Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Aralık '12

 
Kategori
Astroloji
 

2013'ün Ocak - Şubat ve Mart'ı

2013'ün Ocak - Şubat ve Mart'ı
 

Merhaba,

Yeni bir yıl ve üç aylık yazılara devam... Aşağıdaki tarihleri kullanmak için burcunuzu, yükselen burcunuzu v.b. bilmeye gerek yok. Bu tarihler üç aylık dönemin gezegen hareketlerini, kombinasyonlarını ve olası genel etkilerini içermektedir. 2012 yazılarımdan farklı olarak 2013 serisine burcun 2013 başlangıç zamanını da yazacağım, 19-20-21 gibi burç sınırında doğan bebekler için :)

Hadi başlayalım...

11 Ocak 2013 Cuma akşam saatleri : Oğlak Burcu'nda yeniay. İlk üç ayın iki döneminde bir burçta yoğunluk göreceğiz. Bu durum üçten fazla gezegenin bir burçta veya evde olması durumudur ve stelyum denir. Stelyum oluşan burç ya da ev haritada fazlasıyla baskındır. Bu yeniayla hayatımızdaki Oğlak Burcu vurgusu fazlasıyla artacak. Duygusallıktan uzaklaşacağız, ciddileşeceğiz, sağlam adımlar atmak isteyeceğiz, kalıcı-sağlam başlangıçlara imza atmak isteyeceğiz. Resmi, siyasi, düzene-sisteme, kurallara dair konular yoğunlaşacak. Aynı zamanda 13 Kasım 2012'deki güneş tutulmasının ve yeniayının etkilerini de göreceğiz. Teraziler ve Koçlar zorlanabilir, Balık, Boğa, Başak ve Akrepler için geliştirici durumlar söz konusu.

19 Ocak 2013 Cumartesi günü bitirmeye dakikalar kala Güneş Kova Burcu'na geçecek.

Yani 19.12.2013 23:40 Türkiye doğumlu bir bebek Oğlak Burcu olacak ama 19.12.2013 23:57 Türkiye doğumlu bir bebek Kova Burcu olacak :)

27 Ocak 2013 Pazar sabah saatleri : Aslan Burcu'nda dolunay. 30 Temmuz 2011 döneminde başlanılan konuların sonuçlanma devri. Aynı zamanda kalıplaşmış korkuları, baskıları, sorunları sonlandırıp özgürleşme ve yeni fırsatlarla ilerleme devri... Yaylar içinse farkında olmadıkları, sakladıkları, sıkıntı yaratan kişi ve konularla ilgili yararlı sonlanmalar söz konusu :) Özellikle Koçlar, Teraziler ve İkizler fırsatları yakalasın derim...

31 Ocak 2013 Perşembe öğle saatleri : Jüpiter 04 Ekim 2012'den bugüne sürdürdüğü retro (geri gitme) hareketini sonlandırıyor ve İkizler Burcu'ndaki düzgün hareketine dönüyor. Haziran sonuna kadar Jüpiter İkizler Burcu'nda tam yol bizimle...

10 Şubat 2013 Pazar sabah saatleri : Kova Burcu'nda yeniay. 13 Kasım 2012 Güneş tutulmasında, yeni ayında oluşan durumları sekteye uğratabilecek, 13 Aralık 2012 yeniayı döneminde başladıklarınızı geliştirebileceğiniz bir yeniay. Tv-Sinema, teknoloji, bilim alanlarında yenilikler, ataklar söz konusu ama bu yeniay genel olarak destekleyici, karlı etkiler içermiyor.

18 Şubat 2013 Pazartesi 14:05'te Güneş Balık Burcu'nda.

19 Şubat 2013 Salı : Satürn Ekim'den beri yol almakta olduğu Akrep Burcu'nda retro (geri gitme) hareketine başlıyor. (Satürn ve Akrep Burcu için yeterince yazdım sanırım :)

24 Şubat 2013 Pazar : Merkür Balık Burcu'nda retroya başlıyor.

25 Şubat 2013 Pazartesi akşam saatleri: Başak'ta dolunay. En çok Jüpiter İkizler'de konularını etkileyecek, küçültecek, sonlandıracak, sonuçlandıracak. Sözleşmeler, haberleşme, ulaşım, sosyal ağlar, eğitim, uluslar arası konularda yoğun stres söz konusu. Eylül 2012'de büyük beklentilerle başlanılan işlerin sonuçlanma devri.

26 Şubat - 12 Mart arası : Bu dönem diğerlerinden farklı çünkü 26 Şubat – 12 Mart döneminde Güneş, Merkür, Venüs, Mars, Neptün (ikibuçuk günlüğüne de Ay) Balık Burcu'nda stelyum yapacak ve Merkür bu yoğunluğun içinde geri gidiyor, diğer gezegenler de ona doğru ilerliyor olacaklar. Aynı zamanda daha önceki yazılarımda bahsettiğim Satürn Akrep – Pluto Oğlak işbirliğinde üçüncü ayak da farklı temalarla tamamlanıyor demek. (Balık'ın neleri temsil ettiğini “Neptün artık Balık Burcu'nda” yazımda bulabilirsiniz) Bu dönem Türkiye için çok büyük önem taşıyor olacak. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş haritasında özel bir açı yapısı meydana gelecek ve gücünü, enerjisini “diğerleri” üstünde yani Oğlak'ta gösterecek...

Bu devire dair olaylara daha sonra bakarken kimilerinin “ilahi adalet yerini bulmuş” diye nitelendirmelerini duyabiliriz.

