Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ekim '20

 
Kategori
Astroloji
 

26 EKİM HAFTASI BURÇ YORUMLARI

26 EKİM & 1 KASIM HAFTASI BURÇ YORUMLARI

Ayın son haftasına girmiş bulunmaktayız.  Güneş’in Akrep burcuna geçiş yapmasıyla birlikte önümüzdeki bir aylık süreçte Akrep enerjini deneyimliyor olacağız. Daha şüpheci, araştırmacı, bize sunulanın arkasında gerçekte ne var?  Sorusu hep aklımızda olacak.

Mars Koç burcundaki Retro hareketine devam ederken agresif enerjisini de yaymaya devam ediyor. Kimseyle çatışmamaya özen gösterelim.

Akrep burcunda Retro olan Merkür bu hafta Terazi burcuna geçiş yapacak.  İlişkilerin ön plana çıkacağı bir haftaya giriş yapıyoruz.  Eski defterler açılabilir, kapanmamış hesaplar gün yüzüne çıkabilir. Dolunay’ın etkisiyle gizli bir şey kalmayacak. Neyse ki  Venüs’ün  Terazi burcuna geçişi ortamı az da olsa yumuşatacak ve daha rahat bir geçiş olmasını destekleyecek.

Cumartesi Boğa Burcunda gerçekleşecek Dolunay ile haftanın finalini yapıyor olacağız. Uranüs’ün etkin olacağı bu Dolunay’da ; bi tarafta geleneksel, inatçı ve değişime direnen Boğa burcu, diğer tarafta; Özgürlükçü, süprizlerle dolu, devrimci ruhlu Uranüs. Bakalım hayatlarımıza dokunuşu nasıl olacak. Etkileri yaklaşık olarak 15 gün kadar sürmekte.

Burçlarınıza etkilerini yazdım. Keyifli okumalar diliyorum.

Farkındalıkla dolu harika bir hafta olsun.

Sevgiler…

Sevgili KOÇ Burcu ve Yükselen Burcu KOÇ olanlar;

Haftaya Güneş-Merkür kavuşumu ile başlıyoruz. Sizlerin; ortaklı kazanımlar, vergi borçları, banka kredileri.... gibi konuları kapsayan evinizde olacak bu kavuşum.  Merkür'ün retro konumunda olması, geçmiş dönemden bir borç ya da alacak  gündeminize  getirebileceği gibi daha önce başvurduğunuz ama sonuçlanmayan  banka krediniz varsa onunla ilgili de haberler alabilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Mars'ın retro olması sizi içten içe huzursuz etmeye, hep birilerine çatma dürtüsü oluşturmaya devam edebilir.  Az biraz daha sabır diyelim.

Çarşamba günü Venüs'ün Terazi burcuna geçmesiyle ikili ilişkilerinizde hareketlenmeler olabilir.  Daha keyifli ve hoş zamanlar geçirmek için planlar yapabilirsiniz.  Her ne kadar Merkür retrosu iletişimsel  sıkıntılar  vermeye devam etse de Venüs Terazi uyumlu, barışçıl, keyif  arayan bir enerji yayacak.  Bu da sizin bir nebze de olsa rahatlamanızı sağlayacak.

Cumartesi günü Boğa burucunda gerçekleşecek Dolunay'a Uranüs eşlik edecek. Finansal konularda beklenmedik bir takım süpriz gelişmeler yaşayıp Dolunay'ın tamamlanma enerjisi ile bir takım kararlar verebilirsiniz.

Sevgili BOĞA Burcu ve Yükselen Burcu BOĞA  olanlar;

Haftaya Güneş-Merkür kavuşumu ile başlıyoruz. Sizlerin; ikili ilişkiler evinde gerçekleşecek bu kavuşum, eski ilişkilerinizden geri dönüşler getirebilir.  Aynı zamanda var olan ilişkinizde de eski ama çözümlenmemiş sorunlarınız gündem konusu olabilir.

Çarşamba günü Venüs'ün Terazi burcuna geçmesiyle;  iş ortamınızda çalışma arkadaşlarınız  ve yöneticilerinizle olan ilişkileriniz daha uyumlu ve barışçıl olacaktır.

Cumartesi günü Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay'a Uranüs eşlik ediyor. Sizler değişimden pek hoşlanmazsınız, her zaman var olanı korumak isterseniz.  Bu Dolunay size değişimin kötü bir şey olmadığını ve içerisinde fırsatlar barındırdığını anlatmak için hayat hikâyenize göre değişimi kabul ettirecek olaylarla sınayabilir.  Direnç göstermek yerine hayatınıza katkısı ne olur diye düşünürseniz mutlaka yeni güzel kapılar açacaktır.

Sevgili İKİZLER  Burcu ve Yükselen Burcu İKİZLER  olanlar;

Haftaya Güneş-Merkür kavuşumu ile başlıyoruz. Daha önce başvurduğunuz bir iş varsa bu hafta haberi gelebilir. Yönetici gezegeniniz Merkür retro konumda olduğu için yeni bir işe başlayacaksanız şartları çok net konuşun yanlış anlamalara müsait bir zaman dilimi.

