Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Nisan '11

 
Kategori
Güncel
 

23 Nisan 2011 simgesi

23 Nisan 2011 simgesi
 

Atayı öpen çocuk mobese de


23 Nisan bütün çocuklarımıza kutlu olsun. 91. yılını idrak ettiğimiz Türkiye büyük millet meclisi ve aynı tarihin çocuklara armağan edildiği ulusal egemenlik ve çocuk bayramına bu yıl damgasını vuran görüntü Atatürk heykeline tırmanarak ona sarılan ve öpen roman olduğu söylenen küçük bir çocuktu. Görüntülere bakılırsa kardeşleri ile heykelin önüne gelmiş birisi ağaca tırmanır gibi heykele tırmanıp Atatürk’ün omzuna oturuyor ve ona sarılıp sanki dertleşircesine öylece duruyor kısa bir süre sonra da Atayı öpüp aşağıya iniyor. 

Hatırlarsak iki çocuğun yaş günü kutlaması mobese kameralarına takılmıştı. Bir türlü pasta üstündeki mumları yakamayan iki çocuğa sivil polisler yardımcı olmuş ve hepimizi tebessüm ettirmişlerdi. 

Dinlemeler, gözlemeler diye ver yansın ettiğimiz teknik takip olaylarından böyle güzel sahnelerde çıkabildiğine şahit oluyoruz. Ancak şunu da anlıyoruz ki aslında potansiyel suçlulara bir nevi de gözdağı bu görüntüler. Gözümüz üzerinizde mesajı. Trafik magandalarının, terör, cinayet, kapkaç ve hırsızlık olaylarının kol gezdiği ülkemizde bana sorarsanız bu mobese izlemelerini tuttum böyle izlemelere can kurban. 

http://video.mynet.com/madblue4/Ataturk-u-yanagindan-optu/1161830/ 

 
Toplam blog
: 181
: 1067
Kayıt tarihi
: 07.03.08
 
 

1957 Eskişehir doğumlu, Esk.A.Ü İşletme, İşbankası emeklisi, İstanbul Büyükçekmece de yaşayan, ST..