Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Mayıs '10

 
Kategori
Güncel
 

1 yıl önceki seri tecavüzü gündeme getirmeye gerek yok, 7 yıl önceki Balyoz'u var

1 yıl önceki seri tecavüzü gündeme getirmeye gerek yok, 7 yıl önceki Balyoz'u var
 

Zaman aşımı


Başbakan Siirt’eki tecavüz olayında yine en kolay yola başvurup medyayı suçladı. Yetemedi “1 yıl önceki olayı niye bu kadar gündeme getiriyorlar , bu açıkcası AKP iktidarını yıpratmak için yapılan bir çalışmadır” dedi.

Koca koca onlarca adamın 14 yaşında bir kıza defalarca tecavüz ettiği bir olay 1 yıl önce olduğu için üstü kapatılmalı ele alınmamalıymış. Ama 7 yıl önceki bir askeri çalışmada yapılan sözde darbe planları hayata geçmemiş bile olsa aylarca günlerce gündemde kaldı. Yetmedi onlarca emekli ve muazzaf asker apar topar içeri alındı. Peki Siirt’e tutuklanan kaç kişi var bilen var mı ? Olmamış darbenin bile üzerine giden ve kendisi için kullanan AKP neden bu olayı kapatmaya çalışıyor. En önemliside Başbakan’ın ilk miletvekili oluğu ilin Siirt olduğu düşünülürse Başbakan bu olayı niçin bu kadar üzerine alıyor acaba ? Yoksa o tecavüz edenlerin içinde AKP ile ilişkili önemli kişiler mi var ? Açıkcası üzerine top yekün gidilmesi gerekirken olayın örtbas edilmesi için başka neden bulamıyorum.

Bence mufazakar çevrlerde “açıldık şaçıldık, diziler ile azıttık diye bunlar oluyor” demeden konunun üzerine gitmeli . Zira olay, gerçekleşmeyen bir darbenin planından çok daha vahimdir.

 
Toplam blog
: 46
: 780
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

Günlük hayatta karşımıza çıkan bir çok olayın bende bıraktığı etkileri sadece söylenerek deği,l yaza..