Turizmde Son Nokta’da Gurme Bojidar Çipof Yazıları: “Bir Akdeniz ya da Balık Sofrası” Misafiriniz gelecek ve hem hızlı, hem de ekonomik bir sofra hazırlamak istiyorsunuz. İşte size hem ekonomik ..
Salata; sofranın başlangıcından, ana yemeğin bitimine kadar masada duran sofranın çok önemli bir öğesidir. Bu bağlamda, ben salatayı yemek esnasında uygulanması gereken bir ritüel gibi fevkalade ön..
Kendine gurme diyen çokça kişi ortalıkta dolaşıyor ve doğru olmayan tanımlamalar da kimi sayfalarda yer alıyor. Gurme denince, nedense akla pahalı yiyecekler tüketen, zevke sefaya düşkün kişiler ..
Araştırmacı yazar BOJİDAR ÇİPOF: 1953 yılında İstanbul'da doğdu. Ailesi; Ege Makedonyasından İsta..