Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

İrem Şen Büyükgürsan

http://blog.milliyet.com.tr/senirem

14 Ağustos '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

2016-2017 Modası: Kadife kombinleri

2016-2017 Modası: Kadife kombinleri
 

2016 yılı henüz bitmemişken 2017 modası için sinyaller yavaş yavaş kendini belli etmeye başlıyor. Kadifenin yumuşak, parlak ve gösterişli tavrı sonbahar kombinleri için sokaklara kendini atmaya hazırlanıyor. Yaz mevsiminin kavuran yüzünde başlayan kadife akımı, önce elbiseleri kuşatıyor arından ayakkabılara kadar iniyor. Tepeden tırnağa bizi bekleyen yumuşak etki daha şimdiden bizi sarıp sarmalıyor.

Bu Yılın Modası Kadife

Nostaljik, modası hiç geçmeyen ve herkesin evinde bulunan kumaştır aslında kadife. Sadece bazen kendini sokaktan uzaklaştırır, dolapta hazır bekletir, ortada iddialı bir kombin durumu var ise hemen gün yüzüne çıkar. Hazırdır yani her an trend listesinde yer almaya ve sıralamada hep ilk olmaya. Bu sezonda süet kumaşı arkasında bırakarak yükseldikçe yükseleceğe benziyor. Üstelik bu yükselme öyle detaylarla da bitmiyor sadece. Bildiğiniz tepeden tırnağa kadar iniyor. Ceketler, en tanıdık elbiseler, bilindik pantolonlar ve ayakkabı modelleri ile tüm stilleri kuşatmaya hazırlanıyor.

Şimdi biraz gösterişin, azcık parlak bir stilin ve kadife kombinlerin zamanı başlıyor! Hazır mısınız?

1

Alt Üst Takım

Şık kombinlerin her zaman hakkını veren kadife, günümüz modasında biraz sportif bir tavırla tercih edilebilir. Kadife ceket pantolon takımları spor ayakkabılarla kombinleyebilir, çabasız ama cool bir görünüm elde edebilirsiniz. Aynı zamanda maskülen bir tarzın destekçisi olabilecek takımları oxford ayakkabı modelleri ile beraber de kullanabilirsiniz.

2

Kadife Elbise

Kadife kumaş söz konusu olunca hemen kış moduna girmeyin. Kendinizi soğuk havaya teslim etmeden hemen önce ince askılı elbise modelleri ile yaz stilinizi zenginleştirin. Tabii sıcak sizi oldukça zorluyorsa bu stili en azından şimdilik denemeyin!

3

Kadife Ceket

Kadife kumaş işin içine girince sadece şık ve zarif kombinler de gelmesin gözünüzün önüne. Konu kadifeye gelince artık ufkumuzu genişletiyoruz. Salaş, gündelik ve hatta oldukça sportif kalıplara girmeye hazırlanın. Hani şu hep konuştuğumuz özensiz olmak ama asla sıradan olmamak...

4

Kadife Pantolon

Kadifeyi artık rahat kombinlerle değerlendirmek yeni sezonda vazgeçilmez olacak. Tabii ki bu eski kadife pijamaların cazibesinin arttığı anlamına gelmiyor. Hala daha korkunç bir görünümün ta kendisi. Ama rahat ve eşofmandan bozma havası ile beli lastikli kadife pantolonlara şimdiden herkese göz kırpıyor.

5

Ayakkabı Modellerine Sıçrayan Kadife

Tepeden tırnağa derken aslında tam da bunu kast ediyordum. Kadife kumaşla sarıp sarmalanmış bir çift ayakkabı tüm kombinleri yumuşatabilir. Bunu bir çift çorapla kesme fikri ise hala anlamsız geliyor...

 

 

 

 
Toplam blog
: 111
: 457
Kayıt tarihi
: 11.02.15
 
 

15 Ekim 1987 İzmir doğumluyum. Küçük yaşlardan başlayan yazarlık tutkum zamanla, moda editörlüğün..