Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Kasım '10

 
Kategori
Basketbol
 

Iverson Ruhen maçta yoktu. BJK 67 FB 74

Iverson Ruhen maçta yoktu. BJK 67 FB 74
 

/Bugün Beşiktaş – Fenerbahçe maçı vardı.

/Iversonlu Beşiktaş sahasındaydı.

/Maç öncesi Beşiktaş taraftarları salonu doldurmuşlardı. Mükemmel bir atmasfor vardı.

/Maç başladığında Iverson hariç diğer Beşiktaşlı oyuncular oynamaya başladı. Fenerbahçe de savunma yapmayarak Beşiktaş öne geçti.

/İlk yarıda Savunma yapamayan İlerde bir şeyler yapmaya çalışan Fenerbahçe vardı. İlk yarıda ıversonu göremedik.

/İkinci yarıda tam tersi olay oldu. Bu defa iyi defans yapıp, kötü hucum yapan Fenerbahçe vardı. Bundan da Beşiktaş yararlandı. Sonuçta Fener kazandı.

/Ukiç çok iyi oynadı. Ömer sahanın yıldızıydı. Iversondan daha katkılı oynadı. Lavrinoviç çok iyi transfer. Uzun boylu olduğu için ribaundlar alıyor. Tomas kritik anlarda isabetli atışlar yapıyor. Oğuz izlediğim en iyi oğuzdu. Geçen seneyle arasında çok fark var. Greer'i göremedim. Kinsey harikaydı. Oyun bozmaya çalıştı. Beşiktaşlı oyun kurucularına karşı çok başarılıydı. Kaya Fenerbahçede çok isteksiz. Fenere konsantre olması gerekir. Efesteki Kaya değil. /

Beşiktaşta cevher kritik üçlükler atarak takımının ayakta kalmasını sağladı. Likholitiv çok şanslı zamanındaydı. Çünkü ne atsa giriyordu. Chatman zaman zaman fayda sağlamaya çalıştı.

/Iversonlı Beşiktaş sahadaydı ama Amerikalı yıldız sahada değildi. Oynadığında da sıkı markajdaydı... Sadece 2 sayı atabildi. /Fenerbahçe farkı 10’a çıkardığında hemen kolaya kaçıyor ve üçlükler atıyor. Bu ciddi bir sorun. Ligde bunu değerlendiren takımlar olur ve oldu da zaten. Beşiktaş bu yüzden farkı kapatıyordu.

/Fenerbahçe ‘nin ligdeki bu sezon şampiyon olup olmayacağı Avrupa'daki performansına bağlı. Euroleaugede Final oynarsa veya kupa alırsa ligde şampiyon olur ama yarı finalde elenirse moralsizlik lige yansıyıp şampiyon Efes olur.

/Hakemlerde maçı iyi yönetti.

Bu arada bayan voleybolda Fenerbahçe, Galatasarayı 3-0 yenmiş deplasmanda. Ne sürpriz sonuç değil mi?=)

Voleybolda Gs maçları da 3-0'a bağlandı gidiyor.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..