Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ekim '20

 
Kategori
Astroloji
 

02-08 Kasım 2020 Astroloji

 02 - 08 Kasım 2020 Haftalık Burç Astroloji: Merkür, Jüpiter, Satürn Süper, Uranüse Dikkat, 04 Kasım Yoğun !


Hafta boyu Merkür, Jüpiter, Satürn yüksek katsayıda olup bizleri süper etkileyebilir. Ama Güneş, Uranüs ve Plütonun olumsuz etkisi Boğa, Aslan, Akrep, Kovalara iyi gelmeyebilir. Transitler bulundukları evlere göre etkiler gösterebilir. Genelde olumlu etkilerin yüksek olacağı bir hafta olabilir. (Kasım 2020 burç) (haftalık burç)

Bu hafta Merkür katsayısını yükselteceğinden İkizler ve Başak burçlarının keyfi yerine gelebilir ve Natal Marsı bilhassa Yengeç, Aslan, Oğlak, Kova olanları bulunduğu eve göre son derece olumlu etkileyebilir. Dünya genelinde Aslan (Çocuklar, gençler, eğlence sektörü, nüfuzlu ve tanınmış kişiler) ve Kova (bilim adamları, bilimsel çalışmlar, uzay çalışmaları, roket ve füzeler, vs) burcunu sembolize eden konularda her türlü iletişim artabilir. Teknolojiyle özellikle uzay çalışmalarıyla ilgili konularda yeni fikir ve çalışmalar ortaya atılabilir. Bilhassa Natal Güneşi Yengeç Marsı Kova olan Elon Musk'dan Uzay Çalışmaları ile ilgili yeni fikirler bekelenebilir. (haftalık astroloji) (Kasım astroloji)

Hafta boyu Jüpiter de yüksek katsayıda olup Bilhassa Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Örneğin Natal Marsı Akrep olan Azerbaycan ile Natal Marsı Terazi olan Türkiye'Nin başarılarına başarı katması, yayılma ve ilerlemeleri devam edebilir. Azerbaycan belki de Merküryen Ermenistan ile sağlam bir anlaşma imzalayabilir. Bu durum Azerbaycan'In lehine olabilir. Bu arada Natal Marsı Terazi olan Suriye'de de bir takım olumlu gelişmeler olabilir. (2020 Kasım burç)

Yapacağınız anlaşma ve sözleşmeleri 02 - 08 Kasım haftasında yapabilirsiniz. Merkürün katsayısı yüksek olacağından kurnazlıklar bilgi ve beceriye dönüşecektir. Natal Marsınızın katsayısı yüksekse Tr (transit) Merkürden son derece olumlu etkiler alabilirsiniz. (2020 haftalık burç) (Kasım 2020)

Hafta boyu Uranüs düşük katsayıda olup Natal Güneş ve Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanları olumsuz yönde etkileyebilir. Örneğin Tr Uranüs 10.evinizde ve Natal Güneşiniz Yengeç Marsınız Kova ise 10.evdeki Tr Uranüsden (elektronik aletler, arkadaş ve tanıdıklar, grup ve organizasyonlar, plan ve projeler) kariyeriniz olumsuz etkiler alabilir. Hafta boyu Natal Güneş ve Marsı Kova olan Libya'nın içi karışabilir, asi ve aykırı kişilerden, teröristlerden olumsuz etkiler alabilir. Libya hafta boyu Kova burcu Yunanistan'dan da olumsuz etkiler alabilir.

Uranüsün hafta boyu düşük katsayıda olması çok sayıda aykırı bilimsel deneylere de işaret edebilir. Bu deneylerin doğaya (Boğa) zarar vermesi olasıdır. Uranüs Akrep burcunu da olumsuz etkilediğinden irili ufaklı depremler çoğalabilir ama en çok 02 Kasımda şiddetli bir deprem beklenebilir.

02 Kasım Astro Carto Grafide Tr Uranüsün Venüs, Ay, Güneş, Merkür, Plüto, Satürn, Uranüs, Neptün çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (İstanbul, Marmara, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, İzmir, Manisa, Zonguldak, Bolu, Bartın, Karabük, Ankara, Konya, Antalya, Karaman, Kastamonu, Çankırı, Kırıkkale, Aksaray, Mersin, Niğde, Adana, Kayseri, Yozgat, Sivas, Tokat, Amasya, Samsun, Ordu, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Elazığ, Diyarbakır, Bingöl, Erzincan, Erzurum, Rize, Artvin, Kars, Ağrı, Muş, Batman, Van, Şırnak, Hakkari, Iğdır, Siirt), Ege Açıkları, Akdeniz Açıkları, Mısır, Sudan, Lübnan, İsrail, Filistin, Suriye, Ermenistan, Azerbaycan, Gürcistan, İran, Irak, Suudi Arabistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Hong Kong, Filipinler, Endonezya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Amerika, Kanada, Meksika, Brezilya, Venezuella, Kolombiya, Peru, Arjantin, Cezayir, Libya, Fransa, İngiltere, Yunanistan, Romanya, Ukrayna, Rusya

