Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Nisan '18

 
Kategori
Sınavlar
 

Kpss

Bir çok kişi benim gibi hem çalışıp hemde sınava hazırlanıyordur.

Çalışmak zor değil aslında yeni bir şeyler öğrenmek, zihni gündelik yaşamdan uzaklaştırmaktır. birde gelecek kaygısı varsa insanda öğrendikleri zihnini uzaklaştırmak değilde daha zor durumlara sokar. 

Bir de benim gibi yaşı 30+ üzerinde ise bir çok defa çalışıp başarı olunamadı ise vay halimize ben aslında 2 yıl öncede çalıştırm bu sınava ama bu yıl nedense dinlediğim tarihte olsun cografya olsun ya da vatantaşlıkta olsun daha anlamlı gelmetkedir öğrenmek , bir çok defa hazılarlandım ben bu sınav ama öğrendiklerimi yaşamla birleştirince biraz daha anlamlı gelmeye başladı.

Bu  arada sınav sınav diyorum ama yaş 30+ olunca anlaşılmıştır galiba kpss sınvı olduğu :) 

Bu sene bu kadar anlamlı gelmesi bu sınavın sosyal medya üzerindeki bir çok değerli hocaları takip etmen ve onların bir maddi talep etmeden bu işe gönül vermeleridir. ilk önce onlara çok yeşekkür ederim buradan belki bu yazımı okumayacaklar ama hergün dualarımı en içten dileklerimle almaktadırlar. Hepsine buradan tekrardan çok teşekkür ederim. 

Sınav kaygısını her zaman yaşamışımdır. Halada yaşıyorum yetişecek mi diye, inşallah başarılı oluruz. Çünki hepimiz iyi yerlere gelmeyi hakediyoruz. Başka bir makalede görüşmek üzere...

İyi günler. 

 

 

 

 
Toplam blog
: 3
: 92
Kayıt tarihi
: 01.06.11
 
 

Müşteri Temcilcisi, ilgi alanları tiyatro, kitap, şiirdir. ..