Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mart '12

 
Kategori
Futbol
 

90+2 'de gelen golle yıkıldık

90+2 'de gelen golle yıkıldık
 


Play off mücadelesi için üstümüzdeki takımlar kazanmış, Süper Lig şansımızı son ana kadar devam ettirmek için rakibimiz son haftaların formda takımı Denizlispor. Alsancak Standında futbol için muhteşem bir hava.

Meslek turizm olunca haftasonu istediğin gibi tatil yapamıyorsun. İlk defa içerdeki bir maçta tribünde yerimi alamadım. İmkan buldukça maçı TRT'nin internet üzerinden yayından takip ettim.

İzleme şansı bulamadığım ilk yarının sonrasında maçın orta saha mücadelesi olarak geçtiğini kaçırdığım pek bir şey olmadığını anladım. İki takım da kazanmak için rakip kaleye yüklenmeye başladığı anlarda Şaban'ın takipçiliği sonucunda Ahmet Burak Solakel'in güzel vuruşuyla Karşıyakamız öne geçti.

Golden sonra kontra ataklarda ikinci golü bulm aya çalıştık. Özellikle Agbetu'nun kaçırdığı posizyon ilk kırılma noktasıydı. Son düdüğe kalan dakikaları sayarken bulduğumuz penaltıyı Şaban ile değerlendiremedik. 90+2 'de kalemizde gördüğümüz golle ise sezona havlu attık.

Skor avantajı bizde, posizyonlar buluyor değerlendiremiyoruz, penaltı kazanıyor gole çeviremiyoruz ve 90+2 de gelen gole engel olamıyoruz. Üzlüyoruz, kahroluyoruz.

Halen matematiksel olarak play off şansımız sürüyor. Kalan 7 maçımız;

- Sakarya

- Rize (D)

- Güngören

- Giresun (D)

- Bolu

- Akhisar (D)

- Gaziantep BB

Fiksürümüz gayet avantajlı bir fiksür. Oynayacağımız 7 maçın 3'ü küme düşmesi neredeyse kesinleşen ekipler. Rize deplasmanı zor olarak görünse de Play off için puan avantajı olan istikrarsız Rize karşısında 3 puan almak imkansız değil. Son iki maçımız ise play off çizgisinin üzerinde yer almış, play offa konsantre olacak ekiplere karşı. (İkincilik mücadelesinin son haftalara gelmeden sonuçlanacağını tahmin ediyorum)

Fiksür bu kadar avantajlı ama lig 6.sı ile 7 puan fark ve aramızda daha 5 takım var. Kaybedilen Buca maçı avantajı tersine çevirirken, Kasımpaşa, Konya ve Kartal maçlarından da puan alınamaması hedeften uzaklaştırdı.

Karşıyakamızın 100. yılında matematiksel olarak Süper Lig şansı devam etse de futbolcuların performans istikrarsızlığı umudumuzu oldukça zayıflatıyor. Tüm eleştirilerimi matematiksel olarak iddaamızı kaybettikten sonra yapacağım. Pazartesi akşamı Sakarya maçını kazanmak dileğiyle.

 
Toplam blog
: 161
: 1259
Kayıt tarihi
: 03.05.11
 
 

İzmir Karşıyaka'da yaşıyor Maliye mezunu http://www.karsiyakahaber.com/ yazarı   ..