Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ekim '18

 
Kategori
Eğitim
 

2018 Kültür Mirası Haftası

2018 Kültür Mirası Haftası
 

eTwinning Haftaları, katılımcılara Kültür Mirası konusuna odaklanan çok çeşitli aktivitelerle destek verecek. Çevrimiçi etkinlikler; uzman sohbetleri, proje fuarları ve projenizin oluşturulması sırasında size yol gösterecek tam günlük çevrimiçi bir konferans içermektedir.

Kampanya, 1 Ekim tarihinde başlayacak ve ilk Çevrimiçi Seminer, 2 Ekim tarihinde House of European History ile gerçekleştirilecek. Kültür Mirası hakkındaki diğer Çevrimiçi Seminer, 4 Ekim tarihinde Europeana ile yapılacak. eTwin’ciler; tüm gün sürecek olan Çevrimiçi Konferans sırasında, eTwinning uzmanların en iyi uygulamalarından bilgi edinme ve kendi proje fikirlerini meslektaşlarına tanıtma şansına sahip olacaklar.

Kampanya süresince; eTwin’ciler, öğretmenlerin kendi Kültür Mirası konulu projelerini oluşturmak için fikirlerini paylaşarak birbirleriyle bağlantı kurabilecekleri özel bir ortak bulma forumuna erişim sağlayacaklar.

Eğer Kültür Mirası konulu bir proje için fikriniz varsa ve eTwinning Haftaları kampanyasına katılmak isterseniz; proje önerinizi 25 Ekim tarihinden önce gönderin ve eTwForCulture hashtagini eklemeyi unutmayın.

Kaynak: eTwinning Net

 
Toplam blog
: 57
: 176
Kayıt tarihi
: 25.09.18
 
 

2016 yılında bir devlet anaokulunda "Shared Melodies", (Paylaşılan Melodiler) adıyla bir eTwinnin..