Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mayıs '13

 
Kategori
Güncel
 

1 Mayıs ve Ulumalar

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'dür. Kutlayabilirsen tabii.

Bu anlamlı günde devlet, vatandaşına biber gazı ve tazyikli su hediye eder. Tahammülsüzler. AKP karşıtı hiç bir şeye tahammülleri yok. Sol kalabalıklardan nefret ediyorlar. Solcu bireyden nefret ediyorlar. İmparatorluk gibi yönetmek istiyorlar ülkeyi ve yavaş yavaş istedikleri gibi de oluyor. Korku imparatorluğu, insanları sindiriyor, pasifleştiriyor, susturuyor.

Gazetelerde kocaman puntolarla ölüm fermanları yayınlanıyor. Aydın ve demokrat insanlar hedef gösteriliyor. Köşe yazarları adeta kan kusuyor. Çok kinliler. Çok ölçüsüz ve insanlık dışı davranıyorlar. Çok oluyorlar...

Örneğin daha dün Akit yazarı Serdar Arseven, Twitter'daki mesajlarında insanı çileden çıkaracak ifadeler kullanmış. "Polis kendisine taş fırlatan itlere copu soktu mu suçlu oluyor sonra. Ergenekon İt’i deyince Taksim’dekiler havlıyor!.. Niye ki?" diyen Arseven "Kadın kolları da terzi dükkanına dalmış erkeeek erkeeek diye kudurmuş bunlar." "Bu ergenekon itlerini itlaf etmek şart..." mesajıyla adeta şiddet salgılayarak kitlesinin iştahını kabartıyor.

Her yer çok kirli. Düşünce kirliliği kol geziyor. Düşünce de yok aslında. Ulumalar var. Salyalar akıyor. Şiddet irini kabarmış egemen güçler ve onun yardakçıları, şakşakçıları kol kola girmişler yürütüyorlar kervanlarını. Ancak bu böyle gitmeyecek.Haramilerin saltanatı da bitecek birgün.
 

 
Toplam blog
: 23
: 214
Kayıt tarihi
: 13.04.10
 
 

1971 Hatay doğumlu. Yüksekokulu İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü'nde oku..