Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Uğur EREN yani ben 31.03.1990 yılında Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde hayata gözlerimi açtım gibi espirili ve makara bir giriş yapamk istedim ama beceremedim. Her neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık... Kişiselede fazla girmeyelim ve devam edelim.

Şu anda Sakarya Ünv. Bilg. Tek. ve Prog. öğrencisiyim, uzun bi süre daha öğrencisi olacağım gibi gözüküyor. Web tasarım işi ile uğraşmaktayım ve  Dinamik Web Tasarım ve Bilişim Hizmetleri firmasının sahibiyim,  firmamın hizmetlerini ve çalışmalarını www.dinamikinternet.com adresinden görebilirsiniz.
 
Kişiliğim biraz karmaşıktır, yerine göre çok ciddi veya çok sulu olabilirim. Blog ile uğraşacak kadarda boş vaktim yok. 2006 yılından beri bu domaini elimde tutuyorum, ve her sene farklı bir tasarım ile yayına sokuyorum. Bu tasarımın beni en az 2 sene idare etmesi gerek diye düşünüyorum.
 
Her neyse işte kısacası ben "Uğur EREN", 2010 dünyasında, tüm dünya teklojinin nimetleri yerken ben sadece ülkemizdeki diğer genç girişimciler gibi ülkemizde olan teknolojinin ve eğitimin biz verdikleriyle yaşamaya çalışıyoruz. Umarım bizden sornaki nesiller daha iyi şartlar altında hayatlarını sürdürebilirler

 
 
  • Kategorim Kültürler
  • İlgi alanlarım Hip Hop, Rap, Web Tasarım
  • Web Sitem www.ugureren.com
  • Sevdiğim Kitaplar Hiphop Amerikan Kültürü Değildir, Bol Giyimli Kukla
  • Sevdiğim Müzikler Ferah, Ados, Buğra Milat, İhtilal,
Toplam blog
: 2
: 1188
Kayıt tarihi
: 07.03.12