununuzun çözüme ulaşması olabilir. İş hayatında alınacak radikal kararlar ve geçmişten kalan bitirilmesi gereken işlerin tekrar size ulaşması olabilir. Evcil hayvanlarınızla ilgili sorunlar ya da yeni başlangıçlar olabilir. Kendinizi ifade etmede ve iletişim konularında sorunlar yaşayabilirsiniz. Gizli olan arkanızdan dönen konularla ve kişilerle yüzleşebilirsiniz. Kendinizle ilgili sağlık ve fiziksel her konuda bazı kararlar almak olabilir. Gerçekçi kararlar almalısınız uzun etkili bir tutulma ve sonuçları da bir o kadar sizi etkileyecektir. Merkür retrosunda yarım kalan gündelik işleriniz ve sağlık sorunlarınız ortaya çıkabilir. Bunlar ertelediğiniz konular ve artık çözmelisiniz. Çalışma arkadaşlarınızla iletişimsel sorunlar yaşayabilirsiniz. Eylül terazi burcu transiti size bir yıllık süreçte aşk, evlilik ve ortaklık vaad ediyor. Kilo almamaya ayrıca dikkat edilmeli bu süreçte. Çalışma hayatında ve tüm ilişkilerde yeni fırsatlar yakalama şansınız var. Yurtdışı seyahat olabilir. Koç ve Terazi burçları için olumlu bir ay olacak.

Yükselen Boğa Burcu ve Yükselen Akrep Burcu:

Güneş tutulmasının etkileri çocuklarla ilgili olumlu ya da olumsuz olaylar daha çok maddi kaynaklı sorunlar olabilir. Aşk konularında yeni tanışmalar ya da biten aşklar, hayal kırıklığı yaratan aşklar olabilir. Hayallerin peşinden gidebilmek maddi kaynaklar engeline takılabilir. Gidilemeyen tatiller olabilir. Arkadaş çevresinde bazı olaylarla ve gerçeklerle yüzleşmek olabilir. Merkür retrosunda arkadaşlarınız, sevgiliniz ya da çocuklarınız ile ilgili iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Aksayan geciken tatil planları olabilir. Sanat ile ilgili bir iş yapıyorsanız bu transit olumsuz etkiler sanki üretiminiz durur. Eylül Terazi burcu transitinde iki yıl dikkat etmeli kilo alabilirsiniz. Bu transit sağlık ve dış görünüşünüz, iş hayatınız ile ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşatacak. Boğa ve Akrep burçları için maddi konular dışında olumlu bir ay olacak.

Yükselen İkizler Burcu ve Yükselen Yay Burcu:

Güneş tutulmasının etkileri aile, ebeveyn, büyüdüğümüz ve kurduğumuz aile gibi konularda yaşanan olumlu ya da olumsuz olayların değerlendirilmesi olabilir. Ortak nokta bulma konusunda çaba gerekiyor. Kariyer hayatında alınmak istenen bazı kararlar olabilir. İş yerinde yaşanan bazı iletişimsel olaylar yanlış kararlar aldırabilir. Aile ve kariyer konusu bu ay gündemde. Satürn ve Mars Yay burcu transiti de sizi her konuda zorlayan ve kısıtlayan bir süreç yaşatıyor bunu da unutmamalı. Merkür gerilemesinde iletişimsel problemler artacak o nedenle tüm kararlarda dikkatli olmalı. Kariyer hayatınızla ilgili beklentilerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Anlaşma ya da iş değişikliği için kesinlikle uygun bir ay değil. Ayrıca her Merkür gerilemesinde olduğu gibi teknolojik arızalar söz konusu. Eylül Terazi burcu transitinde yeni aşklar yeni tanışmalar olabilir bu transitte sosyal hayatınız hareketlenecek ve eğlenceli zamanlar geçireceksiniz.

