Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Nisan '21

 
Kategori
Astroloji
 

12 - 18 Nisan 2021 Astroloji

12 - 18 Nisan 2021 Haftalık Burç Astroloji: 17 Nisan Güneş Süper ! 18 Nisan Neptün Süper Bir Dönemde!
 
Hafta boyu yüksek katsayıda Koç burcunda olan Güneş Transiti bilhassa 17 Nisanda +7 katsayısına ulaşıp Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanları son derece olumlu etkilerken Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanların ise Tr Güneşe çok dikkat etmeleleri gerekebilir. Ancak Natal Güneşi Tr Güneşden olumsuz Natal Marsı ise Tr Güneşden olumlu etki alanların hem olumlu hem de olumsuz etkiler almaları olasıdır. Örneğin Natal Güneşi Boğa Marsı İkizler olan ve Yükseleni Aslan olan bir kişinin 9.evindeki Tr Güneş yüzünden hem rahatı kaçabilir (Natal Güneş Boğa Tr Güneşden olumsuz etki alıyor) hem de Tr Güneşden olumlu etkiler alıp atılımlar yapabilir (Natal Mars İkizler Tr Güneşden olumlu etki alıyor). (Nisan 2021 burç) (haftalık burç)
 
Hafta boyunca ama bilhassa 17 Nisanda Tr Güneşden Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar süper etkiler alabilir. Örneğin Natal Marsı Yengeç ve Oğlak olan ülke, grup ve kişiler hem Türkiye'nin hem de Dünyanın gündemine oturabilirler. Hafta boyu bu ülke, grup ve kişilerin atacağı adımlar ses getirebilir ama Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarının hiç hoşuna gitmeyebilir. Örneğin Natal Marsı Yengeç olan ülkelerin atacağı adımlar Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan ülkelerin hiç hoşuna gitmeyebilir. Kova burcu ülkeler de Tr Güneşden olumsuz etki alacak ülkeler arasındadır. (haftalık astroloji) (Nisan astroloji)
 
17 Nisanda Tr Ay (+6) da yüksek katsayıda olup bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanları son derece olumlu etkileyebilir. Tr Ay Dünya genelinde Başak ve Balık burcunu sembolize eden sağlıkla ilgili konularda verim ve güvenin artabileceğine işaret etmektedir. 17 Nisanda belki de Covid19 ile ilgili yada sağlıkla ilgili konularda alternatif ilaç ve tedavi yöntemleri gündeme gelebilir. 17 Nisanda Natal Marsı Terazi, Koç, Balık olan ülkeler ile ilgili verim ve güvenliğini arttırıcı olaylar da olabilir. (Nisan astroloji) (2021 Nisan burç)
 
17, 18 Nisanda Natal Güneşi Boğa Marsı Koç olan kişiler Tr Ay ve Plütondan son derece olumlu etkiler almaktadır. Ancak bu kişilerin Natal Marsı Oğlak olan kişilere dikkat etmeleri gerekebilir. (2021 haftalık burç)
 
17, 18 Nisanda Tr Merkür bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı Yengeç, Aslan, Oğlak, Kova olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. Merkür Dünya genelinde Kova burcunu sembolize eden bilimsel konularda ufuk açan yeni fikirlere neden olabilir. 17, 18 Nisanda bilhassa Natal Güneşi Yengeç Marsı Kova olan kişiler iletişimle ve uzayla ilgili (internet, uzay) yeni deneyler yapabilirler. (Nisan 2021) (2021 burç yorumları)
 
Hafta boyu Tr Venüs ve Mars yüksek katsayıda olup Natal Marsı Boğa, İkizler, Aslan**, Başak**, Akrep, Yay, Kova**, Balık** olanları olumlu etkilerken Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçlarını ise olumsuz yönde etkileyebilir. Hafta boyu ama bilhassa 12, 13 Nisanda Natal Güneşi Yengeç ve Terazi olan ülkelerin Tr Venüs ve Marsdan olumsuz etkiler almaları olasıdır. Tr Venüs ve Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Natal Güneşi Yengeç ve Terazi olan ülkeleri toprak paylaşımlarıyla ilgili yada askeri konularda zorlayabilir.  (Nisan 2021 haftalık burç yorumları)
 
Hafta boyu Tr Jüpiter de yüksek katsayıda olup bilhassa 15 Nisanda Jüpiter +6 katsayısında olup bütün burçları ama özellikle Natal Marsı Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanları olumlu etkileyebilir. Örneğin 15 Nisanda Natal Marsı Yay olan kişiler ile Natal Marsı Akrep olan kişiler yeni başarılara imza atabilirler. 
 
15 Nisanda Jüpiter +6 katsayısında olup Dünya genelinde hukuk ve yasalarla, her türlü iletişimle (hava, kara, deniz, internet), uzay çalışmalarıyla ilgili konularda yada Akrep burcunu sembolize eden petrol, doğal-gaz gibi yer altı kaynaklarıyla ilgili konularda genişleme ve başarıya işaret etmektedir. 
 
