Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

29 Temmuz '07

 
Kategori
Astroloji
 

Süle burcunu bana bakayım falına?

Süle burcunu bana bakayım falına?
 

Sevgili candan gönülden Falkoliklerim,
Hislerimde asla yanılmam. Bilirim ki hepiciniz merak içinde, acaba burçlarımız bizim için ne yumurtlamıştır diye bekleşir durursunuz.. Nasıl da bildim ama şıppadanaktan.

Benden size sülemesi, bu hafta engelli ve kısıtlamalı bir hafta olcanı anlatır bu yıldız takımcıkları.. Hele de yeni ayın ilk günlerinde kararlı görünmemiz menfaatimiz icabınaymış.. Aman bre ne der bu hafta hepimiz için, dayanıklı olmamızı gerektirecek hadiseler öne çıkacakmış en özellikle de cüzdan durumlarını banka hesaplarını çok iyi düşünüp taşınıp öyle değerlendircekmişiz.. Ehh genel durumu öğrendinize göre, engin müsadenizle herkesçin özel burççazının ne dedini fısıldayayım artıkın kulakçıklarınıza.

Koç

Maşallahın var bakarım yine koç gibisindir.. Tu tu tu nazarlar öte gitsin..

Mars var ya hani, işte o bu hafta, Satürn'le zorlayıcı bir ilişki içindeykene meğerim elinizdeki kaynakları daha iyi kullanman gerektini der..Öyle gereksiz şeylere harcama yapma emi abacazım. Onun yerine elindeki sipaliyi biriktirmene bak.. Bu paracık mevzularını çok ciddi bi şekilde düşünmen gerekirmiş..
Bak ne derim sen azcık daha fazla çalışmana bak yoksa vaziyet kelek. Eğerim dikkatsizlik ettin diyelim o zaman işte risk alırsın maddi zarar her an kapında seni bekler.. İş ortamında çalışmak gerek fuzuli vakit geçirmek çok günah anacım.. Demedi demiyesin..

Boğa

Bakarım sende boğa gibisin yine be abacım, iyi gördüm seni..

Şu Mars var ya senin burcunda da ilerlermiş bu günlerde.. Bak ne derim çok iyi bişeymiş bu. Enerji verirmiş, girişimci ruhunu tepiklesede azcıkın engel ve zorluk gözükür abacım.. Eğerim sipaliyle ilgili yeni riskler almak üzereysen billayı da çok dikkatli olman lazımmış.. Bazı bazı kem gözler yüzünden planların geri tepebilirmiş. İşte bu yüzden derim ki sana elindeki kaynak sularını yerinde kullanmana bak. Aşk hayatında bu hafta daha istekli görür seni yıldızlar, hayırdır abacım bendende mi gizlersin? Ama bak ne derim, aşk ilişkinde kafacını daha çok çalıştır akıllı olasın çünkü öyle gerekir..

İkizler

Hep merak ederim sorcam anca bugüne nasip oldu.. Sen hep büle, ikiz mi dolanırsın bu alemde? Karışmazsanız eğerim ikiniz birbirinize çünkü çok yakışırsınız ikiniz birbirinize..

Hani şu Aslan burcundaki Güneş var ya canım.. Senin düşüncelerinle ilgi uyandırabileceğini, kendini ortaya koymaktan hiiç çekinmeyeceğinin yolunu gösterirmiş..
Bu sıra etrafında bir hareketlilik ve daha fazla iletişim yaşıycanı süler.. Nedendir bilmem, bu dönemde elde olmayan nedenlerden dolayı da azıkın tartışmalar ve gizli düşmanlıklar yüzünden paracık yönünden kayıpların olabilceni fısıldar.. İyi düşün cancazım paracıklı konuları ciddiye alman ve doğruca davranman lazımmış..Bu hafta ev aile vs. konular gündemde olacakmış.. Allah'ım yarabbbimcim yardımcın olsun..

Yengeç

Ne bakarsın üle bana yan yan? Yandan çarklı yürüdünü bilirdiim de yan yan baktını şimdi görürüm abe yengeçdaşım..