Yükselen Yengeç Burcu ve Yükselen Oğlak Burcu:

Güneş tutulmasının etkileri nedeniyle her türlü iletişim konusunda yanlış anlaşılmalar olabilir. Bu nedenle ilişkilerde sorunlar yaşanabilir. Almak istediğiniz eğitimler ya da aldığınız eğitimlerle ilgili olumlu ya da olumsuz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Belki de yurtdışı eğitim kararı alacaksınız. Yurtdışı iş görüşmeleri ya da bağlantıları olumlu ya da olumsuz sonuçlanabilir. Bireysel haritalarda daha detaylı sonuç görülebilir. Diğer yorumlar geneldir. İş, ticaret, basın yayın ve eğitim sektöründe çalışanlar için çok iyi kararların alınması gereken bir ay. Acele karar alınmamalı. Eylül Terazi burcu transitinde bir yıl sizin için kariyer ve aileniz gündemde olacak o nedenle temkinli kararlar alın. Güzel gelişmeler yaşanacak. Terfi olabilir, yeni iş olabilir ya da evlilik olabilir. Ev alabilirsiniz. İç dünyanızda sıkılsanız da nefes alamaz gibi olsanız da bu ay sizin için olumsuz bir ay olmayacak.  

Yükselen Aslan burcu ve Yükselen Kova Burcu:

Güneş tutulmasının etkileri maddi konularda olacak o nedenle borç-alacak dengesine dikkat etmelisiniz. Altı aylık bir etkiyi düşünerek maddi kararlarda acele etmeden emin adımlarla ilerlemelisiniz. Doğru kararlar alırsanız maddi anlamda sonuçları sizi ileriye götürür. Kariyer değişikliği yada yeni teklifler, fırsatlar karşınıza çıkabilir. Merkür gerilemesi yaşanırken eski borç- alacak konuları, unutulan ödemeler yada iletişimsel olarak satış, ticaret alanlarında yanlış anlaşılmalar olabilir. Eylül Terazi burcu transitinde yurtdışı iş teklifleri ve fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Bir yıllık bu transitte akademik eğitim kararları alabilir ve yurtdışı seyahatleri yapabilirsiniz. Eylül ayında maddi konular ve kariyer hayatınız sizi biraz zorlayacak onun dışında olumlu bir ay olacak Aslan ve Kova burcu için. 

Yükselen Başak Burcu ve Yükselen Balık Burcu:

Güneş tutulmasının etkileri ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında verdiğiniz kararları gözden geçirecek ve bazı kararlar alacaksınız. Evli olmayanlar evlilik kararı alabilir. Evli olanlar ayrılık kararı alabilir. Önemli olan acele karar vermemek Merkür retroda zaten iletişim sorunları olacak. Karar vermek için uygun bir zaman değil. Ama hayatınızdaki hataları ya da nerde yanlış kararlar aldığınızı görebilirsiniz. Ortaklık, anlaşmalar ve imzalar için uygun zaman değil. Kariyer ve aile hayatınızda sorumluluklarınız artacak. Belki bu kadar baskıdan kaçmak isteyeceksiniz. Tüm yaşadıklarınız sizin için kadersel plan burcunuzda son tutulma olacak. O nedenle temkinli karar alma zamanı. Eylül Terazi burcu transitinde maddi anlamda yüzünüzü güldürecek bir yıl yaşayacaksınız. Beklemede olan alacaklarınıza kavuşacaksınız. Ya da miras kalacak. Maaşınıza zam gelecek, terfi veya transfer ücreti alacaksınız. Kıssaca ilişkileriniz ve kariyeriniz konusunda acele kararlar almayın. Eylül ayı sizin için zor bir ay belki ama temkinli olduktan sonra daha olumlu olacak. Jüpiter maddi anlamda hak ettiğinizi artık size verecek.

 
Toplam blog
: 118
: 220
Kayıt tarihi
: 26.01.16
 
 

Astrolojiye aşık biri olarak Miliyet Blogda bulunmaktan ve sizlerle yazılarımı paylaşmaktan mutlu..