Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mayıs '13

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Senden nefret ediyorum!

Senden nefret ediyorum!
 

EY AŞK ! SENDEN NEFRET EDİYORUM...


Senden öylesine nefret ediyorum ki, nefes alman bile bana zor geliyor. Yaptıklarından iyice senarist oldum. Bu yüzden senden nefret ediyorum. Ağlamaktan gözlerimin pınarları kurudu.
Artık beni bırak istiyorum, aklıma her düşünce saplanışında sen çıkmana dayanamıyorum. Dinlediğim her Sezen Aksu şarkısı çaldığında senin aklıma gelmeni istemiyorum. Beni bana vererek sonsuza dek gitmeni istiyorum.
Önceki beni geri istiyorum. Aynaya baktığımda gülümsemek, merhaba demek istiyorum. Kendime güvenmek istiyorum. Dünya’da gezmediğim neresi varsa oraya kadar gidip görmek istiyorum. Ama sen takoz koyuyorsun yollarıma. Kör ediyorsun gözlerimi, içime ve ruhuma işlemiş sevgin yüreğimin ortasına oturmuş kalkmak bilmiyor. Ama artık kalk istiyorum kalk ve git dünyamdan. Yok olmanı bitmeni, bazen de deniz kenarındaki sahra olmanı. Rüzgârın estiğinde denize karışıp suyla bütünleşmeni ve ölmeni istiyorum. Daha önemlisi ne olursan ol da benden uzak ol. Ama uzak olman yetmiyor öl istiyorum, öl öl.
Seni benliğimden tamamen silmek, unutmak istiyorum. Hiç görmemişim hiç karşılaşmamışım gibi yok olmanı, toprak olmanı istiyorum.
Her gece kadehlerde, şişenin dibinde seni aradığımı, telefonumun her çaldığında senmiş gibi heyecanlanmamı, birinin bana seslendiğinde sen ol diye dua ettiğimi bilmeni istemiyorum. Benim gururumu ayaklarının altına alıp çiğnediğin zamanları istemiyorum. Bunları istemiyorum ama istediklerimde var senden.
Mesela beni ikiye ayırıp içimdeki seni çıkartmanı, beni parçalara ayırıp her bir parçamı başka başka yerlere atmanı istiyorum. Daha mı? Daha sı bilerimi kes, tırnaklarımı sök en bilinmedik işkenceleri yap ama benden git istiyorum. Alacağın hiçbir şey kalmasın bende.
Şimdi ben nefessiz kalmak ölmek istiyorum. Öldür beni sen öldür. Senin vaktin varken. Ya şimdi ya da ebediyen yok ol. Yoksa ben seni öldüreceğim. Çünkü senin hayatta olman beynimi, kalbimi, vücudumun bütün azalarını meşgul ediyor. Öl işte öl. Senden kurtulamıyorum, kurtar beni ve yok ol.
Bu hayatın bir başka hayatı daha olmalı. Ama sensiz...
 
Hani insan ağlamak ister de, gözlerinden yaş akmaz! Hani insan gülmek ister, yürekten gülmez! Hani insan birini bekler, o hiç gelmez! İşte o zaman ölmek ister, ecel gelmez! Nefrete sevgiden daha çok güveniyorum çünkü nefretin sahtesİ olmaz! 
 
 
 
Toplam blog
: 14
: 5566
Kayıt tarihi
: 03.01.13
 
 

Merhabalar öncelikle şunu söylemeliyim ki yazmayı  seviyorum. Düşüncelerimi, duygularımı ve kimi ..