Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '10

 
Kategori
Futbol
 

6 Kasım da FB Yenilmez ( FB 4 ES 2 )

6 Kasım da FB Yenilmez ( FB 4 ES 2 )
 

Fenerbahçe bugün kendisini sınayacaktı.

Eskişehirsporla oynanan maç çok önemliydi ; çünkü Aykut Kocaman şampiyonluk Anadolu maçlarından çıkar. Derbilerden çıkmaz. Derbiler çok önemli değil’’ diyordu.

Bakalım Aykut Kocaman'ın , kocaman planı işe yaracakmıydı???

Maçı açar açmaz penaltı oldu. 2 dakika geç açtım maçı.Alex golü attı. Anadolu ile yapılan maçlarda erken gol atmak avantajlıdır. Sonra Eskişehirspor'un golü geldi. Bu golde Lugano’nun hatası vardı. Rakibine geçit verdirip, orta yapmasına izin vermeyecekti.

Fenerbahçe maçı bırakmıyordu. Güzel paslaşmalar vardı. Göze hoş gelen futbol vardı. Gökhan’ın ortasıyla( ilk defa bu kadar güzel orta yaptı) Semih golü attı. Seyirci de havaya girmişti. İlk yarıda son noktayı Gökhan Gönül koydu. Fenerbahçe, İlk yarıyı kapatması gerektiği gibi kapattı.

İkinci yarıda Blica oyundaydı. Kendisini de gösterdi zaten . Batuhan geriden gelip Blicayı geçti. Golü kaçırdı. Eskişehirspor 3-2 yaptığında Blica’nın hatası büyüktü. Topu ıskalamasıydı hatası. Taraftar Blica’ya tepki gösterdi. Blica’ya gösterilen tepki bir anlık bir şey değildir. Adamımız geldiğinden beri Fenerbahçe formasının önemini kavrayamamış. Bu kadar laubali , bu kadar vurdumduymaz bir adama benim de tahammülüm olmaz.

3-2 ‘den sonra Fenerbahçe bir tane daha attı. 4 attı Eskişehir’e.

Kaleci Volkan çok iyidi. Konsantre olmuştu maça. Gökhan Gönül şu ana kadar seyrettiğim en iyi Gökhandı. Haftaya aynı performansı gösterir mi şüpheliyim. Lugano’nun ilk golde hatası olduğu gibi bugün gergindi. Yobo çok iyi bir adam. Topu alışı sakinliği kendini belli ediyor. Caner geldiğinden beri fayda sağlayamıyor. Topuz hep etkisiz. Emre sakatlandı hemen. Alex her zamanki gibi. Fenerin lideri. Semih ise daha çok konsantre olması gerekir.

Rakip takımda göze batan Batuhan oldu. Onun agresifliği, hakkını arayışı güzel. Adem diye futbolcu girdi . O da tehlikeli. Batuhan yerine başka bir futbolcu çıkartılsaydı daha iyi olurdu. Rakip takımın hocası hata yaptı.

Bugün Saracoğlunda 6 Kasım’ın ruhu vardı. Fenerbahçe bugün kaybetmezdi.

Hakem çok kötüydü. İki takımdan da 1’er futbolcu atılmalıydı.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..