Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ağustos '08

 
Kategori
İlişkiler
 

Bir ihtimal

Bir ihtimal
 

Geldin, gittin, gelmeseydin, gitmeseydin.. Gel demeseydin, git demeseydin.. Sevdin, sevmedin, aldandım, aldattın, sordum, anlattın, koca bir yalandın..

Aşıktım, aşıktın, canım yandı, canımı yaktın.. Ben yanarken arkana baktın.. Yanıklarım gülümsemeydi yüzümde, seni kandırıyordum, cayır cayırdım özümde.. Baktın, gittin, gitmeseydin.. Gitme mi deseydim, diyemezdim ki, demedim.. Ben dur deyince caymak olmaz ki, yine gitmek istersin, hep dur dememi beklersin.. Dur demedim, durmadın, devam ettin.. Yanlıştın, doğruydun, en güzel, en kötüydün.. Tuttun elimden, bulutlara götürdün, kuyulara düşürdün..

Sen yaptın, ben razıydım. Razıyken acılara hazırım sandım, hazırlıksız yakalandım. Adı sen olan hastalığa da hazırlıksız yakalanmıştım.. Hem hastalığımdın, hem ilacım, bendeki yaralara senin bile derman olamayacağın..

Ağladım, ağlattın, ağlarken hiç çaktırmadım, sen de çakmadın.. Ama sen ağlamadın, belki de ben çakmadım..

Bekledim, gelmedin.. Gelsen dedim, çalsan kapımı en güzel gülüşünle, ben açsam kapıyı en güzel karşılamamla.. Baştan yazsak.. Silsen yaşlarımı, canımı yakanları.. Bir hikaye daha anlatsan.. Ben inanmasam, inanmak istesem, ben inanırken sen derin bir oh çeksen.. Mutluluğa boyansak, yine bulutlara götürsen, bu sefer kuyulara düşürmesen.. Beraber şarkı söylesek.. Sen söylerken ben dinlesem, dinlerken gözlerim kapansa dizinde, uyandığımda aynı yerde olsan.. Yüzümde gözlerin.. Bir ihtimal belki sevsen işte…

 
Toplam blog
: 15
: 741
Kayıt tarihi
: 13.11.06
 
 

24 yaşındayım, 2 yıldır Ankara'da avukatlık yapmaktayım.. Yoğun ve stresli iş hayatımın dışında, hay..