Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Temmuz '20

 
Kategori
Astroloji
 

13-19 Temmuz 2020 Astroloji

13 - 19 Temmuz 2020 Haftalık Burç Astroloji: 13 Temmuz Haftanın En Yoğun Günü ! Ay ve Satürne Dikkat ! 
 
13 Temmuz -13 katsayısı ile haftanın en yoğun günü olup bu günde Tr Ay (-3) ve Plüton (-2) Natal Güneş ve Marsı Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan**, Terazi**, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** burçlarını olumsuz etkilerken Natal Marsı Başak, Balık olanları ise olumlu etkileyebilir. 13 Temmuzda Tr Satürn (-3) ve Jüpiter (-2) Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanları ise olumlu etkileyebilir. (Temmuz 2020 burç)
 
13 Temmuzda İkizler ve Yay burcunu sembolize eden her türlü iletişimde (hava, kara, deniz, internet, vs) güvenlik açıkları, olumsuz değişimler, olumsuz hava koşulları, iletişim kazaları, uçak kazaları olabilir. 13 Temmuzda Boğa ve Akrep burcunu sembolize eden yer altındaki fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, volkanik aktiviteler, maden göçükleri, şiddet ve cinayet olayları, saldırılar, patlama ve yangınlar, nükleer sızıntı ve kazalar olabilir. (haftalık burç)
 
13 Temmuzda Tr Jüpiter ve Satürn düşük katsayıda olduğundan hukuki konularda sert tartışmalar ve sert kararlar alınabilinir. Satürn düşük katsayıda engel, yasak ve kısıtlamaları sembolize ettiğinden hafta boyu ama bilhassa 13 Temmuzda bir çok konuda engel, yasak ve kısıtlamalar olabilir. Bu yasak ve kısıtlamalar eğlence sektörünü, yeme - içme sektörünü, bankaları, yaşlıları, gençleri, patronları, işverenleri, dernekleri, sosyal hayatı olumsuz yönde etkileyebilir. (haftalık astroloji)
 
13 Temmuzda Jüpiteri sembolize eden dini konular da çokça tartışılır hale gelebilir. Örneğin Ayasofya Camii ile ilgili tartışmalar 13 Temmuzda daha da artabilir. 13 Temmuzda fanatik kişilerin sebep olacağı terör olaylarında artış yaşanabilir. (Temmuz astroloji)
 
13 Temmuz Astro Carto Grafide Tr Ay ve Plütondan olumsuz etki alan Güneş, Uranüs, Mars, Venüs çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (İstanbul, Bursa, Balıkesir, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Ayvalık, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Nazilli, Denizli, Trabzon, Erzincan, Elazığ, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kars, Ardahan, Ağrı, Tatvan, Van, Siirt, Şırnak, Cizre), Ege Açıkları, Akdeniz Açıkları, Suriye, Irak, Ürdün, Suudi Arabistan, İran, Umman, Afganistan, Türkmenistan, Gürcistan, Pakistan, Hindistan, Bangladeş, Çin (Hong Kong), Miyanmar, Filipinler, Endonezya, Papua Yeni Gine, Avustralya, Yeni Zellanda, Solomon Adaları, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Amerika, Kanada, Meksika, Bahamalar, Haiti, Venezuella, Brezilya, Bolivya, Arjantin, Portekiz, İspanya, Fas, Cezayir, Mısır, Sudan, İngiltere, Fransa, İrlanda, Belçika, Romanya, Bulgaristan, Ukrayna, Rusya, Finlandiya
 
Yukardaki tabloda adı geçen bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, volkanik aktiviteler, maden göçükleri, terör, şiddet ve cinayetler, patlama ve yangınlar, elektronik alet kazaları, olumsuz hava şartları ve kazaları, her türlü iletişimde (hava, kara, deniz, internet) kazalar ve aksamalar, uçak kazaları olabilir. (2020 Temmuz burç)
 
13 Temmuz ve civarı İstanbul ve İzmir'deki deprem riski devam etmektedir. Yukardaki Suriye, Irak gibi bölgelerde de savaş ve çatışmaların şiddetlenebileceğini görebiliriz. 13 Temmuzda yukarıdaki bölgelerde fanatik, yobaz kişilerin neden olabileceği terör saldırıları olabilir. (2020 haftalık burç)
 