Aslan burcunun bu hafta işi yok sanırsam ki yengeçte ilerleyen Güneşle de berabermiş, çalışma tempocunu arttırman gerektini der..Hele ki para kazanmak için daha fazla mücadele ve çaba sarf etmelisin der.. (daha çok fal bakmam lazım çoookk) Parayla ilgili hiç bir konuyu ve engelleri düşünmeden çalış geleceğe ait planlarını yeniden gözden geçirmeni tavsiye eder burcun..Özellikle başkalarıyla beraber olan çalışmalarla ilgili huzursuz olabilirsin dikkatli olasın.. Ortak işi hiç sevmedim zaten burada da ortaklı işin varsa der ayağını sağlam bas bastın yere..Sana ne zaman kim destek oldu ki bu hafta olsun..Onun için Allah'tan başka kimseden yardım beklemeyesin yoksa her zamankim gibim alırsın havacını...

Aslan

Hep demişimdir bu aslan burcu parçası aslan gibidir maşallah diye.

Senin burcunda da ilerlermiş Güneş, buda sana kararlılık ve yaratıcılık getirirmiş.. Seni kısıtlayan koşullardan azcık kalmış sıyrılırmışsın... Ama bu hafta iş hayatında kontrollu olman ve ortaya çıkacak aksiliklere karşı hazırlıklı olasın. Üzerinde daha fazla baskı hissedebilirmişsin. İş hayatında ne kadar üstlerin varsa onlarla olan, ilişkileri önemsemeni der ve bu alanda kişilik çatışmasından uzak olmanı süler, dinle güzel canım sözümü... İmkanın varken de verimli olmana bak der ve hatırlatır burcun sana...

Başak

Neden bilmem ama bu başak burçları hep yolumun üstüne yuvalanmıştır.. Vardır bir hayır derim ve ilerlerim hayat yolcazında.. Şimdi beni iyi dinliyesin burcu başak olan huu sana seslenirim?

Bu Aslan burcu ilerlermiş ya Güneşte henüz olgunlaşmamış koşulların olduğunu, net karar almanın pek kolay olamayacağını anlatırmış sana.. Bu nedenle büyük risklere girmemelisin. Bu arada görüşlerini ortaya koyarken çok iyi netleyemediğin, hesapta olmayan engellerle karşılaşabilcenin habercini verir. Dedikodular, müzevirler, fısıltılar gırla gidermiş, o yüzden bu dönemde azcık ilişkilerini zora koyabilirmiş. Aşk hayatında yeni gelişmeler mümkün gözükürmüş, ama bu konuda da daha akılcı davranasın haberin olsun... Başka zaten yakışmaz sana sende bilirsin..

Terazi

Seni pek severim, çünkü dengelisin..Neden dersen? Sende bilirsin ya dengesizin tekisiyim bende..

Aslan burcunda ilerleyen Güneş geleceğe yönelik düşüncelerini her an değiştirceni yeni hedeflere yol alcanı işaret eder...Grup çalışmaları yaratıcılığını ortaya koyma açısından son derece desteklermiş ve harekete geçirirmiş seni.. Haydi hayırlısı bakalım.. Mars-Satürn karesi ise ortaklaşa işler söz konusu olduğunda yeni sorumluluklar ya da aşılması gereken engellere işaret edermiş. Yepyeni hedeflerinde gerçekçi olmana bakçakmışsın.. Sakın kendini hayal alemine tatile yollamıyasın..

Akrep

Akrepçim şugarım, sen herkesçi sokmazsın, sokçan insanı iyi bilirsin yoksam yalnış mı bilirim seni?

Sorumlulukların ve üstlerinle ilişkilerinin kritik bir aşamadan geçceni süler burcun.. Son zamanlarda gösterdiğin çabaların sonuçlarını görcen döneme girermişsin ne mutlu sana be billayı.. Ama yinede sıkı ve disiplinli çalışmana özen göstermen gerekirmiş anacım. Çalışıp çabaladın alanda yeterince gayretçik göstermezsen başka nedenler yüzünden daha mühim sıkıntıların olca benzer.. Senin üstündeki insanlarla olan ilişkilerinde problem sıkıntıları gündeme gelme ihtimalciği varmış.. Olmasın isteriz büle bişiler ama sen yinede soğukkanlı olmana bak, malum havalar zaten cehennem gibim sıcak...

Yay

Ahh ah, derim ki senin için, gerilir, gerilir, yayılır durur bu yaycaz da elinden gelmez yayılmamak..

