Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Kasım '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

2016 Kışında Pastel Renkleri Kombinlerinize Katmanın 5 Yolu

2016 Kışında Pastel Renkleri Kombinlerinize Katmanın 5 Yolu
 

Pastel renkler pozitif enerjisiyle, günümüzü dinginleştiren, etrafa huzur veren tonlar arasında yer alıyor her zaman. 2016 kış sezonunda da sokaklarda oldukça fazla göreceğimizi, 2015-2016 sonbahar/kış defilelerinden anlamıştık zaten. Benim hiç şikayetim yok, pastel renklerin insanıyım ben, nerede sadelik, softluk ben ordayım aslında. O nedenle bu yazıyı ayrı bir zevkle araştırıyorum ve yazıyorum. 2016 kış sezonu defilelerinde pastel tonlar farklı kombin alternatifleriyle karşımıza çıkıyor.

2016_kış_pastel_kombinler

Şimdi pastel tonlarını sokaklara nasıl taşıyabiliriz, bir bakalım.

1- Pastel bir kazak içinde konforunuz garanti!

Pastel renkler yün, kaşmir gibi materyallerle biraraya gelince tadına doyum olmuyor. Zerafeti de içinde barındıran bu renklerde tasarlanmış bir kazağı 2016 kış sezonunda mutlaka gardırobunuza katmalısınız.

2016_kış_pastel_kombinler_1

2- Pastel renkli bir kabanla bütün bir kış geçirilebilir mi?

Evet geçirilebilir hem de bayıla bayıla, demek istiyorum bu sorunun cevabına. Pastel tonlar hemen her renkle muhteşem dururlar, o yüzden pastel renkli bir kabanı her renkte ve tarzda kombinle rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu kadar kullanımı kolay bir parçayı almak için daha fazla düşünmemelisiniz bence. 

2016_kış_pastel_kombinler_5

3- Pastel bir tulumla "cool" olmak!

Tulum modası hala popülerliğini sürdürüyor. Genelde tulumlarda tercih edilen renkler siyah, kahve, beyaz, kırmızı iken, denim kumaştan lacivert ve mavi tulumlara da sıkça rastlıyoruz. Ancak bir farklılık yapıp, pastel tonda bir tulumla sade gibi görünen ama oldukça iddialı ve cool bir kombin yaratabilirsiniz.

2016_kış_pastel_kombinler_8

4- Etekler her bayanın vazgeçilmezi. Peki pastel olanları? 

Etek aşığı bayanlar için pastel renkli etekler, gündelik hayatta kişiye farklı kombin seçenekleri sağlıyor. Kloş ve pileli modellerinde ise pastel tonlar daha bir güzel duruyor, aklınızda bulunsun.

2016_kış_pastel_kombinler_13

5- Baştan aşağı pastele ne dersiniz?

Baştan aşağı pastel tonlarda hazırlayacağınız bir kombinle zarif bir görüntüye kavuşabilirsiniz. Kombininizde tek renk kullanacaksanız, seçtiğiniz renge göre bir bebeğe veya bir pamuk şekere bile dönüşebilirsiniz. Şaka bir yana, tek renkle oluşturulan kombinler hele bir de pastel tonlarından biriyle seçildiyse, bence oldukça elegant ve sade duruyor.

2016_kış_pastel_kombinler_10

İlham alınacak daha fazla kombin ise "PIMOOD"da sizleri bekliyor. Hadi vakit kaybetmeden incelemeye buyrun.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..