13 Temmuzda Tr Güneş Yengeç burcunda -2 katsayısında olup Ons Altın fiyatlarında ciddi bir düşüş beklenebilir. Tr Plüton yüzünden de Dolarda bir düşüş Euroda bir yükseliş beklenebilir. Bitcoinde de düşüşün devam etmesi bekelenebilir. (Temmuz 2020)
 
13 Temmuz (-2)
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Koç, Terazi, Oğlak olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin / A** B**, Ali Hamaney
 
13 Temmuz (-3), 14 Temmuz (-1)
Ay ve Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan**, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Irak, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Tayvan, Rusya, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP, İYİ Parti, MHP, Gelecek Partisi/ NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED, Avrupa Ordusu / PKK / Fenerbahçe, Galatasaray /ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / A** Ö**, S** D**, M** İ**, F** G**, C** D**, A** G**, Eski Başbakan B** Y**, K** K**, K** A**, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah, M** Y**, E** İ**, Hafter, A** B**, Ali Hamaney
 
13 Temmuz (-2), 14, 15, 16 Temmuz (-1)
Jüpiter ve Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Afganistan, Pakistan, Pakistan, Güney Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, Japonya, Libya, Hollanda / İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED, Avrupa Ordusu / Fenerbahçe / ABD Doları, BitCoin / A** Ö**, S** D**, M** İ**, F** G**, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah, A** B**, Ali Hamaney
 
Yukardaki tablolarda 13 Temmuzda Suriye ve Irak'ın ülke güvenliklerinde ihlaller, patlama ve yangınlar olabilir. 13 Temmuzda Türkiye ve TSK'nın PKK, PYD, Işid, İran saldırılarına ve terör faaliyetlerine çok dikkat etmeleri gerekebilir. 13 Temmuz ve civarı büyük bir terör saldırısı beklenebilir. 
 
13 Temmuzda Natal Marsı Balık olan İran'ın ölümcül nükleer denemeler yada saldırılar yapması bekelenebilir. 13 Temmuzda Tr Ay ve Plütonun Aslan ve Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkilemesi yüzünden ölümcül deneyler, patlama ve yangınlar, 5G hatta 6G denemeleri ve yüksek radyasyon beklenebilir. Ancak bu çalışmalar medyaya yansır mı bilinmez. 
 
13 Temmuz Natal Güneşi İkizler Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump'ın Tr Ay ve Plütondan son derece olumsuz etkiler aldığı görülmektedir. Trump'ın 02 Haziranda başlayan hayati tehlikesi Temmuz ayında da devam etmektedir. Trump'ın düşmanları bir virüs kadar yakın olabilir. 
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
Yükselen Koç 
(13 Temmuz 1.ev Ay, 4.ev Güneş, 10.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Dikkat)
Yükselen Boğa
(13 Temmuz 12.ev Ay, 3.ev Güneş, 9.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Dikkat)
Yükselen İkizler
(13 Temmuz 11.ev Ay, 2.ev Güneş, 8.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Dikkat)
Yükselen Yengeç
(13 Temmuz 10.ev Ay, 1.ev Güneş, 7.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Dikkat)
Yükselen Aslan
(13 Temmuz 9.ev Ay, 12.ev Güneş, 6.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Dikkat)
Yükselen Başak
(13 Temmuz 8.ev Ay, 11.ev Güneş, 5.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Dikkat)
Yükselen Terazi
(13 Temmuz 7.ev Ay, 10.ev Güneş, 4.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Dikkat)
Yükselen Akrep
(13 Temmuz 6.ev Ay, 9.ev Güneş, 3.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Dikkat)
Yükselen Yay
(13 Temmuz 5.ev Ay, 8.ev Güneş, 2.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Dikkat)
Yükselen Oğlak
(13 Temmuz 4.ev Ay, 7.ev Güneş, 1.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Dikkat)
Yükselen Kova
(13 Temmuz 3.ev Ay, 6.ev Güneş, 12.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Dikkat)
Yükselen Balık
(13 Temmuz 2.ev Ay, 5.ev Güneş, 11.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Dikkat)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..