Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mayıs '22

 
Kategori
Astroloji
 

9-15 Mayıs Haftası

9 Mayıs haftası Merkür’ün retroya başladığı, Jüpiter’in burç değiştirdiği, Ay tutulmasının da gündemini hissettirdiği hareketli bir hafta.
 
9 ve 10 Mayıs’ta İkizler burcunda ilerleyen Merkür, retro öncesi durağan konuma geçecek. Bu konum retrodan daha etkin olabilen bir konumdur. İki gün boyunca iletişimde gerginlik hissedebiliriz. Sonlanması gereken konular gündeme gelebilir. Pazartesi günün ikinci yarısı dikkatimiz daha dağınık olabilir. Bu yüzden yanlış karar alma olasılığını göz ardı etmemeliyiz. Salı ise sabah saatlerindeki yazışmalar, konuşmalar konusunda özenli olmak önemli.
11 Mayıs Çarşamba Merkür retro hareketine başlayacak ve 4 Haziran’da tekrar ileri konuma geçecek. Merkür’ün retro olduğu dönemlerde iletişim alanında çözülmeden es geçilen konular gündeme gelir. Hem çevremizle iletişimde zorlanırız hem de iletişim sağlayan araçlarda problem yaşarız. Bu döneme, aslında var olan problemlerin çözüm zamanı gibi bakmak gerekir.
Aynı gün iyicil gezegenimiz Jüpiter de Balık burcundan Koç burcuna geçiyor. 28 Ekim’e kadar Jüpiter bizlere hedeflerimiz konusunda daha girişimci olmamız adına destek verecek.
Jüpiter’in Koç serüveninde, bizleri hangi alanda motive edeceğini ayrıca yazacağım.
12 Mayıs Perşembe 09:34 sonrası Ay’ın Terazi burcuna geçişiyle daha iş birlikçi ve adil olmayı ön planda tutacağız. Özellikle akşamüstü saatleri iletişim olarak daha olumlu etkiler içerecek.
13 Mayıs Cuma karşılaştığımız konuları daha somutlaştırmak isteyeceğiz. Sabah saatlerinde ilişkilerde denge kurmakta zorlanabiliriz.
14 Mayıs Cumartesi önemli işlerimizi, görüşmelerimizi 11:00- 13:30 arasına denk getirmemeye çalışalım. Gün genelinde atacağımız adımlarda iç sesimize odaklanabiliriz.
15 Mayıs Pazar ise ikili ilişkilerin ve maddi konuların gündemde olacağı bir gün. Bir yandan direnç gösterdiğimiz alanlarda zorlanacağız, bir yandan da davranışımızda esnersek fırsatlarla karşılaşabiliriz. Özellikle öğle saatlerinde, konular daha hararetli olarak önümüze düşebilir.
9 Mayıs haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;
 
YÜKSELEN KOÇ
İletişim konusunda daha hassas olunması gereken bir hafta. Özellikle haftanın ilk günleri yakın çevreyle olan ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşanabilir. Hafta sonuna doğru ise kazanç elde edebilecek fırsatlarla karşılaşılabilir.
YÜKSELEN BOĞA
Hafta başında maddi konularda daha temkinli davranmak önemli olacak. Yarım kalan işlerin tamamlanacağı bir süreç başlıyor. Haftanın ikinci yarısında kendinizle ilgili hedeflerinize odaklanabilirsiniz. 
YÜKSELEN İKİZLER
Düşüncelerinizin, konuşmalarınızın önemli olduğu bir hafta. Özellikle hafta başında ailevi konularda daha dikkatli davranmaya dikkat edilmeli. Hafta sonuna doğru ise ileri dönük planlarınız için adım atabilir, kadersel kararlar verebilirsiniz.
YÜKSELEN YENGEÇ
Haftanın ilk günleri sizi kısıtlayan konular, gizli kalmış düşmanlıklar gündeme gelebilir. İş hayatında daha aktif olmak isteyeceğiniz bir dönem başlıyor. Hafta sonuna doğru sosyal çevreniz size kendinizi daha iyi hissettirecek.
YÜKSELEN ASLAN
Hafta başında arkadaşlarla ya da gruplar içindeki konuşmalara dikkat edilmeli. Pazartesi pek çok alanda olaylar planlanandan farklı gelişebilir. Haftanın ikinci yarısında ise sezgilerinizi takip etmeli ve bakış şeklinizde esnek olmalısınız.
YÜKSELEN BAŞAK
Haftanın ilk günlerinde iş hayatındaki iletişime dikkat etmek önemli. Risk almaya daha yatkın olacağınız bir dönem başlıyor. Hafta sonuna doğru ise ikili ilişkilerinizde güzel paylaşımlar yaşayabilirsiniz.
YÜKSELEN TERAZİ
Hafta başında yurtdışı ile ilgili konularda ve eğitim süreçlerinde bazı pürüzler çıkabilir. İş birliği yaptığınız alanlarda dengeyi korumakta zorlanabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise krizli konulara düzen getirme şansına sahip olacaksınız.
YÜKSELEN AKREP
Haftanın ilk günlerinde geçmişe dönük harcamalar, kriz yaratmış konular gündeminizde olabilir. Gündelik akışınızın hareketleneceği bir döneme giriyorsunuz. Hafta sonuna doğru ise aşk hayatında fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.
YÜKSELEN YAY
Hafta başında ikili ilişkilerde ve ortaklı konularda iletişime dikkat etmek önemli. Çocukların ve aşkın daha çok gündeminizde olacağı bir dönem başlıyor. Hafta sonuna doğru ise sağlıkla ve aileyle ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. 
YÜKSELEN OĞLAK
Hafta başında çalışma arkadaşlarıyla olan iletişimi ve günlük düzeni etkileyecek konular gündeme gelebilir. Ön yargılı davranmamaya dikkat edilmeli. Haftanın ikinci yarısında ise yaratıcı fikirler geliştirebilir, eğlenceli sohbetlerde bulunabilirsiniz.
YÜKSELEN KOVA
Haftanın ilk günlerinde çocuklarla ve ikili ilişkilerdeki iletişime dikkat edilmeli. Eğitimlerle ya da ticari konularla ilgili daha aktif olacağınız bir dönem başlıyor. Hafta sonuna doğru kendinizi güvenli ve değerli hissetmek adına bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.
YÜKSELEN BALIK
Hafta başında aile ve evle ilgili konularda geçmişe dönük sorunlar gündeme gelebilir. Yeteneklerinize odaklanacağınız bir dönem başlıyor. Haftanın ikinci yarısında kendi istekleriniz için adım atmak, kısıtlanmalardan uzaklaşmak isteyeceksiniz.
 
Hepimize iletişimi güzel bir hafta olması dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..