Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Şubat '18

 
Kategori
Magazin
 

Keskin Kalem, Tatlıses Efsanesi ile Buluştu!

Keskin Kalem, Tatlıses Efsanesi ile Buluştu!
 

KESKİN KALEM TATLISES EFSANESİ İLE BULUŞTU!


Sıra dışı makaleleri, ses getiren söyleşileri ile son dönemlerin fenomen yazarı ve ses sanatçısı Ekrem Arpak İzmir de müziğin efsane ismi İbrahim Tatlıses'i ziyaret etti.

OLAY MAKALEDEN SONRA İLK KEZ BULUŞTULAR
Kısa bir süre önce "Tatlısesi Anlamak" başlığı kaleme aldığı makalesi ülkede oldukça ilgi uyandıran ve Tatlıses'in kendi sosyal medyasından paylaştığı makaleden sonra ilk kez buluşan Tatlıses ile Arpak'ın samimi ve sıcak kucaklaşması dikkat çekti.

TATLISES BÜTÜN ÇAĞLARIMIN EFSANESİDİR
Aynı zamanda ses sanatçısı olan Arpak'ın görüşme sonrasında oldukça mutlu olduğu gözlenirken yaptığı açıklama yine oldukça sıra dışı oldu. "İbrahim Tatlıses bu ülkenin yaşayan efsanesidir. Hani derler ya; çocukluğumun, gençliğimin efsanesi diye: Oysa Tatlıses dünün, bugünün ve hatta yarının, kısacası bütün çağlarımızın efsanesidir. Böyle büyük bir efsanem ile geçte olsa bulunmaktan büyük mutluluk ve onur duydum." derken kamuoyuna seslendiği sözleri yine oldukça çarpıcı oldu.

MÜZİK SEKTÖRÜNÜNÜN KURTULUŞ REÇETESİ TATLISESTİR
Arpak "100 yıllık müzik sektörümüzü Sn.Tatlıses'ten önce ve sonra diye ikiye ayırmak gerek! Bakınız; imparatorun albüm çıkarmadığı, ekran ve sahnelerde olmadığı yıllar ülke müzik sektörünün çöküş dönemine denk gelir. Dolayısı ile müzik sektörünün yeniden ayağa kalkması ve eski şaşalı günlerine dönmesinin reçetesi ne yapıp edip imparatoru sahnelere, ekranlara döndürmekten geçer." derken manşet olacak bir söylem de daha bulundu.

TATLISES VAR OLDUKÇA HİÇ URFALI BENİM DİYEMEZ!
" Bakınız; malum ben de albümler yaptım. Kendimizce müzik yapıyoruz ve elbette Şanlıurfa çok büyük isimler, sesler çıkarmıştır. Ancak ve şahsi fikrim odur ki; Tatlıses'in olduğu yerde hiç bir Urfalının imparatorluk koltuğunu bırakın benim demesini dahi doğru bulmuyorum! "

İZMİR TATLESES'İ BAĞARINA BASMIŞ
Arpak açıklamasında "İmparatoromuza gösterilen sevgi seli doğrusu beni inanılmaz mutlu etti. Gördüm ki Egenin incisi İzmir imparatoru gönül sofrasının baş köşesine oturtmuş. Tatlısesi görmek için oluşan uzun kuyruklar görülmeye değerdi. Bu bile onun ne denli büyük bir efsane olduğunun göstergesidir." dedi.

Her söyleşisi olay olan Arpak'ın Tatlıses ziyaretinden kaleme alacağı makale şimdiden merak konusu oldu..

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın...
Kıvanç TERZİOĞLU

 
Toplam blog
: 165
: 88
Kayıt tarihi
: 01.02.18
 
 

25 Mayıs İstanbul Doğumlu. Film-San Vakfı Müdürü & Gazeteci & Köşe Yazarı & Yazar & Sanat Yönetme..