Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mayıs '22

 
Kategori
Astroloji
 

Jüpiter Koç Burcunda

Şansı Yakalama Zamanı
Güneş Sisteminin en büyük gezegeni Jüpiter, şansı, bolluğu, genişlemeyi, iyimserliği ve adil olmayı ifade eder. Bulunduğu yeri korur, büyütür. Sınırları sevmeyen Jüpiter büyük iyicil gezegendir.
11 Mayıs-28 Ekim arasında Koç burcunda ilerleyecek Jüpiter, 28 Ekim- 20 Aralık tarihlerinde Balık burcuna geri dönecek. Daha sonra 16 Mayıs 2023’e kadar yine Koç burcunda ilerleyecek.
Jüpiter aynı burca yaklaşık 12 senede bir gelir. Bir önceki Jüpiter Koç geçişi Haziran 2010- Haziran 2011 arasında olmuştu. O dönem hayatımızda hangi konuların hız kazandığını bir hatırlamaya çalışalım.
Çünkü Jüpiter Koç burcundaki serüveninde bizlere hedeflerimiz konusunda daha girişimci olmamız adına destek verecek. Doğum haritalarımızda Koç burcunun bulunduğu ev konularında özgüvenimiz daha yüksek olacak. Bu alanlarda harekete geçmeye hevesli olacağız.
Bu noktada dikkat edilmesi gereken cesaretin dozunu iyi ayarlamak olacak. Bencil ve abartılı davranışlardan kaçınmaya gayret etmeliyiz.
Jüpiter'in bu yolculuğu bizim daha çok kişiliğimizi farklı konular üzerinden geliştirmemize destek verecek. 11 Mayıs- 28 Ekim arasında hepimiz bu destekten faydalanırken aşağıdaki tarihlerde doğanlar etkiyi daha fazla hissedecekler.
Sene fark etmeden 21-30 Mart, 21-30 Mayıs, 23 Temmuz-1 Ağustos, 22 Kasım-1 Aralık, 20-29 Ocak arasında doğanlar.
Haziran-Eylül 2010, Şubat-Mart 2011, Şubat -Mart 1999, Mart-Nisan 1987, Mart-Nisan 1975, Nisan-Mayıs 1963 arasında doğanlar.
Ağustos 1949-Şubat 1950, Eylül 1968-Mart 1969, Mayıs-Kasım 1987, Aralık 2005- Haziran 2006 arasında doğanlar.
Bu süreçte yükselen burcumuza göre hangi alanda daha hareketli olacağımız ise şöyle;
YÜKSELEN KOÇ
Kişisel hedeflerinizin peşinden gideceğiniz bir dönem. İsteklerinizi hayata geçirmeye hevesli olacaksınız. Özellikle Haziran ayında ön plana çıkma fırsatı yakalayabilirsiniz. Kendinize güveninizi tam hissedeceksiniz.
YÜKSELEN BOĞA
Psikolojik süreçlerde yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Bir türlü bitiremediğiniz, kendinizi kısıtlı hissettiğiniz alanlarda özgürleşmeniz mümkün. Gizli kalmış konuları, düşmanlıkları bu dönemde çözme şansınız var.
YÜKSELEN İKİZLER
Sosyal çevrenizde daha aktif olacağınız bu dönemde yeni gruplara dahil olabilirsiniz. Çevreniz, arkadaşlarınız planlarınızı hayata geçirme konusunda destek verecek. Temmuz ayınız daha hareketli geçebilir.
YÜKSELEN YENGEÇ
Mesleki alanda, kariyer hayatında girişimler yapabileceğiniz bu dönemde sorumluluk alma konusunda daha cesur olacaksınız. Evlilik, yer değiştirme ya da işle ilgili değişiklikler yaşanabilir. Risk alırken sağduyulu davranmaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN ASLAN
Ticari, hukuki konularda, eğitim süreçlerinde ve yurt dışı bağlantılı işlerde girişim yapma şansına sahipsiniz. Hayata bakış şekliniz daha iyimser olacak.  Özellikle Haziran ayı fikirler ve seyahatler yönünden hareketli geçecek.
YÜKSELEN BAŞAK
Gelir-gider dengelerinde bir rahatlama olabilir. Dönüşüm içeren konulara karşı daha hevesli olacaksınız. Haziran ayında harcamalarda ve krizli konularda temkinli olmaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN TERAZİ
İkili ilişkilerde, evliliklerde ve ortak yapılan işlerde yeni adımlar atabilirsiniz. İş birliği yapma hevesiniz yüksek olacak. İlişkilerde biz dengesini sağlıklı kurmaya dikkat edilmeli. 
YÜKSELEN AKREP
Çalışma hayatında daha girişken olabilirsiniz. İşle ilgili karşılaşılan fırsatlar değerlendirilebilir. Sağlığınızla ilgili beklenmedik konular da, şifa bulmak sebebiyle gündeme gelebilir.
YÜKSELEN YAY
Yaratıcılık gerektiren alanlarda ve aşk hayatında yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Çocuklarla daha çok ilgilenmek ya da çocuk sahibi olmak istiyorsanız bu süreç sizi destekleyecektir. Haziran ayı daha aktif olacağınız dönem.
YÜKSELEN OĞLAK
Ailevi konularda, evle ilgili işlerde aktifleşeceğiniz bir dönem. Taşınma, dekorasyon, gayrimenkul alım satımı gündeminizde olabilir. Ebeveynlerle ilgili konularda sabırsız hareket edilmemeli.
YÜKSELEN KOVA
İletişim faaliyetlerinde ve yakın çevreyle olan ilişkilerde hareketin artacağı bir dönem. Yeni eğitimler alabilir, zihinsel konularda daha aktif olabilirsiniz. Özellikle Temmuz ayı sizler için daha verimli olacak.
YÜKSELEN BALIK
Maddi konularda girişim fırsatları yakalayabilirsiniz. Yeteneklerinizi ortaya çıkarma konusunda daha istekli olacaksınız. Haziran ayında kazançlarınızı geliştirmeye odaklanabilirsiniz.
 
Hepimize girişimlerimizin bizi geliştirmesi dileğimle sevgiler.
Aslıhan Doktoroğlu
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..