Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Nisan '18

 
Kategori
Ekonomi - Finans
 

Ripple 1,5 Doları Görebilir

Ripple 1,5 Doları Görebilir
 

Ripple 1,5 Doları Görebilir


Ripple da kripto para birimleri yükselirken kripto para birimlerinin değer artışından büyük fayda gördü. Ben bu yazıyı yazarken Ripple yüzde 23 değer kazanarak 0,63 dolar seviyesine geldi. Ripple'ın şu an ki piyasa değeri ise 24,754,831,148 dolar civarındadır.
 
Hepimizin bildiği gibi Ripple, kripto para birimlerinin yaşadığı büyük patlama sırasında 3 dolara kadar yükseldi. Birçok kişi, Ripple'in değerinin yükselen talepten dolayı bu olduğunu düşündü. Eninde sonunda biz Ripple'ın tekrar 3 dolar seviyesini görebileceğini düşünüyoruz. Ripple'ı ne zaman bu seviyelerde görürüz bilinmez ama bir gece içerisinde bu seviyeleri göremeyeceğini söylemek gerçekçi olur.  
 
Ripple Hakkında Fiyat Tahminleri
Ripple'ı 1,5 dolar seviyesinde görmek ise daha gerçekçi bir tahmin olacaktır ve Ripple'ın bu fiyat seviyesinde uzun süre tutunabileceğini söyleyebiliriz.  
 
Eğer son 24 saat içerisinde Ripple'ın nasıl gelişmeler gösterdiğini merak ediyorsanız, Ripple'ın bir miktar değer kazandığını söyleyebiliriz fakat arada bazı ani düşüşlerin de olduğunu belirtmeliyiz. 
 
Doğal olarak kripto para birimi piyasaları nedensiz olarak yükselmeye devam etmeyecektir. Birçok insan şu an kripto birimlerinin gösterdiği ufak tefek fiyat artışlarını, yine kripto para birimlerinin gelecekte göstereceği büyük fiyat artışlarının işareti olarak görüyor.  
 
Bu büyük fiyat artışları sırasında elbette bazı fiyat düzenlemeleri ve değer kayıpları da gerçekleşecektir fakat unutulmamalıdır ki bu durum sadece piyasaların verdiği doğal bir yanıttır. Fiyat artışları, fiyat düşüşlerine karşı ağır bastığı sürece Ripple'ın 3 dolar seviyesini tahmin ettiğimiz zamandan önce görmemiz için hiçbir neden yok. 
 
Cory Johson'ın Açıklamaları
Ripple için bir diğer güzel haber ise Ripple'ın baş stratejisti Cory Johnson'dan geldi. Johnson, Ripple'ın hiçbir şekilde bir tahvil veya borçlanma senedi özelliği taşımadığını bildirdi. Ripple'ın bir borçlanma senedi olduğu yönünde epey dedikodu vardı ve bu dedikodular Johnson'ın açıklaması ile yalanlanmış oldu. 
 
Bu açıklamaların arından birçok kişi Ripple'ın tekrar yükselişe geçeceğini düşünmeye başladı. Bizim tahminlerimize göre Ripple bu yıl içerisinde tekrar 1,5 dolar seviyesini görecektir ve hatta yıl bitmeden Ripple'ın tekrar 3 dolar seviyesine çıkacağını da görebiliriz.
 
Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
 
Toplam blog
: 7
: 328
Kayıt tarihi
: 03.04.18
 
 

Anadolu Meteoroloji Meslek Lisesini 2009 yılında bitirdikten sonra Van Ferit Melen Havalimanında ..