Kendicini daha yaratıcı ve özgür hissetçen fırsatlar olacakmış anacım. Hayata genişçe bir çerçeveden ama farklı bir gözlen bakasın çünkü, inanç ve görüşlerinle dikkat çekçeni süler senin için.. İş ortamında daha fazla efor sarfetme ve somut konular üzerinde durman gerektiği görülürmüş sana sülemedi demiyesin.. Özelliklene dikkatsizlik ya da iş ilişkilerinde ortaya çıkıveren sorunlar yüzünden kendini daraltılmış hissedebilirmişsin.. Burcun süler bende sana cancazım.. Şöyle devam eder ve der ki bu sorunlar yabancı kişilerle olan ilişkilerinde ortaya çıkçanı belirtir..
Dua etçem sana rast gitsin işçazların..

Oğlak

Oğlacık burcu demek, keçi sülalesinden demektir hepicimiz adımız gibim biliriz..

Enerjini patika yollarında harcıycana, daha yaratıcı ve inandırıcı biçimde ortaya koyabileceni der sana burcun... Bu Aslan burcundaki Güneş ortaklaşa konuların oldukça önem kazancanı gösterirmiş... Özellikle de sipali konusunda fazla riske girme der.. Dinle ama sözümü.. Mars-Satürn karesi dikkatsizlik ya da aşırı hırstan kaynaklanabilecek sıkıntılara işaret edermiş bu yüzden dikkat derim... Spekülatif konularda (nasıl da becerdim yazdım bu kelimeciği) son derece kritik gelişmeler söz konusu olabilirmiş. Bak yine aynı şeyi der, harcamalarına dikkat ve gözden geçirmeni tembihler... Bu para, para, para, Napolyon'u da yedi bitirdi anacım hiç dinlemedi beni en sonunda para göz Napolyan kaldı adı..

Kova

Bu kova var ya bu kova. Aldı mı içine bir kere burcun tekisini Allah yardımcısı olsun o burççun...

Dinler misin bak ne derim sana, beri gel az.. İlişkilerinde test edilebileceğin bir dönemden geçermişin... Öfken ve birikmiş kızgınlıklarını yapıcı biçimde ele almana ve mümkün olduğunca da soğukkanlı olmana bak yoksa alırlar paçanı aşa maleye.. Karşıt burcundaki Güneş ilişkilere, anlaşmalara ve son altı aydır yaptığın çalışmaların sonuçlarına işaret edermiş.. Ektiklerini biçeceğin koşullar varmış. Bak ne güzel otur da şükür et.. Eğer der, duygularına kapılıp hareket edersen, büyük hatalar yapar, yani mevsim yaz maz demez, ayvayı yersin.. Lastik gibi olmanı tembihler senin için ayarla kendicini.. İstersen gerilde gör gününü yay gibi..

Balık

Ne kadar balıksın o kadar alıksın ama ben seni çok severim beya.. Hele de yanında kıvırcık salatayla pek güzel yakışırsın..Hattam seni yemede yanında yat.. Sende bilirsin ya artık, şimdi diyecekler ki okuyucular, aç ordan Tekirdağ şerbetini, yanına da Edirne pinirciği bir teneke, abe kırk ağaç kavuncuğu koktu buruncuğuma.. Aman bre kendi gibi benide şaşkoloz yaptı bu balık banada düş kurdurur alık alık.. Töğbe töğbe üç aylarda güna girdirirsin benide..

Aslan burcundaki Güneş günlük işlerini, detay içeren konularını, iş ortamına ait sorumluluklarını ön plana geçtiğini anlatır sana anlar mısın ki? Eğerim sen istersen daha bi çalışkan olabilceni ve sıkı çalışman gerektini çünkü öyle bir dönemden geçtini süler sakın ha duymamazlık etmiyesin.. Kaçmıyasın kayacık diplerine, huu sana seslerim duyar mısın? Planlı hareket etmene bak balıkçım.. Ayrıcana iletişim, yazışma ve organizasyon gibi işçezlerinde çok dikkatli olman gerektini de süler bu sözlerim.. Özellikle de hatırlanması gereken konular ve projeler üzerinde yoğunlaşman gerekirmiş unutmıyasın sakın..

ARTIKIN SİZDE BİLİRSİNİZ Kİ BU FALCIKLAR GÖNÜL PAYLAŞIMIMDIR !!!