Çarşamba günü Venüs'ün Terazi burcuna geçmesiyle; eğer hayatınızda birisi yoksa yeni bir aşk getirebilir.  Bir ilişkiniz varsa bir adım ilerleyebilir. Evli ve çocuklu bir ikizler burcu iseniz; çocuklarınızla daha keyifli zamanlar geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Cumartesi günü Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay'a Uranüs eşlik ediyor. Bilinçaltınızı temsil eden alanda gerçekleşecek Dolunay; İçten içe sizi rahatsız eden ama adlandıramadığınız  duygularınız daha net bir şekilde görünür olacak ve çözmeniz için sizi zorlayacak.  Bu durumu çözerek sorunu fırsata çevirebilirsiniz. Bu alan aynı zamanda gizli düşmanlıkları ifade ediyor.  Arkanızdan iş çevirenler bir bir açığa çıkacaktır.

Sevgili YENGEÇ   Burcu ve Yükselen Burcu YENGEÇ  olanlar;

Haftaya Güneş-Merkür kavuşumu ile başlıyoruz. Yaratıcılığınızın ön plâna çıkacağı bir hafta. Kendinizi iyi hissettirecek yeni bir hobi edinebilirsiniz.  Daha önce ilgilendiğiniz bir konu varsa onu daha profesyonel bir boyuta taşıyabilirsiniz.

Çarşamba günü Venüs'ün Terazi burcuna geçmesiyle; aile ve ev konularından gündemleriniz oluşabilir.  Ev dekorasyonu, eviniz için yeni bir aksesuar gibi yaşadığınız mekanı daha keyifli hale getirmek isteyebilirsiniz.

Cumartesi günü Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay'a Uranüs eşlik ediyor. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizi temsil eden alandan alacaksınız bu etkiyi. Sosyal çevrenizdeki bir takım insanlarla süpriz bir şekilde yollarınızı ayırabilirsiniz.  "Her ne oluyorsa hayrınıza oluyor" bu bakışaçısına sahip olmanız süreci daha rahat geçirmenizi sağlayacaktır.

Sevgili ASLAN  Burcu ve Yükselen Burcu ASLAN  olanlar;

Haftaya Güneş-Merkür kavuşumu ile başlıyoruz. Aile büyüklerinizden destek alabileceğiniz bir hafta diyebilirim.  Aklınızda paylaşmak istediğiniz bir konu varsa tam zamanı.

Çarşamba günü Venüs'ün Terazi burcuna geçmesiyle;  kardeşlerinizle daha sevecen ilişkiler kurabilirsiniz, bu dönem daha sık görüşebilirsiniz. Yine eski hatta çocukluk arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Cumartesi günü Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay'a Uranüs eşlik ediyor.

Kariyer alanında etkisini gösterecektir.  Ani bir kararla istifa edebilir, iş  değişikliğine gidebilirsiniz.  Ya da hiç beklemediğiniz bir teklif alabilirsiniz.

Sevgili BAŞAK  Burcu ve Yükselen Burcu BAŞAK  olanlar;

Haftaya Güneş-Merkür kavuşumu ile başlıyoruz.  Yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz, komşularınız... ile bir araya gelip eski günleri yad edebilirsiniz. Her hangi bir konu da küslük varsa konu tekrar açılabilir ve sorunlar çözülebilir.

Çarşamba günü Venüs'ün Terazi burcuna geçmesiyle;  para evinizde güzel gelişimeler  olabilir. Yeni fikirler geliştirerek işinizi bir adım ileriye taşıyıp yeni kazanç kapıları  açabilirsiniz.

Cumartesi günü Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay'a Uranüs eşlik ediyor.  Uzak yerlere seyahat plânları yapabilirsiniz ama içinde bulunduğumuz pandemi süreci bu durumu maalesef desteklemiyor.  Kendinizi ve mesleğinizi geliştirmek için eğitimler alabilirisiniz.  Daha önce başlayıp yarım  bıraktığınız eğitimler  varsa  tamamlamak için en ideal zaman.

Sevgili TERAZİ  Burcu ve Yükselen Burcu TERAZİolanlar;

Haftaya Güneş-Merkür kavuşumu ile başlıyoruz. Finansal konularda bir takım fırsatlar yakalayabilirsiniz.  Fikirlerinizin uçup gitmesine izin vermeyiniz, mutlaka değerlendirip somutlaştırınız.

Çarşamba  günü Venüs'ün Terazi burcuna geçmesiyle; kendinizi çok daha iyi hissetmeye başlayacaksınız.  Bu dönem fiziksel görüntünüzde değişikliler yapmak isteyebilirsiniz.

Cumartesi günü Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay'a Uranüs eşlik ediyor.  Ortaklı gelir kaynaklarınızı temsil eden alanda etkisini hissedeceksiniz.  Uzun süredir beklediğiniz bir alacağınız varsa bu dönem gelebilir. 

