Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Aralık '18

 
Kategori
Güncel
 

Ankara'da Trenlerin Çarpışması Kaza mı? Sabotaj mı?

Ankara'da Trenlerin Çarpışması Kaza mı? Sabotaj mı?
 

İnsanların kontrolünde olan veya olmayan otomasyon sistemlerinin doğasında kontrol l sistemlerini üretenlerdedir. Bunu kabul etmek lazımdır. Aynı şekilde içinde işlemci, GPRS veya herhangi bir yöntemle sisteme müdahale vardır.

Bundan yıllar, yıllar  önce Polonya’da banliyö trenleri kontrolden çıkıyor ve görevliler sorunun nedenini araştırıyorlar. Uzun araştırmalar sonucunda on dört yaşında bir öğrencinin evindeki bilgisayarından sisteme girdiği ve sistemin kontrolünü ele geçirdiğini ve aslında biraz eğlenmek amacıyla söz konusu eylemi yaptığını anlatıyor.

Şaşırmak, şaşıranlara şaşırmak gerek. On dört yaşında bir çocuk evindeki bilgisayardan tüm Polonya’daki banliyö tren sistemlerini ele geçirebiliyorken, Ankara’nın göbeğinde milletin gözünün içine baka baka Aselsan mühendislerini öldüren büyük düşman kuvvetleri bu tip kaza ve sabotajları neden yapmasın, yaptırmasınlar. Nihayetinde milletimizin içinde paraya ve bir takım ihtiyaçlarının karşılanması uğruna her şeyi feda edeceklerin sayısı artıyor. Uygun bedelle bir kaza planlamak istihbarat birimleri açısından çok da zor olmamalı. PKK, Dev-Sol’u dahi sarı-yelekliler eyleminde kullanabilen kuvvet bedelini karşıladığı zaman neleri kullanmaz.

Kim ne derse desin son yıllarda yapılan en hayırlı işlerden biri Ankara-Konya, diğeri Ankara-Eskişehir YHT hatlarıdır. Emperyalist ülkelere Türkiye’nin bağımsızlık mücadelesidir. Çünkü söz konusu hatlarda çalışan otomobil, otobüs ve ithal kaynaklı bir sömürü kaynağını devre dışı bırakmıştır. Sayılarının hızla artması ve sistemin tüm ülke geneline yaygınlaşması gerekir. Bu da bir nevi bağımsızlık savaşıdır. 

Bu coğrafyada sürpriz, sürpriz olmayalı bin yıllar oldu. Yeni bir Suriye harekâtı öncesinde kazalar, kontrollü sabotajlar olabilirdi. Olayların sebebini bilir ve kanıtlayabilirsen,  onu yapan da insansa o zaman sabotajdır, yok ortaya çıkaracak teknik donanıma sahip değilsen, olayın sebebini bulamıyorsan kaza olur.

 

 
Toplam blog
: 2271
: 163
Kayıt tarihi
: 15.10.14
 
 

Bugünün doğrusu yarının eğrisi, dost görünenler düşman ve herşey aslında zıddı olabilir. Büyük ih..