Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Eylül '17

 
Kategori
TV Programları
 

Aşk-ı Roman Rezaletine Hanife Müdahalesi!

Aşk-ı Roman Rezaletine Hanife Müdahalesi!
 

Benim Aşk-ı Roman isimli yapımla ilgili olarak yazdığım 3.yazı bu. Daha önce yapımın kalitesizliğinden, acemiliğinden, reyting anlamında gün gün gerileme yaşadığından ve yakında final yapabileceğinden bahseden yazılarım olmuştu. Bizler bu yapımın ortadan kaldırıldığına dair haberler alacağımızı düşünürken Acun Ilıcalı'nın TV8'inde izleyenlere ''yok artık'' dedirten bir tanıtım yayınlandı.

Bu tanıtımda daha önce izdivaç programlarında onlarca insanı garip şekillerde reddeden, bu sayede sosyal medyada balon sayılabilecek bir kitleye sahip olan Hanife Gürdal isimli hanımefendinin diziye dahil olduğu kocaman ifadelerle ilan ediliyordu. Sanırsın Hülya Koçyiğit ya da Türkan Şoray dahil olmuş. O derece bir gizem ve beklenti var. Düşünün artık reyting için gözler nasıl dönmüş, sektör ne hale gelmiş...

Her insan oyuncu olamayabilir. Oyuncu olmak için illa okullu olmak da gerekmiyor. Hali hazıda alaylı diye adlandırılan birçok önemli oyuncu var da zaten. Bunlar da sıkıntı yok. Ama sadece ismiyle, suni şöhretiyle anılan insanları birlikte bir diziye koymanın mantıklı bir açıklaması olamıyor maalesef. Reyting ve para kazanmak için bile böyle bir şeye sebep olmak ya da izin vermek acı verici bir durum.

Allah aşkına Hanife kim? Nereden çıkıyor böyle insanlar?

Bir oyunculuk geçmişi, eğitimi, merakı, çabası var mı?

Tabi ki yok.

Bunu yapımcılar ve sevgili Acun Ilıcalı bilmiyor mu?

Tabi ki biliyor.

Peki sizce bu abla Aşk-ı Roman isimli şeyi reyting rekortmeni yapar mı?

Tabi ki hayır.

 

Bütün bu sorular ve cevaplar gösteriyor ki ; Hollywood'tan oyuncu da getirseniz, sosyal medyada balon hesaplar ve gündemler de oluştursanız bir şeyin olacağı yoksa o asla olmaz. 

Bu kadar net.

 

Hanife geliyormuş baksana.

Gelsin buyursun bakalım.

Bir o eksikti zaten.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..