Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Aralık '08

 
Kategori
Burçlar
 

2009'da kovalar

2009'da kovalar
 

kova burcu


Bir yılın daha sonuna geldik.

Şimdi umutlar yeni yıla kaldı.

Geçen yıl bu zamanlar 2008 burç yorumlarını okurken, Kova burcunun 2008' de 2009' a hazırlık yapacağını 2009 senesinin Kovaların yılı olacağını öğrenmiştim.

Ben kendi adıma hazırım yeni bir yıla. O kadar çok sevdiğim kişi var ki Kova burcu olan.

Kendim için ve onlar için bir araştırma yaptım internette.

Bakalım 2009'da biz kovaları neler bekliyormuş.

1-Bu yıl başarılı sonuçlar ve büyük kazançlar bizi bekliyormuş. Çok sevindirici değil mi?

2-Geçtiğimiz yıl başlayan ilişkilerimiz bu yıl kalıcılıkkazanabilirmiş.

Sosyal hayat ve yeni çevreler bu yıla damgasını vuracakmış.

( Herkese kalıcı dostluklar diliyorum. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.)

3- Yeni bir ev almak istiyorsak ya da evimizi satmak istiyorsak ve bir türlü satamıyorsak, bu isteğimiz bu yıl gerçek olabilirmiş.( Umarım herkes ev sahibi olur. Kimse evini satmak zorunda kalmaz.)

4-Öğrenme kapasitemizi arttırmak adına geri plana çekilerek oldukça hırslı bir şeklide çalışabilir ve mesleki açıdan üst konuma çıkabilmek adına projelerimiz için araştırmalarda bulunabilir ve kendimizi geliştirebilirmişiz.

Mesleki açıdan elimizde olmayan ve müdahalede bulunmamızın mümkün olmadığı gizli düşmanlıklarla karşılaşabilir fakat bütün bunlarla baş etmenin yolunun başarılı olmaktan geçtiğini anlayabilirmişiz. İşte bu hırs bize daha fazla emek sarfederek kendimizi geliştirme fırsatı verirmiş. (Hırslı olmak ve hedef belirlemek şart.)

5- Yine bu dönemde kendi kendimizi gayet disiplinli bir şekilde çalışmak adına istekli hissedebilirmişiz.

(Çalışma isteğimiz zaten var çok şükür.)

6-Ruhsal yönden bugüne dek olan eksiklerimizin, yanlışlarımızın farkına varır ve arındırmaya, temizlenmeye çalışabilirmişiz. Korkularımızın kaynağına ulaşarak bilinçaltınızdaki her sırrı çözebilirmişiz. Bütün bunları yaparken kafamızın içinde dış dünyada başarılı olmak isteği ön planda yer alabilirmiş. Felsefi ve derin düşünmenin, sessizlik içinde huzur bulmanın, kendimizle barışarak mutluluğu yakalamanın keyfini çıkarabilirmişiz. Gizli saklı gerçeklere ulaşma isteğimiz yoğundur ve toplum içinde kendimizi ifade etmek adına en önemli olgulardan birinin sağlıklı yaşamak ve huzurlu olmaktan geçtiğine karar verebilirmişiz.

(Evdeki huzur, işte en büyük servet budur.)

7- Spiritüel açıdan ilginç kişilerle karşılaşabilir veya bu kişilerle birebir irtibatta bulunabilirmişiz.
(Heyecan verici değil mi?)

8-Hayat şartlarımız değişime uğrayabilir ve aşırı isteklerimizi, saplantılarımızı terk etmek durumunda kalabilirmişiz.

(Çoktan terk ettik çoktan ...)

9- İşimizle alakalı konulardaki gelişmeleri takip etmemiz ve gelişimimiz adına değerlendirmemiz halinde sorunlar oluşmayabilirmiş.

(Genelde sorunlar bizim dışımızda gelişiyor, umarım bu yıl kimse sorun çıkarmaz.)

10- Tutumlu olmayı öğrenecekmişiz.

(Biz ailecek çoktan öğrendik zaten.)

11- Çalışan, çalıştığı emeğin karşılığında düzgün yaşam süren, her türlü gelirine karşı mütevazi olmasını bilen, içgüdüsel arzularını iradesine yenilmeden dengede tutabilen, yan gelip yatmadan kimseye güvenmeden çabalayan, hakkı olmayana el uzatmayan, hiç kimse Satürn gezegeninin yaratacağı etkilerden ürkmemeli, yaşamını aynen sürdürmeli ve ödüllerini beklemeliymiş. Doğru düzgün yaşayan hiç kimse bu enerjilerden kötü bir şekilde nasibini almayacakmış. Satürn dersini alan kişiye sağlam temelli ödüller sunarmış veSatürn gezegeninin ödülü geçici değil kalıcıymış. Umarım bizim için bu iki buçuk yıl oldukça mutlu huzurlu ve sağlam deneyimler şeklinde yaşanır ve biter.

(Bütün emekçilerin haklarını alabilmelerini dilerim can-ı gönülden)

12-Yönetici gezegeniniz Uranüs ise 2003 yılından beripara evinizde konumunu sürdürmeye devam etmektedir. 2009 yılında da, orjinal veyaratıcı yollardan kazanmamıza destek olacakmış. Para, mal ve maddi kazançlar beklenmedik yollardan aniden gelebilirmiş. Maddi durumumuzda anormal ve karmaşık durumlar görülebilirmiş. İçsel kabiliyetlerimizi sürdürmek için özgürlüğe gerek duyar ve bunu da paranın sağlayacağını bu dönemde düşünebilirmişiz. Parasal sorunların zararından kurtulmak için olanaklarımız varmış.

Bu süreçte maddi bağımsızlık duygumuz güçlü halegelir ve biz para kazanma, harcama konularında olağandışı yollar izleyebilirmişiz. Banka hesabımız önemli ölçüde dalgalanabilirmiş. Yeni alanlar keşfetmek ve denemekcesaretini de yine bu süreçte deneyebilirmişiz. ( Risk alma zamanı)

13-Sevgili Kova'lar, 2009 bizim yılımız olacak, bolluk, şans ve aşk 12 yıldır rastlamadığınız şekilde önümüze dizilecek. Dolayısıyla, 2008 de ne yaşarsak yaşayalım (olumlu veya olumsuz) bu olaylar bizi daha iyi bir geleceğe yönlendirmek için olacakmış. Umarım 2008'de biraz dinlenebilmişsinizdir, nede olsa 2009 başımızı döndürebilir!

Ben de tüm kalbimle herkesin hedeflediği mutluluğu 2009 'da yakalamasını diliyorum.

Herşey gönlümüzce olsun.

Umarım 2009 bize şans, mutluluk, başarı, huzur ve en önemlisi sağlık getirir.

Çok verimli bir yıl olmasını umuyorum hepimiz için.

 
Toplam blog
: 34
: 1352
Kayıt tarihi
: 10.08.07
 
 

İngilizce öğretmeniyim. Ailem benim her şeyim. Yazmayı çok seviyorum. Söylediklerim karşımdakiler..