Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Nisan '14

 
Kategori
Gezi - Tatil
 

2014 yenilikleri ile Bodrum

2014 yenilikleri ile Bodrum
 

Bodrum


Yaz sezonu yaklaşıyor derken Bodrum’da sezon çoktan açıldı bile! Önümüzde bizi küçük kaçamaklara davet eden hafta sonları varken, Bodrum’da 2014 yaz sezonu için neler yapılmalı yazısı hazırlamak bir farz oldu!

1 – Limon Cafe

Gümüşlük’ün yalın ve özgün karakterini daha güzel anlatan bir mekan olamaz! Limon Cafe şen kahkahalarla renklenen, birbirinden leziz ev yapımı reçelleri ve uzun kahvaltı sofralarıyla çok önceden gönlümüzü fethetmişti. Ege Denizi’nin huzur veren manzarasına karşı lezzetli mezeleriyle de gün boyu sizi ağırlamaya niyetli.

2 – The Agency Wine Bar

İstanbul'da iş çıkışlarında yorgunluk atmak için vazgeçilmez adreslerden biri olan The Agency Wine Bar, Kürşat Başar'ın performanslarıyla yaz sezonunda Bodrum'a taşınıyor. Hem güzel yemek yiyip, hem lezzetli şaraplar içmek bir de üstüne müziğin keyfini sürmek için Bodrum Yalıkavak Palmarina sizi bekliyor.

3 – Nobu

Hollywood'un eskimeyen starı Robert De Niro'nun ortağı olduğu Nobu'nun dünyada dünya jet sosyetenin vazgeçilmez adresi olduğunu artık hepimiz öğrendik. Dünya'nın gözde Japon restoranlarından biri olan Nobu bu sezon Cennet Koyu'nda açılan Mandarin Hotel'de yerini alıyor. Uzakdoğu mutfağı düşkünlerine küçük bir not; sakın rezervasyon yaptırmadan gitmeyi denemeyin!

4 – Flamingo

İstanbul’da Ceylan InterContinental’in köşesinde otelden bağımsız açılan Flamingo Restaurant açıldığı günden beri şehrin en popüler mekanlarından biri. Yemek menüsünden içki menüsüne, gecenin ilerleyen saatlerinde devam eden eğlencesine kadar her detayoıyla havalı olan restoran yaz sezonunda kapılarını Maki Otel’de açıyor.

5 – Pop

Maki Otel’in bir diğer iddialı transferi ise Pop. Nupera’nın arkasındaki küçük bir oda gibi görünse de Kasım 2013'te açıldığı andan itibaren İstanbul'un en çok tercih edildiği gece mekanlarından biri olan Pop yaz sezonunda Maki Otel'e taşınıyor. Türkbükü'nde eğlence, müzik ve hareket isteyenleri sık sık burada görebilirsiniz.

Bodrum seyahatiniz hakkında detaylı bilgi için tıklayın! 

 
Toplam blog
: 67
: 2743
Kayıt tarihi
: 15.04.13
 
 

Jabiroo ismi bir tür Güney Amerika leyleğinden esinlenerek bulunmuştur. Jabiroo özel seyahat haya..