02 Kasım ve civarı Astro Carto Grafide adı geçen bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, şiddet ve terör olaylerı, patlama ve yangınlar oluşabilir.

Hafta boyu D** Tr Satürn, Plüton ve Jüpiter yüzünden dikkate değer bir şekilde yükselebilir.  A** da 27, 28, 29 Ekimde düştükten sonra yükselme eğilimine geçebilir. Ama 06 Kasımda A** bir miktar düşebilir.

02 Kasım haftasında  A** Katsayıları:
        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
Altın 11 10     9     12     7     12     13

Bilindiği üzere Dünyanın Önemli Devletlerinden olan ve bir çok ülkeyi transitler kadar etkileyen ABD'de 03 Kasımda olaylı bir seçim olabilir. ABD Başkanı Trump 27, 28, 29 Ekimi sağ salim atlatırsa 03 Kasımdaki seçimlerde bir yenilgiyle karşı karşıya kalabilir. Çünkü Trump'In Natal Marsı Aslan ve bu sefer ki seçimlerde Tr Güneşin katsayısı -1 seviyesinde olup Trump'ın Natal Marsının katsayısı -2 seviyesine inecektir. 08 Kasım 2016'daki seçimlerde tr Güneşin katsayısı +2 olup Trump'ın Natal Marsının katsayısı yüksekti. Rakibi Biden'ın ise hem Natal Güneşi hem de Natal Marsı Akrep olup Tr Plütonun katsayısı +4 seviyesinde olacağından bu seçimleri maalesef Biden kazanabilir.

04 Kasım ABD seçimlerinden sonraki gün Tr Ay İkizler burcunda ve -1 katsayısında olup ABD Başkanı Trump'ın keyfini kaçırabilir. Tr Ay İkizler burcunu olumsuz etkileyeceğinden ABD seçimlerin güvenilirliği tartışmalı hale gelebilir ama bu durum Biden'ın işine yarayabilir. Yengeç burcu Amerika'nın da 04 Kasımda ülke güvenliği tehlikede olabilir.

04 Kasımda Tr Aydan Natal Güneş ve Marsı İkizler, Koç, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olanlar olumsuz etki alırken Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar ise bir fırsat elde edebilirler.

04 Kasımda Tr Ayın İkizler - Yay eksenini olumsuz etkilemesi yüzünden Dünyanın muhtelif yerlerinde her türlü iletişim problemleri, olumsuz hava şartları (sel, dolu, fırtına, kasırga, kuraklık, vs), iletişim kazaları (hava, kara, deniz, internet) oluşabilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler.

 

Yükselen Koç -------------------------------------------------------------
(2.ev Uranüs Dikkat, 7.ev Merkür, 10.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Boğa -------------------------------------------------------------
(1.ev Uranüs Dikkat, 6.ev Merkür, 9.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen İkizler -------------------------------------------------------------
(12.ev Uranüs Dikkat, 5.ev Merkür, 8.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Yengeç -------------------------------------------------------------
(11.ev Uranüs Dikkat, 4.ev Merkür, 7.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Aslan -------------------------------------------------------------
(10.ev Uranüs Dikkat, 3.ev Merkür, 6.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Başak -------------------------------------------------------------
(9.ev Uranüs Dikkat, 2.ev Merkür, 5.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Terazi -------------------------------------------------------------
(8.ev Uranüs Dikkat, 1.ev Merkür, 4.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Akrep -------------------------------------------------------------
(7.ev Uranüs Dikkat, 12.ev Merkür, 3.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Yay -------------------------------------------------------------
(6.ev Uranüs Dikkat, 11.ev Merkür, 2.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Oğlak -------------------------------------------------------------
(5.ev Uranüs Dikkat, 10.ev Merkür, 1.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Kova -------------------------------------------------------------
(4.ev Uranüs Dikkat, 9.ev Merkür, 12.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Balık -------------------------------------------------------------
(3.ev Uranüs Dikkat, 8.ev Merkür, 11.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..