Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Nisan '22

 
Kategori
Astroloji
 

25 Nisan Haftası

Nisan’ın son haftasını 30 Nisan Güneş tutulmasının ayak seslerini hissederek geçireceğiz. Gökyüzü bizi bir taraftan zorlarken, bir yandan da yaşanan zorlukların çıkış yolunu bulma fırsatı sunacak.
25 Nisan Pazartesi düşüncelerimizde, konuşmalarımızda yaratıcı yönümüzü ortaya koyabiliriz. Yazmak, fikir üretmek ve sanatsal faaliyetlerde bulunmak için olumlu bir gün.  Özellikle günün ikinci yarısını verimli geçirebiliriz.
26 Nisan Salı geçmiş sıkıntılarımıza farklı bir gözle bakabilir, manevi yönümüzü ön planda tutabiliriz.
27 Nisan Çarşamba ticaretle ve eğitimle ilgili konularda bazı fırsatlarla karşılaşmak mümkün. Akşamüstü saatlerine kadar olan zaman dilimi değerlendirilebilir.
28 Nisan Perşembe kendimizi daha girişken hissedebiliriz. Gün içinde yapacağımız görüşmelerde, yazışmalarda karşı tarafa istediğimiz etkiyi bırakabiliriz. Akşam saatlerinde ise baş ağrılarında artış olabilir.
29 Nisan Cuma sabırsız davranmamaya, geçmiş konularla ilgili ani tepki vermemeye dikkat edilmeli. Finansal konularda da risk alınmaması gereken bir gün.
30 Nisan Cumartesi ise Boğa burcunda 2022’nin ilk Güneş tutulması gerçekleşecek. 19 Kasım sonrası karşılaştığımız abartılı durumlarla ilgili eyleme geçmek zorunda kalacağımız olayları deneyimleyebiliriz. Güven ve huzur bulmak adına bize bazı adımlar attıracak bu tutulmanın yansımaları Ekim ayına kadar sürecek. Sabit burçlar (Boğa, Aslan, Akrep, Kova) tutulmadan daha yoğun etki alacaklar.
İletişim gezegenimiz Merkür de 30 Nisan’da burç değiştirecek ve İkizler burcuna geçecek. Daha meraklı olup öğrenme isteğimizin artacağı bir dönemde olacağız. Hızlı karar verip fikirlerimizi sıkça değiştirebiliriz.
1 Mayıs Pazar Ay, Boğa burcunda ilerleyecek. Tatil günümüzü dinlenerek, keyif yaparak geçirmeyi tercih edeceğiz. Akşam saatlerinde arkadaşlarla vakit geçirmek, eğlenceli yemek aktiviteleri düzenlemek isteyebiliriz.
25 Nisan haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;
YÜKSELEN KOÇ
Kazançlarınızı, yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatında daha etkin olacağınız bir hafta. Sosyal çevrenizde yaşayacağınız gerginlikler kendi değer duygunuzu sorgulatabilir.
YÜKSELEN BOĞA
Bireysel kararlarınızla ilgili önemli etkiler almaya başladığınız bir hafta olacak. Hayata bakış şeklinde daha esnek olmak ve arkadaşlarınızla olan diyaloglarınız size iyi gelecek. Kariyer hayatınızda, üstlendiğiniz sorumluluklarda zorlanabilirsiniz.
YÜKSELEN İKİZLER
Bitirilmesi gereken konular ve korkularınızla yüzleşmek için harekete geçmek isteyeceksiniz. Elinizi taşın altına koyarsanız uzun dönemde çok rahat edeceksiniz. Yurt dışı bağlantılı işler ya da hayata ne kadar gerçekçi baktığınız bu hafta sizi zorlayabilecek konular.
YÜKSELEN YENGEÇ
Geleceğe dönük planlarınızı gerçekleştirmek için bazı iş birlikleri yapabilirsiniz. Ticari konularda çevrenizden destek alabilirsiniz. Size iyi gelmeyen huylarınızı bırakamamak bu hafta sizi zorlayabilir. 
YÜKSELEN ASLAN
Çalışma hayatınızda verimli işler çıkarabileceğiniz bir hafta. İş yerindeki krizli konuları çözüme ulaştırabilirsiniz. İkili ilişkilerde dengeleri korumakta zorlanabilirsiniz.
YÜKSELEN BAŞAK
Bu hafta aşk hayatında ve çocuklarla ilgili konularda olaylara daha rahat bakacaksınız. Eğitim süreçlerinde de daha etkin olmak mümkün. Sağlığınıza özen göstermeye dikkat edin.
YÜKSELEN TERAZİ
Aileden gelen maddi destekler ya da gayrimenkul konularındaki girişimler adına şanslı bir hafta. Sağlıkla ilgili sorunları da halletme fırsatı bulabilirsiniz. Aşk hayatında zorlanmalar yaşayabilirsiniz.
YÜKSELEN AKREP
İkili ilişkilerdeki iletişiminizin kuvvetli olacağı bu hafta, keyifli vakit geçireceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yaratıcı fikirler de üretmeniz mümkün. Ailevi konularda sıkışıklık yaşamaya devam ediyorsunuz.
YÜKSELEN YAY
Çalışma şartlarınız ve iş arkadaşlarınızla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ailedeki sağlık sorunlarına çözüm bulabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ve iletişim konuları sizi zorlayabilir.
YÜKSELEN OĞLAK
Kendinizi net olarak ortaya koyabileceğiniz bir hafta olacak. Hayattan daha fazla keyif almaya odaklanacaksınız. Maddi konularda bazı pürüzler çıkabilir.
YÜKSELEN KOVA
Ailevi konularda ve evle ilgili bir türlü halledilmeyen durumlarda sonuç alacağınız bir hafta. Ebeveynlerle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Fazla sorumluluk almak sebebiyle gerginlik yaşayabilirsiniz.
YÜKSELEN BALIK
Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz gündemde olacak. İleri dönük hedeflerinizle ilgili yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Korkularınızı tetikleyen bazı olaylar yaşanabilir.
 
Hepimize verimli bir hafta olması dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..