Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mayıs '17

 
Kategori
Gezi - Tatil
 

Alaçatı'ya Mayısta gidilir

Alaçatı'ya Mayısta gidilir
 

Alaçatı en sevdiğim yerlerden biri. Her sene gidilir geleneğinin sürdürülmesi gerekiyordu. Bu sefer 3 kişiydik. 3. kişimiz henüz gözlerini dünyaya açmadı ama ilk tatilini Alaçatı' da yaptı.
 
Havadan dolayı endişemiz vardı ama hava gayet güzeldi hatta fazla bile yaktı. Bu arada Alaçatı'ya gitmek için ille yaz aylarını beklemeye gerek yok. Tabi beach clublar vs açık değil ama o kaos ve kalabalığın olmaması çok daha iyi. Zaten biz açık olsa da gitmeyecektik çünkü teyze olmak bunu gerektirir. 
 
Cafeler, restorantlar,oteller her yer açık. Hatta sezonda kalmak için fazla bütçe gerektiren butik oteller çok uygun fiyata.
 
Biz Villa Fora'da kaldık. Çok da memnun kaldık. İşletmecileri ilgili, kahvaltı muhteşem, lokasyondan zaten bahsetmeme bile gerek yok.
 
Akşam yemeği için tercihimiz yine Fava oldu. Başka yere gitsek mi gitmesek mi çok arada kaldık ama pişman olmadık. Lezzetin yanı sıra ikramlarla yine gönlümüzü kazandılar. Ve kabak tatlısı efsane. Yeni favorim.
 
Öğle yemeklerinden birini de Asma Yaprağında yedik. Yine lezzetliydi ama biraz pahalı gibi sanki. Bir sonraki Alaçatı seferimizde gitmeyeceğiz artık.
 
Son olarak çok keyifli 2 gün geçirdik, Nuray, Ben ve Demir Bebek. Artık seneye bu üçlü yine bir kaçamak yapar. Heyecanla bekliyoruz seni Demir Bebek. Annene de iyi bak.
 
Toplam blog
: 9
: 135
Kayıt tarihi
: 06.11.14
 
 

Pozitif enerji, spor, sağlık, gezi... Öneriler, etkinlikler, yaptıklarım, yapacaklarım hepsi bura..