Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mart '10

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

2012 nelere gebe?

2012 nelere gebe?
 

Çok kalmadı... Bazıları dünyanın sonu diyor, bazıları Altın Çağ, Yeni Çağ, farklı boyut, 12 sarmal DNA diyor. Adını her kim ne koyarsa koysun galiba yaklaştık. Emareler diz boyu, değişim istekle olmazsa doğa kendi kuralları ile oynayacak oyunu... Biz mızıkcılık yaparsak tabii.

Norveç 2012 için legal bir şekilde, bizzat devlet bazında çalışmalar ile hazırlanıyor. National Geographic özel linkler açtı (http://channel.nationalgeographic.com/episode/2012-countdown-to-armageddon-4438) konu ile ilgili olarak. Özellikle Amerika'da www.ready.gov web sitesinde dünyanın ters yüz oluşu mecazi anlamı kullanılarak insanlar uyarılıyorlar mı ne? (Tabii üstü kapalı kimse 2012 demiyor bas bas...) Garipsiyorum zira son bir senedir hayatımda entresan şeyler vuku bulmaya başladı. Bahsettikleri Foton Kuşağının bir etkisimi acaba? Düşündüğüm başıma, başıma korktuğum gelir oldu son sürat. İlahi adalet dediğim ve içten tüm samimiyetimle inandığım mekanizma ise ışık hızında vukuu bulmaya başladı etrafımda. Küçücük, bir lokmacık çocuklardan 'Bu yaşadıklarımız hepsi bir rüya!' laflarını işitir oldum. İndigo ve kristaller mi bunlar???

Emin olduğum ve tüm kalbimle inandığım bir şey varki gerçekten değişmeliyiz. Obama kampanyası klişesi olarak değil gerçekten tam anlamı ile inançlarımızı artık ters yüz etmeliyiz galiba. Bugüne kadar inaçlarımızın bizleri taşıdığı yer şimdi, burası ve ne yazık ki manzara çok , iç acıcı değil acı ve sefalet dolu. Neyi nerede yanlış yaptık ki? Cevap her şeyi...

Çocuklarımıza daha doğar doğmaz korkuyu enjekte ettik ve şimdiki hayatımızda korkularımız bizim efendilerimizde oldu. Nefes alırken bile korkar olduk. Her şeyden ve herkesten. Ve dünyamız bir korku tüneline döndü sayemizde. Kimse bize birşey yapmadı. Hepsini biz yaptık kendimize. Edilgen korkuların esiri olarak yaşıyoruz ve herkes 2012 dünyanın sonu diye bazı varsayımlar ortaya atınca bundan bile korkarak, eyvah dünyanın sonu geldi diyoruz. Ne kadar da seviyoruz korku ve endişlerimizi ve onları beslemezsek nasılda bir tarafımız eksikmiş, yapmamız gereken bir vazifemizi yapmamış olmanın vicdani ezikliğini taşıyoruz.

2012 gelsin, güzel gelsin, getireceklerini ben tahmin edebiliyorum, doğa kendi dengesini reset edecek, zira buna fazlası ile hakkı var! Onu fazlası ile hırpalamadıkmı sizce, ki o bizim annemiz değil mi aslında!

2012 ve devamı...az sonra...

Sevgiyle, ışıkla

 
Toplam blog
: 2
: 705
Kayıt tarihi
: 25.12.06
 
 

1970 Ankara doğumluyum. İngiliz dili mezunuyum. Felsefe ve tarih özellikle ilgi alanlarım. Serbest ç..