Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '14

 
Kategori
Haber
 

5 azgın kurt köpeği güvenlik görevlisine saldırıp öldürdü

5 azgın kurt köpeği güvenlik görevlisine saldırıp öldürdü
 

GÖRSEL NETTEN


Türkiye artık köpekli köy oldu, Başkent Ankara dâhil gittiğim her ilde köpek sürüleri sokaklarda sürüler halinde geziniyorlar. İlgililere şikâyet ettiğimizde gelip alıyorlar kulaklarına birer küpe takıp salıyorlar. Geceleri sokağa çıkmaya korkuyoruz. İzmir’de Urla civarında oturan kızıma gelen hizmetli geçen gün : “Ablacığım ne olur karanlık olmadan çıkayım zira tenha yolda karanlıkta köpekler üstüme saldırıyorlar elimde çubukla yürüyüp kendimi koruyorum.” Diye sızlandı, biz de peki dedik.

Bu konuda bir fıkra paylaşacağım: Hasan ağa Belediyeye telefon açar: “Bu ne iştir köpekler sürü ile sokaklarda geziniyorlar, dışarıya çıkamıyoruz ısırıyorlar.” Diye yakınır ve Belediye görevlileri gelip köpekleri yakalayıp götürür ve kulaklarına küpe takarak salarlar. Ertesi günü yine aynı bey telefon açar: “Kardeşim bu köpekleri niye saldınız? “ Görevli: Efendim kısırlaştırdık”  Deyince, bey sinirlenir ve “Ula beyinsiz herif biz s…..lar demedik ısırıyorlar dedik. Diye cevaplar.

Köpekler kaç kişiyi parçaladılar, ister kısırlaştırılsın, ister kulaklarına küpe takılsın bu hayvanların başıboş dolaşması çok tehlikeli. Veteriner eşi olsam dahi köpeklerden çok korkuyorum. Sizlere Silivri’de köpeklerin parçalayıp öldürdüğü güvenlik görevlisinin haberini veriyorum, çok üzücü bir haber Allah rahmet eylesin.

NAHİDE ÇELEBİ

O görüntüler ortaya çıktı İstanbul Silivri'de bir fabrikada güvenlik görevlisi Samet Çelik'in köpeklerin saldırısına uğrayarak yaşamını yitirdiği olayın görüntüleri ortaya çıktı..

Devriye görevine çıkan Çelik'in üzerine 5 Alman kurdu böyle hücum etti... İstanbul Silivri’de yaşayan Samet Çelik (24), Çatalca Kaleiçi Mahallesi’ndeki bir fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu. Çelik, saat 05.00 sıralarında fabrika bahçesinde devriyeye çıktı. Ancak bu sırada her gece saat 24.00’ten itibaren salıverilen fabrikaya ait Alman kurdu cinsi 5 köpek Çelik’e saldırdı. Çelik, diğer güvenlik görevlisi arkadaşından yardım istemeye çalıştı. Ancak arkadaşı sadece köpek seslerini duyup Çelik’in şaka yaptığını zannetti. 5 köpeğin saldırdığı Çelik, ağır yaralı halde sürünerek güvenlik kulübesine ulaştı. Arkadaşı tarafından Haseki eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Çelik, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Çelik'in yaşamını yitirdiği saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Star'da yayınlanan görüntülerde mesai arkadaşı uyurken, Çelik'in devriye görevine çıktığı bu sırada karşısına çıkan köpekleri eliyle sakinleştirdiği görülüyor. Ancak çabaları sonuçsuz kalan Çelik, kaçmaya çabaladı. Yardım isteyen görevli sesini o sırada uyuyan arkadaşına duyuramadı. Güvenlikçi saldırıdan 40 dakika sonra uyanıyor. Ancak yine de yardım gelmiyor. Hava aydınlanınca fabrikaya giren bir kişi çığlıkları duyarak kulübeye giriyor ve Çelik'i yaralı halde buluyor. Olaydan en son haberi olan ise içeride bulunan mesai arkadaşı oluyor. 1 aylık evli Samet Çelik saldırıya uğradıktan 2 sonra hastaneye kaldırılıyor ancak kurtarılamıyor. 

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..