Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ağustos '16

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Eyvah evliliğim!

Eyvah evliliğim!
 

Evliliği taze tutmak için çaba sarf etmek gerekir. Kolay değil iki farklı kişinin bir hayatı birlikte geçirmesi iki farklı birey; benzerliklerin yanında farklılılar, bazı dönemlerde ilgi alanlarının değişmesi ve tabiki ilişkinin normalleşmesi.

Aşkın ilk günleri gibi olmuyor ne yazık ki ilerleyen zamanlar. Herşeyden önce erkeklerde farklılıklar oluyor, başlarda ulaşması zor olan kişiyi artık elde etmenin rahatlığı ile eski ilgilerini kesiyorlar. Herşeyi sizin mutluluğunuz için yapan kişi bir zaman sonra sizi düşünmemeye bile başlıyor. Biz kadınlarda da çok değişiklikler oluyor tabiki tüm suçu erkeklere atmamak lazım :)  herzaman bakımlı olan biz evin rahatlığı ile tabiri yerindeyse salıyoruz. Kilo alma, bakım yapmama, ev işleri nedeniyle kılık kıyafet vs. durum böyle olunca umutsuzca kısır bir döngüye giriliyor ve taraflar birbirlerini beğenmemeye başlıyorlar.

İlk aşık olduğumuz kişi ile aynı kişi karşımızdaki öncelikle sevdiğiniz kişinin diğer kişilerden farklı olan ve sizin ona aşık olamnızı  sağlayan özellikleri görmemiz gerekiyor eşinize bakınca. Bazen de araya özlem koymak gerekiyor. Özlem seven iki insanı birbirine yakınlaştıran en güzel duygu sevdiğin kişiden ayrı iken bomboş bir varlık dopdolu bir yokluk gibi geliyor insana hayat. Belki iki gün ayrı kalmak yetecektir bunu anlamaya. Birbirinizi ne kadar çok sevdiğinizi bir kere daha anlayacaksınızdır fırsatınız varken bunu birbirinize de söyleyin.

İlişki hayatında en önemli unsur saygı. bu illa evlilik olmak zorunda değil tüm ilişkilerde geçerli bir kural. Konuşurken karşımızdaki kişiye saygısızca konuşmamak gerekir çok basit gibi geliyor ama maalesef evlilikteki bir çok problem bu konuşmalardan dolayı oluşuyor. Bir şey isterken rica etmemiz veya teşekkür etmemiz bile büyük fark yaratacaktır. 

Mutlu bir evlilik küçük detaylardan geçer. 

Sevgi ile mutlu kalın :)

 

     

 

 

 

 
Toplam blog
: 4
: 229
Kayıt tarihi
: 30.03.14
 
 

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği ..