Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Şubat '16

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

14 Şubat böyle kutlanır...

14 Şubat böyle kutlanır...
 

Herşeyin başı sevgidir. Sevginin olduğu yerde huzur, sağlık ve güzellikleri yaşama şansınız olur. Bu gün 14 Şubat Sevgililer günü normalde ne yaparız, sevgilimizle, eşimizle bu günü kutlarız.

Sevgi insanı hayata bağlayan en özel duygulardan biri dahası yaşama sebebimizdir. Bir de sevgili olmak yani "sevgili insan" olmak çok güzel bir duygudur.  Sevgilimiz bir tanedir fakat hayatımızda sevgili insanların sayısı çoktur. Annemiz, babamız, çocuklarımız, eşimiz, dostlarımız, akrabalarımız, yolu sevgiden geçen herkes sevgili insandır. Önemli olan sevgili insan olmayı başarmaksa biz de Dünya Yaşlılık Derneği ve Dünya Markalar Derneği olarak 14 Şubat Sevgililer gününde bu özel günü sevgili dostlarımızla, sevenlerimizle Başkent Vizyon Huzurevinde bir araya gelerek büyük bir coşkuyla kutladık.

Burak Ustaoğlu ( In Craetive) ve ekibi kamerası, fotoğraf makineleri ile genç büyüklerimize öyle bir sürpriz yaptılar ki, hepimizi mest ettiler. Kutlamanın fotoğraflarını çekerek ve ayrıca bir video hazırlayıp bu güne damgasını vurdular ve o yaşanan anları bir masal gibi anlatarak bu anı ölümsüzleştirdiler. (https://youtu.be/27aya20vSWw)

DÜYADER Irmak Türk Halk Müziği Topluluğu Şef Çağan Cemal Irmak başta olmak üzere koromuz muhteşem bir konser verdi.

Böylesine enerjik, dolu dolu,  eğlenmenin, paylaşımın gönülden gönüle aktığı çok özel anlardan birini yaşarken büyük bir özveriyle her yerden sevgi enerjisinin aktığı bir günü ardımızda bırakırken tadı damağımızda kaldı.

Türkülerle coşup eğlenirken, şiirlerle duygu dolu anlar yaşadık. Genç büyüklerimizin gözlerindeki o sevinci ve huzuru anlamanız için bu havayı teneffüs etmeniz gerekirdi.

Başkent Vizyon Huzurevi yönetimi Dr. Süleyman Bulut, müdüresi Yeter Çavşat,  personeli ile birlikte el emekleri pastaları, tatlıları, içimizi açan süslemeleri, ve harika enerjileri ile bizleri mest ettiler.

Türkiye Gaziler Vakfı Genel Başkanı, Lokman Aylar'a yapmış oldukları çok kıymetli çalışmalardandolayı Dünya Yaşlılık Derneği Başkanı Umut Çınar bir plaket takdim etti.

DÜYADER ve DÜMADER Geleceğe Uçuş Proje Koordinatörü Ezgi Has ekibiyle birlikte ve Gazi Üniversitesi Yardım Gönüllüleri de katılarak Dünya Yaşlılık Derneği ve Dünya Markalar Derneği Başkanı bir plaket takdim ederek projenin önümüzdeki günlerde hayata geçeceğini müjdeledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gençlik ve Spor Kulübü başkanı Gürdal Gümüş, DÜYADER'in Onursal Başkanı Abdullah Satoğlu, Kazan Belediyesi ve çok sayıda davetli katıldı.

Bir günü tadı damağımızda kalarak ardımızda bıraktık. Sevginiz daim olsun.

e-mail:belginturan@gmail.com

 
Toplam blog
: 439
: 512
Kayıt tarihi
: 04.02.09
 
 

Lisansını Anadolu Üniversitesi/ İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi/ Sosyoloji Bölümlerinde “O..