Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Aralık '17

 
Kategori
Astroloji
 

2 Ocak 2018 Yengeç Burcu’nda Dolunay

2 Ocak 2018 Yengeç Burcu’nda Dolunay
 

BİR YENGEÇ OLARAK İYİ BİLİRİM SINAVINI:)

Yeni Yıl’a 02.01.2018 Yengeç Burcu’nda Dolunay ile “Hoş geldin” diyoruz…

Yeni umutlar ve bir o kadar da bilinmezliklerle dolu 2018 umarım hepimizin hayallerinin gerçekleştiği bir yıl olur.

2018 yılının daha 2. gününde bir Dolunay yaşayacağız. Ay, burada kendi yerinde ve güçlü durumda. Hassas Ay, bütün marifetlerini bir bir ortaya koyacak ve duygusal olarak bizlere yoğun günler yaşatacak.

Gökyüzündeki keşfin gezegeni Yay yükselirken, Yönetici Gezegeni Jüpiter Akrep Burcu’nda ve 12.ev’de gizli saklı işler peşinde olacak. Mars ile kavuşup işleri çığırından çıkartma olasılığı da oldukça yüksek.

Maddi ve manevi güven ihtiyacı evi (2.ev), Oğlak Burcu’nda Stelyum durumda. Yani sorumluluk duygusundan yıkılıyor olacağız!

Sonuç olarak; gökyüzü şenlik içinde değil fakat biraz olacak gibi duruyor:=)

Hayatımızda zorluklar yaşarken bazen işin içinden hiç çıkamayacakmış gibi hissederiz veya o olay sadece bizim başımıza gelmiş gibi dünyanın en şanssız kişisi ilan ederiz kendimizi. Ne kadar kurtulmak istesek de farkında olmadan o soruna tutunur, yapışır kalırız. Böyle durumlarda zaman ilaç olarak yetişir. Önce uyuşturup ardından zamanla da unutturur. Yengeç burcu’ndaki Dolunay ve diğer tüm göstergeler, bize tam olarak tutunduğumuz ve zamana bırakarak uyuştuğumuz durum ve olayları gözümüzün önüne serecek. Ama bir yandan da Ay, Neptün, Mars ve Plüto arasında bir uçurtma kalıbı yapıp acının içinden geçerek geride bırakmanın ödülünü verecek. Kısacası, yepyeni enerjilere geçtiğimiz bu günlerde gökyüzü bize “ardında iz, dipte tortu bırakma” diyecek.

Olumlu ya da olumsuz olarak en çok Yengeç, Oğlak, Terazi ve Koç burçlarının ve yükseleni bu burçlarda olanların etkileneceği Dolunay’da;

* Korkular veya görmezden geldiğimiz ne varsa açığa çıkmasına izin verip yüzleşebiliriz.

* Çevremizde size zarar verdiğini düşündüğünüz ama asla cesaret edip hayatınızdan çıkartamadığınız kişileri uzak tutabilir veya eleyebilirsiniz.

* Bu dönemde kararlı, güçlü ve özgüvenli olmak için, ne istediğini değil ne istemediğini bilmek en iyi çözüm olacaktır.

* Pire için yorgan yakmaya ve iktidar olmaya değil anlamaya çaba gösterin.

* Bu aralar borç, alacak- verecek, kefil olma işlerine pek girmeyin.

* Kararlı olmakla inat etmek arasındaki ince çizgiyi bulun.

Hayatta sahip olabilme duygusuyla kendini var eden Yengeç tüm evrene sahip olmaktan çok bırakmayı ve asıl sahip olması gereken şeyin kendi kalbi olduğunu çok güzel anlatıyor olacak ocak ayında…

Sevgilerimle

AstroTerapist Hülyanida Şahin

 
Toplam blog
: 31
: 527
Kayıt tarihi
: 27.11.17
 
 

İlk profesyonel çalışma hayatına staj için girdiği Sabancı Holding İnsan kaynakları yönetimi dair..