Sevgili AKREP  Burcu ve Yükselen Burcu AKREP olanlar;

Haftaya Güneş-Merkür kavuşumu ile başlıyoruz. Birinci evinizde gerçekleşecek bu kavuşum kendinize dair fark etmediğiniz yeni özelliklerin açığa çıkmasına ve farkındalık kazanmanıza vesile olabilir. Aklınızdan geçenelere dikkat edin ve mutlaka sorgulayın.

Çarşamba  günü Venüs'ün Terazi burcuna geçmesiyle; Bilinçaltınızda sizi rahatsız eden konularla ilgili gündemleriniz oluşabilir. İletişim halinde olduğunuz özellikle yaşı sizden küçük olan kadınlara dikkat etmenizi öneririm. Arkanızdan işçevirmeye kalkışabilirler.

Cumartesi günü Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay'a Uranüs eşlik ediyor.  İlişkiler evinden etkilerini alacağınız bu Dolunay size ani başlangıç ya da bitişgetirebilir. İşlerin hiçte planladığınız gibi olmadığını görebilirsiniz.

 Sevgili YAY Burcu ve Yükselen Burcu YAY olanlar;

Haftaya Güneş-Merkür kavuşumu ile başlıyoruz.  Bu hafta sağlık konuları gündeminize gelebilir. Sinirsel rahatsızlıklar ve kalp damar rahatsızlığı olanların özellikle dikkatli olmasında fayda var.

Çarşamba  günü Venüs'ün Terazi burcuna geçmesiyle; şartlarımız çok uygun olmasa da daha fazla sosyalleşmeye başlayacaksınız.  Arkadaşlarınızla vakit geçirmek, belki biraz evin dışına çıkmanız size kendinizi iyi hissettirecektir.  Aman süreci gözden kaçırmadan özenli davranın lütfen.

Cumartesi günü Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay'a Uranüs eşlik ediyor.  İşortamınızda beklenmedik değişiklikler olabilir. Bir kez daha hatırlatmak isterim sağlık konuları sizin için önemli, kendinize özellikle bu süreçte daha fazla özen gösterin.

Sevgili OĞLAK  Burcu ve Yükselen Burcu OĞLAK olanlar;

Haftaya Güneş-Merkür kavuşumu ile başlıyoruz. Yeni umutlar evinde gerçekleşen bu kavuşum sizin hayata dair geliştirdiğiniz yeni hayallerinizin, fikirlerinizin artık bir adım ileriye gitmesine vesile olacak. Korku ve kaygıya kapılmadan umutla devam edebilirsiniz.

Çarşamba  günü Venüs'ün Terazi burcuna geçmesiyle; kariyer evinizde güzel gelişmeler yaşayabilir, sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz.

Cumartesi günü Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay'a Uranüs eşlik ediyor.  Aşk, çocuklar, hobileriniz....konularını temsil eden  evinizde gerçekleşecek  Dolunay bir tamamlanma enerjisi getiriyor olacak hayatınıza. Hayat hikâyenizde hangisi mevcutsa bu etkileri o alandan alıyor olacaksınız.

Sevgili KOVA  Burcu ve Yükselen Burcu KOVA olanlar;

Haftaya Güneş-Merkür kavuşumu ile başlıyoruz. Kariyer konularında yaratıcılığınız ön plâna çıkabilir, yöneticilerinizden fikirlerinize destek alabilirsiniz.

Çarşamba  günü Venüs'ün Terazi burcuna geçmesiyle; yeni seyahatler (olduğu kadarıyla), yeni eğitimler planlayabilirsiniz.

Cumartesi günü Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay'a Uranüs eşlik ediyor. Ani bir taşınma kararı, ev satın alma ya da satma gibi düşünceleriniz oluşabilir.

Sevgili BALIK  Burcu ve Yükselen Burcu BALIK olanlar;

Haftaya Güneş-Merkür kavuşumu ile başlıyoruz.  Bu enerjiyle birlikte hayata dair inançlarınızı sorgulayabilirsiniz. Gerçekten hayatta olmak istediğiniz alanda mısınız? Bu soru kafanızı fazlasıyla kurcalayacaktır.

Çarşamba  günü Venüs'ün Terazi burcuna geçmesiyle; Finansal konularda yeni kazançlar elde edebilirsiniz.  Banka kredi işleriniz şayet varsa bu dönemde kolaylıkla çözebilirsiniz.

Cumartesi günü Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay'a Uranüs eşlik ediyor.  Yakın çevrenizde kopuşlar yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi tedirgin etmesin. Zamanı dolmuşher şey bitmeye mahkumdur. Kabul ederseniz yerine size katkı sunacak olan yeni arkadaşlıklar gelecektir.

 
Toplam blog
: 21
: 389
Kayıt tarihi
: 23.10.20
 
 

Astrolojik danışmanlıklar ve eğitimler vermekteyim. Edindiğim deneyimlerden, Astrolojinin muazzam..