15 Nisanda Tr Plütonda da +6 katsayısında olup Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olanları olumlu etkilerken Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanları ise olumsuz yönde etkileyebilir. 15 Nisanda bilhassa Natal Marsı Koç, Terazi olanlar son derece olumlu etkiler alabilir. Plüton yüksek katsayıda yer altı kaynakları (petrol, doğal-gaz, vs) ile ilgili konulara ve olumlu değişimlere ve reformlara işaret etmektedir. Hafta boyu ama bilhassa 15 Nisanda Natal Marsı Terazi, Koç olan ülkelerin yeni yeraltı kaynakları bulmaları veya reformlar yapmaları olasıdır. Bu durum Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan ülkeleri ve Natal Güneş ve Marsı Kova olan ülkeleri olumsuz yönde etkileyebilir. 
 
Neptün 18 Nisanda Natal Marsı İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak olanları Süper Etkiliyor!
 
18 Nisandan itibaren Balık burcunun yöneticisi Tr Neptün 22.00 Derece Balıkta olup Koç burcuna (8 derece) çok yaklaştığından Natal Marsı İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak olanları çift yönde olumlu etkileyebilir. Tr Neptünün bu olumlu etkisi 26 Hazirana kadar devam edecektir. Neptün yüksek katsayıdayken yardımsever insanları ve kurum ve kuruluşları, Devlet kurumlarını, vakıfları, hayal gücünü, artistik işleri (resim, müzik, sinema, vs), spritüel konuları, özverili, sezgisel kişileri, Natal Güneş ve/veya Marsı Balık burcundan kişileri sembolize etmektedir. 
 
18 Nisandan itibaren bilhassa Natal Marsı İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak olanların Tr Neptün hangi evlerindeyse o konularda yardımsever kişilerden yardım alabileceklerine, hayal güçlerinin artabileceğine, artistik işlerde ve spritüel konularda başarıya, Devlet kurumlarıyla olumlu ilişkilere işaret edebilir. Örneğin Yükseleni Koç Natal Güneşi Balık Marsı Yay olan kişilerin Tr Neptün 12.evinlerinde olup Devletle ilgili konularda yardımsever kişi, kurum, kuruluş ve vakıflardan olumlu etkiler alabileceğine işaret etmektedir. Bu kişiler hem kendileri Balık burcu olduğundan devletle ilgili konularda özverili çalışmalar içine girebilirler hem de Natal Marsları Yay olduğundan özverili kişilerden yardım görebilirler. 
 
18 Nisan - 26 Haziran arasında Natal Güneşi Yengeç Marsı İkizler olan ülkeler ile Natal Güneşi Oğlak Marsı Yay olan ülkelerin Neptünü sembolize eden spritüel konulardan olumlu etkiler almaları ve bu konularda araştırmalar yapmaları olasıdır. Spritüel konuları sembolize eden Neptün 18 Nisandan itibaren her türlü iletişimi sembolize eden İkizler ve Yay burçlarını olumlu etkilediğinden her türlü iletişimde spritüel konuları kullanmak olasıdır. 18 Nisandan itibaren iletişimde spritüel konuları kullanmak bilhassa Natal Marsı İkizler ve Yay olan ülkelerde olası olabilir. Bu ülkelerde ciddi araştırmalar olabilir.
 
12, 13 Nisan Tr Güneş, Satürn, Uranüs ve Aydan olumsuz etki alan Venüs, Plüton, Güneş, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgelerde şiddetli depremler, toprak kaymaları, göçükler, volkanik aktiviteler, yangın ve patlamalar, şiddet ve terör olayları, olumsuz hava koşulları ve kazaları olabilir.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25 
 
Yükselen Koç --------------------------------------------
(17 Nisan Güneş 1.evde, 18 Nisan Neptün 12.evde Süper)
Yükselen Boğa--------------------------------------------
(17 Nisan Güneş 12.evde, 18 Nisan Neptün 11.evde Süper)
Yükselen İkizler--------------------------------------------
(17 Nisan Güneş 11.evde, 18 Nisan Neptün 10.evde Süper)
Yükselen Yengeç--------------------------------------------
(17 Nisan Güneş 10.evde, 18 Nisan Neptün 9.evde Süper)
Yükselen Aslan--------------------------------------------
(17 Nisan Güneş 9.evde, 18 Nisan Neptün 8.evde Süper)
Yükselen Başak--------------------------------------------
(17 Nisan Güneş 8.evde, 18 Nisan Neptün 7.evde Süper)
Yükselen Terazi--------------------------------------------
(17 Nisan Güneş 7.evde, 18 Nisan Neptün 6.evde Süper)
Yükselen Akrep--------------------------------------------
(17 Nisan Güneş 6.evde, 18 Nisan Neptün 5.evde Süper)
Yükselen Yay--------------------------------------------
(17 Nisan Güneş 5.evde, 18 Nisan Neptün 4.evde Süper)
Yükselen Oğlak--------------------------------------------
(17 Nisan Güneş 4.evde, 18 Nisan Neptün 3.evde Süper)
Yükselen Kova--------------------------------------------
(17 Nisan Güneş 3.evde, 18 Nisan Neptün 2.evde Süper)
Yükselen Balık--------------------------------------------
(17 Nisan Güneş 2.evde, 18 Nisan Neptün 1.evde Süper)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..