Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mart '08

 
Kategori
Siyaset
 

Gözümün İçine Baka Baka...

Gözümün İçine Baka Baka...
 

Sosyal mazoşizmin kitabı yazılmakta son altı yıldır bu topraklarda. Kıçına kırbaç yemekten orgazm olan cinsel fantezi düşkünleri gibiyiz, vallahi de, billahi de...


Yalan söylüyorlar. Karaların en uğursuzu ile kararttıkları ülkemi pembe hayallerle boğmaya çalışıyorlar. Gözlerimizin içine baka baka, utanmadan ve sıkılmadan her şeyin yolunda gittiği yönünde açıklama üzerine açıklama yapıyorlar.


Kişi başına düşen milli gelir dokuz bin dolar olmuş. Bırakın yılda dokuz bin dolar kazanmayı, bu kadar parayı hayatında bir kez olsun görmüş olan dokuz milyon tane yetişkin Türk vatandaşı çıkar mı acaba, çivisi çıkmış bu memleketin, bahtsız insanları arasından, sorarım size.


Pazarlarında bu memleketin, Çin kestaneleri satılmakta. Ekonomide kestaneyi çizdirmiş olduğumuzun resmi değildir de nedir bu Allahaşkınıza, hadi söyleyin nedir bu?


Altımıza giydiğimiz donumuza kadar, Çin pamuğundan üretilip, Çin boyasıyla boyanan kumaşların, Çin’de dikilip gelenlerinden kullanıyoruz. Anlı şanlı, koskocaman, ışıltılı dünya ve Türk markalarının ürünlerini inceleyin hadi, bakın bakalım ne göreceksiniz?


Bugün, çok satan bir gazetemizde, Denizlili bir tekstil firmasına ait milyon dolarlar değerinde makine ve ekipmanının icra yoluyla satış ilanı vardı tam sayfa, içim cız etti. Ve Kayseri’nin en büyük tekstil gruplarından birinin daha kapısına kilit vurduğu haberi. Gerisi geride, gerisi pek yakında...


Nerede ise her gün firmalar kapanır, insanlar işsiz ve aşsız konuma düşer noktaya geldik. Milyonlarca çalışan, emeğini satan insan, her sabah işe gelirken acaba akşama işten çıkarılacak mıyım tedirginliği ile gelir oldu. Patronlar müşteki, çalışanlar çaresiz...


Hay sizin türbanınıza da...Hay sizin bilmemne soruşturmanıza, bilmemne hesaplaşmanıza da...Millet aç, millet perişan, millet umutsuz. Kişi başına düşen milli gelir ise dokuz bin dolar. Tam olarak, atlar tepişir karıncalar ezilir durumu yani.


Güle güle harcasın benim sevgili vatandaşım. Güle güle oy versin, daha da çok oy versin, gülsün, eğlensin. Altından kayarken memleketin halısı, sökülürken yerlerinden çivi çivi memleket. Sevinsin, şad olsun.


Sosyal mazoşizmin kitabı yazılmakta son altı yıldır bu topraklarda. Kıçına kırbaç yemekten orgazm olan cinsel fantezi düşkünleri gibiyiz, vallahi de, billahi de...

 
Toplam blog
: 898
: 3759
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

İzmir'de yaşıyorum.    Çok uzun yıllar öncesinden başlayıp, hiç ara vermeden bugünlere kada..