Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

20 Ekim '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Şehit Askerin''sevgiliye mesajları''(1)

Şehit Askerin''sevgiliye mesajları''(1)
 

Şehit askerlerin sevgililerine çektiği mesajlardan bazıları.

En büyük asker bizim asker!
En büyük asker bizim asker!
En büyük asker bizim asker!

Şu teskere bir gelse! Beni unutma! Çünkü ben o zaman ölürüm aşkım..

Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorum.Yokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar çok ama çok seviyorum...

Günden güne yok olmaktayım. Bütün ışıkları attım bir kenara anlamıyor musun? Gökyüzü güneş olsada sensiz karanlıktayım.. Seni seviyorum birtanem... Gözlerime bakabilir misin? Beni anlayabilirmisin?

Bugün yine varlığınla başlayan bir günün yokluğunla bitmesine alışamadım, izin dönüşleri ölümün en ağırı canım.. Aklımda olduğunun yarısı kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım! Sahi sakın unutma beni emi!

Günü gece olsun diye yaşıyorum, çünkü gece hayallerime geliyorsun, seni beklemiyorum çünkü sen hep benimlesin, hayallerimde ve kalbimdesin, terk edip gitmiş olsan da, unutsan da unutmayacağım. Şafaklar seninle söküyor aşkım..

Var mı daha ağır yük, hasretini çekmek kadar. Yaşama sebebimsin, ekmek kadar su kadar. Ayrılığın, hasretin her şeyin bir hazzı var. Seni anmak da güzel seni özlemek ama gel şu içimdeki feryadı birde bana sor.. Felaket özledim seni bebeğim..

Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi… Geçecek inşallah bugünlerde sabır ne savaşlar kazanmış güzelim..

Kalbimdeki aşka, dudaklarımdaki gülüşe, akan gözyaşlarıma, yalnızca sen layıksın. Çünkü benim için çok özelsin aşkım... Öpüşünü özledim..

Hasret kapımda nöbetler tutuyor. Sevgilim uzak bir şehirde gözlerim onu arıyor. Bir kuş olup gitsem aşsam şu enginleri varsam senin yanına öpsem doyasıya koklasam seni canım.

Geceleri uzaklara çığlık olur sesim, denizden çıkan yosun kokusundan keskin sana özlemim, bu sabah sırf senin için aralandı gözlerim, günaydın benim herşeyim. Günaydın serçem.

Bin ömrüm daha olsa! Kollarında son bulsa! Sana kavuşmak varsa! Ölmek bile düğün gelir bana! Sensizlikten çok korkuyorum! Önce ALLAH sonra sen benim için! O bilir seni nasıl sevdim!

Dudaklarında aşkın yankısı var sevdana kapılan bir kalbim var. Beni sana bağlayan büyük ümitlerim var. yıkma dünyamı sana verecek son bir canım var! Hele beni hiç unutma! Sana yangımlarım var.

İki kişi birbirini severse; sevgi olur. Biri kaçar, diğeri kovalarsa; aşk olur. İkisi de sever lakin kavuşamazsa; efsane olur. Askerimdi dersin..

Korkma! Sakın sevmekten korkma. Kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak ama öylesine zor ki kurşunu havada sevdayı sıcacık yürekte tutmak.

Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer; kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım çok riske girip sana aşık olmaktan. Ve uzaktan bakmaktan..

Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin üzerine düşen gülün sesinin resmini çizerse, işte o zaman seni unutur bir başkasını severim. Mümkün değil anlıyor musun beni aşkım?

Yalnızlık gecelerin, umut bekleyenlerin, hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, tebessüm dudaklarının, sen ise yalnız benimsin! Bense önce memleketimin sonra senin..

Dünyada birçok insan var. Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor.

''MELEKLER YÜREĞİNDEN ÖPSÜN ASKER''

YORUMSUZ!

Sayısal Loto ve ''Milliyet Blog Şehit Aileleri Gönüllüleri''
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=70816

Şehit Aileleri Derneği http://www.sehitler.org/ Devamı var.
Fotoğraf:El aziz net.

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..