Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Kasım '16

     
    Kategori
    Futbol
     

    Twente'de Enes Ünal rüzgarı

    Twente'de Enes Ünal rüzgarı
     

    Enes Ünal


    Hollanda 1. lig ekibi Twente'nin forveti Enes Ünal attığı gollerle taraftarını sevindirmeye devam ediyor.
     
    10 Mayıs 1997 Bursa doğumlu olan genç yıldız, hatırlanacağı gibi 2015'te Bursaspor'dan İngiltere'nin dev kulüplerinden olan Manchester City'ye 3 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olmuştu. Sırasıyla Genk, NAC Breda ve Twente'ye kiralanan Enes Ünal, gerçek kimliğini bu sezon Twente'de buldu.
     
    Kırmızı-beyaz forma ile çıktığı ikinci lig maçında Twente taraftarını adeta coşturdu. Groningen'i deplasmanda 4-3 mağlup ettikleri karşılaşmada birbirinden şık attığı 3 golle tüm medya ve basının göz bebeği oldu. Enes Ünal artık özgüveni yerine gelmiş gerçek bir forvet olduğunu bu gollerle ispatlamış oldu.
     
    1.85 boyuyla iyi bir fiziğe sahip olan Enes, ADO Den Haag (2), Vitesse (1), Zwolle (1), PSV Eindhoven (1) ve son olarak NEC Nijmegen (1) ağlarına gol atarak, Hollanda liginde gol krallığında ilk sıraya yükseldi. 
     
    Henüz 19 yaşında olan Enes Ünal'ın önü açık. Gol vuruşlarını her geçen zaman geliştirmeye devam ediyor. Hollanda ligi bu anlamda en iyi tecrübe yapacağı lig. Şimdiden güzel bir rüzgar estiren Enes Ünal'ın, en geç 3-4 sene sonra Manchester City forması ile Premier Lig'de fırtınalar estirmesi sürpriz olmayacaktır.
     
    Toplam blog
    : 1
    : 16
    Kayıt tarihi
    : 28.11.16
     
     

    Spor ve iddaa aşığı, ekonomi meraklısı.. ..