<ımg height="305" src="http://www.bababeniokulagonder.org/images/yenilogo.gif" width="185" border="0">
http://www.bababeniokulagonder.org/index2.html

''Şimcik gelelim Allah rızası için, olan konulara''

''Göz görür, gönül dile gelir, göz görmezse, gönüle her şey yalan gelir.'' (SR)

Sayın Başkancazım,

Rant nedir?
Hırs nedir?
Rant hırsı nedir ve kör eder mi?
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=52652

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Başkanlığından 30 Mayıs 2007 tarihli bir tebligatla 33 yıldır Altı Nokta Körler Vakfı ve Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'nun işbirliğiyle çalışmalarını sürdüren Emirgan Altı Nokta Körler Rehabilitasyon Merkezi'nin, 7 gün içinde boşaltılması gerektiğini bildirmişler..

Yukarıda adı geçen merkezdeki gönüllüler, şimdilik yapabileceğimiz tek şey, ''imza kampanyası'' diyorlar... (Vicdanınızın bilgisine!)
http://www.okulumadokunma.org/index.asp

Altı Nokta Körler Vakfı
0-212-277-62 28

Altı Nokta Körler Derneği İst. Şb.
0-212-291 91 71
***************************************************************************************BU RAMAZAN BAYRAMINDA DA 3000 ENGELLİYE HAYAT OLMAK İSTİYORUZ!
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=57945

Bedensel engellilerle el ele, gönül gönüle olmaya var mısınız? Tekerlekli sandalye kampanyasına katkıda bulunarak gelin onlara umut olalım!

Bu kampanya İstanbul Valiliği'nin 19 Ocak 2007 Tarih ve izniyle sürdürülmektedir..

''Hayaller gerçekleşmesi içindir!''

Sanatçı Melekler İş Başında!
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=43897

Hayatı paylaşmak için engel yok! O artık yürüyor :)
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=41482

''Yaşasın 23 Nisan Engelli Çocuklar Bayramı''
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=34247

BEDENSEL ENGELLİLERLE DAYANIŞMA DERNEĞİ
Dragos, Yalı Mah. Menekşe Sk. No:6 Cevizli, Kartal. 34865
İstanbulTelefon : 0 (216) 370 81 66 (pbx) Fax 0 (216) 459 87 28
http://www.bedd.org.tr/ e – mail : bedd@bedd.org.tr

***************************************************************************
DENİŞİK FAL ÜRÜNLERİMİZDE AŞADAKİ LİNKLERDE MEVCUTTUR HABERİNİZ OLSUN!

Süle burcunu kişilik analizini yapayım
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=60491

Burcunuz neler, neler süledi sizin için bu hafta bilir misiniz?
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=54733

Burçlar ve siz! Ne kadar fenasınız?
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=52775

Süle burcunu bakayım paragöz müsün?
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=55078

Abe güzelim abe yakışıklım bakla falı bakarım
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=53969

Söyle burcunu bana, tutuşturayım sevdiğini sana:
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=53467

Her burç, her ateşi, her sıcaklığı kaldıramaz. Önce kendi sıcaklığınızı ölçün, biçin, sonra da karşı tarafı öyle tutuşturun, yoksa kavrulur gidersiniz Mecnun misali Leyla sıcaklarında.

1 - Gönül notçazım: Milliyet Blog Galaksisinden başka hiç bir yerde şubem yoktur. Var derlerse de asla inanmayınız çünkü onlar kılçıktan samandandır.

2 - Gönül notçazım: Her bir yorum ve artı bir mesaja ve ayriyaten de 10. tıklama için, bir seans bakla falı bakarım (Abe sırf, Milliyet Blog Mahalemdeki komşucuklarıma özel) aberiniz olsun cancazlarım.

Milliyet Blog Malesinin Astrolokçusu Çingen Sabiş ve artı, büyülü baklacıkları..

Yine buluşalım anacım, insan yavrusu kızanım, candan öpülesim :)

Orjinal Fallar Milliyet Galaksi Madeinlidir: http://www.milliyet.com.tr/2007/08/06/astro/index.html Yüksek Astrolog Hakan Kırkbirkere Maşallah Beyefendi imzacını taşır.

Fotoğraf Milliyet Resim Galerisinden canının istediği vakit değişme özelliğine sahiptir!
Söylemedi demeyin, sonra da bana küslük etmeyin...

http://galeri.milliyet.com.tr/ Dememiş miydim size :)

çingen sabiş

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..