Bu günleri anımsatabilecek olaylar Mart 1989'da yaşandı....

Bu süreç farklı olduğu için burçların etkilenme başlıklarını da yazıyorum:

Koç ve Yükselen Koçlar: Hayatınızda köklü değişimlerin yoğunlaştığı bir devir... Maneviyata, ruhsal konulara yönelebilirsiniz. Meditasyon, yoga, psikoterapi v.b. için ideal bir dönem. O muhteşem atılganlığınızdan, fevriliğinizden, ben merkezci yapınızdan ve liderliğinizden pek eser olmayacağı bir devir bu.

Boğa ve Yükselen Boğalar: Arkadaşlıklarınız, sosyal yardım dernekleri bu dönem gündeminizde olabilir. Oğlunuzun/kızınızın eşi, ortağınızın çocuğu bu devirde öne çıkabilecek konular.

İkizler ve Yükselen İkizler: Kariyer odaklısınız. Hayatınızda önemli gelişmeler söz konusu. Öte yandan aşırı iyimserlikle hatalı kararlar verme olasılığınız da yüksek. Çocuğunuzun sağlığı da bu dönem öne çıkabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Hukuk, yükseköğrenim, yurtdışı, felsefe temelli alanlar, mistisizm, ilahi konular hayatlarında ön plana çıkacak.

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Hayatınızda köklü değişimlere gebe bir dönem... Eşinizin ya da ortağınızın mali durumu, iş yerinizdeki iletişim, vergiler, bankalar, krediler, miras, nafaka. İnternette alışveriş bu devir uzak durmanız gereken bir konu, size gereksiz harcamalar yaratabilir. Borç vermemeniz lehinize olacaktır.

Başak ve Yükselen Başaklar: Eşiniz, ortağınız, insanlar, sözleşmeler, sağlık harcamaları, anneanneniz, yeğenleriniz bu dönem konu başlıklarınız arasında olabilir. Kendi başınıza değil başkalarına tabi olarak hareket etmek durumunda kalacağınız yoğun bir dönem.

Terazi ve Yükselen Teraziler: Sağlığınız, işiniz, evcil hayvanlarınız, uzak akrabalarınız, ortaklık sorunlarınız, iletişim sorunlarınız, mali kaynaklarınız bu dönem hayatınızdaki başlıklar olabilir.

Akrep ve Yükselen Akrepler: Bu günlerin aktif ve keyfini çıkartabilecek oyuncusu sizsiniz... Sahne çalışmaları, aşk, şans gerektiren konular, sanatsal faaliyetler, beste yapmak, resim yapmak, dans etmek, hobiler, çocuk sahibi olmak... Yaratıcılığınız doruk noktasında! Keyif aldığınız, alacağınıza inandığınız herşeyi yapabilirsiniz...Başka bir deyişle yaptığınız pekçok şeyden keyif alabilirsiniz...Çünkü en şanslı sizsiniz...

Yay ve Yükselen Yaylar: Zorlanacaklar grubundasınız. Ailevi konular, evinizle ilgili konular ve geçmiş fazlasıyla ön planda olacak. Bu dönemde herkes ve herşey üstünüze geliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ama çıkış noktanız var...

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Bu dönemin aktif oyuncularındansınız... Mali konular, iletişim, yolculuklar, kardeşler, komşular, ticaret hayatınız, su baskınları, eşinizin yurtdışı bağlantıları ön plana çıkabilir. Siz de bu dönemden yararlanabilecekler arasındasınız.

Kova ve Yükselen Kovalar: Mali konular, kimlik belgeleri, aile dostları bu dönem konularınızdan ama bu dönem hayatınızda köklü değişimler yaratmaya gebe...

Balık ve Yükselen Balıklar: Ve sahne sizin! Hayatınızın hiçbir devrinde böyle bir dönem yaşamadınız. Kendinizi iyi, sağlıklı, değerli ve güçlü hissedeceğiniz bir dönem. Konuları yönlendirebilme ve diğerleri üzerinde etkili olabilme gücünüz çok fazla olacak. Arzularınızı gerçekleştirebilecek olaylar etki alanınızda olacak. Benden söylemesi :)

Bu günlerde su baskınlarına, sellere, boğulmalara dikkat. Keza su tesisatlarında, suya bağlı çalışan aletlerde de sıkıntılar olabilir.

İyi niyet istismarının da söz konusu olabileceği bir dönem.

Suriye gündemde yoğun.

Bu dönemin sıkıntıları belirsizlik ve abartı. Çok bunalırsanız kısa bir süre devam edeceğini hatırlayın. Keza tadını çıkartıyorsanız da böyle bir dönemin kolay kolay yaşanmayacağını bilerek şansınızı iyi kullanın...

11 Mart 2013 Pazartesi akşam saatleri: Balık Burcu'nda yeni ay.

18 Mart 2013 Pazartesi: Akşam saatlerinde Merkür Balık Burcu'ndaki retrosunu sonlandırıyor. Ama Balık Burcu'ndaki seyrine devam ediyor.

20 Mart 2013 Çarşamba 13:10'da Güneş Koç Burcu'na girmiş olacak.

27 Mart 2013 Çarşamba öğle saatleri: Terazi Burcu'nda dolunay. Şanslı etkilerin görülebileceği bir dolunay.

Sevgilerimle...

Melissa

 
Toplam blog
: 19
: 8119
Kayıt tarihi
: 02.12.11
 
 

Selam sana ey yolcu,   İnternette hiçbir sitede günlük, haftalık, aylık yorumlar yazmayan..